Şimdi Ara

BF4 Premium nedir? Yardımcı olur musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar origin üstünden bir arkadaştan BF4 aldım, oyun sitelerinden bu aralar BF4 Premium falan görüyorum. Nedir bu? Oyuna yeni bölümler-silahlar mı geliyor, nedir yani?

Ben bir tek single player oynadım şu güne kadar. Origin'den oyun inince de single player oynamaya devam edeceğim de, kafam karıştı. Son dönemde oyunlar online'a doğru yöneldi ve ben geri kaldım. Yalnızca FIFA'yı online oynuyorum (biraz da NFS)

Bu Premium olayı beni ne derece etkileyecek? Ya da single player oynamaya devam etsem, ve premium sahibi olmasam bir eksiğim olacak mı=

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Arkadaşlar origin üstünden bir arkadaştan BF4 aldım, oyun sitelerinden bu aralar BF4 Premium falan görüyorum. Nedir bu? Oyuna yeni bölümler-silahlar mı geliyor, nedir yani?

Ben bir tek single player oynadım şu güne kadar. Origin'den oyun inince de single player oynamaya devam edeceğim de, kafam karıştı. Son dönemde oyunlar online'a doğru yöneldi ve ben geri kaldım. Yalnızca FIFA'yı online oynuyorum (biraz da NFS)

Bu Premium olayı beni ne derece etkileyecek? Ya da single player oynamaya devam etsem, ve premium sahibi olmasam bir eksiğim olacak mı=

Premium üyelik çıkmış ve çıkacak olan 5 DLC'i kapsıyor. Hepsine tek tek para ödeme yapmadan premium alarak hepsini bir seferlik ücret ile alabiliyorsun. Bunu aldığında çıkacak olan dlcleri çıktığı gün download edebileceksin ve ekstra kamo, xp event ve yeni silahlara sahib olabileceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adrealist

quote:

Arkadaşlar origin üstünden bir arkadaştan BF4 aldım, oyun sitelerinden bu aralar BF4 Premium falan görüyorum. Nedir bu? Oyuna yeni bölümler-silahlar mı geliyor, nedir yani?

Premium üyelik çıkmış ve çıkacak olan 5 DLC'i kapsıyor. Hepsine tek tek para ödeme yapmadan premium alarak hepsini bir seferlik ücret ile alabiliyorsun. Bunu aldığında çıkacak olan dlcleri çıktığı gün download edebileceksin ve ekstra kamo, xp event ve yeni silahlara sahib olabileceksin.

Bana single player yetecek o zaman dostum. Beklentileri düşük, zamanı az bir oyunseverim. Açıklama için teşekkür ederim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MİY1988 M kullanıcısına yanıt
    o zaman titanfall yada cod gibi oyunlar oynamanı tavsiye ederim , bf4 genelde takım oyunudur , tek başına hemen ölürsün.
  • Benmi yanlis anladim oyunu originden aldiniz ve singleplayer oynuyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Riwalp

o zaman titanfall yada cod gibi oyunlar oynamanı tavsiye ederim , bf4 genelde takım oyunudur , tek başına hemen ölürsün.

Dostum bf3'u bitirdim :) cod serisini hemen hemen tümden bitirdim, acemi değilim ama online'a zamanim yok :) malûm is hayati.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitirimburak

Benmi yanlis anladim oyunu originden aldiniz ve singleplayer oynuyosunuz

Daha indirmedim pc'me. :) origin'den indiği zaman single player oynayacagim, evet :) ama online olarak hic oynamadim. dh'den arkadaşlar beni aralarina alir ise ben de bos bir zamanda oynamak isterim.
    Ayni şekilde max payne'i de orijinal aldim ve single bitirdim fakat online oynayamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 10 Aralık 2013; 14:47:31 >
  • quote:

quote:

Daha indirmedim pc'me. :) origin'den indiği zaman single player oynayacagim, evet :) ama online olarak hic oynamadim. dh'den arkadaşlar beni aralarina alir ise ben de bos bir zamanda oynamak isterim.
    Ayni şekilde max payne'i de orijinal aldim ve single bitirdim fakat online oynayamadim.

Orjinal oyun demek multiplayer demektir. Sadece singleplayer oynuyacaksaniz br oyunu orjinal almanin mantiği yok bence. Yani şunu demek istiyorum orjinal oyunu singleplayer oynayarak yazik etmeyin. Kesinlikle multiplayeri oynayin en az 3-4 kat daha zevk alicaksiniz.

• quote:

quote:

quote:

Orjinal oyun demek multiplayer demektir. Sadece singleplayer oynuyacaksaniz br oyunu orjinal almanin mantiği yok bence. Yani şunu demek istiyorum orjinal oyunu singleplayer oynayarak yazik etmeyin. Kesinlikle multiplayeri oynayin en az 3-4 kat daha zevk alicaksiniz.

eminim ki öyledir. Önceden programlanmış ve zekası bile olmayan askerlere karşı oynamak nerede, benden daha iyi olan gamerlar ile canlı canlı oynayıp ölmemeye çalışmanın zevki nerede. :) Boş bir zamanımda deneyeceğim kısmet ise. Teşekkür ederim. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

eminim ki öyledir. Önceden programlanmış ve zekası bile olmayan askerlere karşı oynamak nerede, benden daha iyi olan gamerlar ile canlı canlı oynayıp ölmemeye çalışmanın zevki nerede. :) Boş bir zamanımda deneyeceğim kısmet ise. Teşekkür ederim. :)

Denedinizmi birakamazsiniz zaten önemli değil

• SATILIK BattleField 4 Origin hesabı + China Rising paketi de var: (ben de DH'den bir arkadaşımdan satın aldım)

http://imageshack.us/a/img593/7183/dpsp.png

http://imageshack.us/a/img703/3120/pdh5.png

http://imageshack.us/a/img853/7955/kfc3.png

http://imageshack.us/a/img543/3411/rm2y.png

http://imageshack.us/a/img823/6113/nafr.png

http://imageshack.us/a/img5/4892/usup.png

istediğiniz kullanıcı adı ve maile tanımlama yapabilirim, şifreyi kafanıza göre seçersiniz, origin'i bilenler bilir zaten.

80 TL garanti bankası atm'den hesaba, cep bank, ya da paypal, PTT posta çeki olarak ödeyebilirsiniz.

• Vatandan 100 tl ye aldım oyunu. Sadece multi oynamak için. single henüz oynamadım, multiye kaptırıyo insan kendini o derece güzel oyun. Bir sorum olacak. PC kablosuzdan bağlanıyor nete kabloluyamı çevirsem acaba? Neden derseniz oyunda yavaş kalıyorum oynamak dert oluyor haliyle acaba kablosuzdan mı? Yoksa benim beceriksizliğim mi?:D
    Sistemimi yeniliyorum şu an işlemci ve ram eksik onlarıda hafta sonu indiriminden alıcam. Var olan sistemim kullandığım: DDR2 4 gb ram, AMD phenom 4 çekirdek işlemci, ASUS GTX 760 ekran kartı.
  • intel core i3 islemci 4 gb ddr5 ram 1 gb ekran karti 1 2 haftaya 2 gb yapacam bu sistem ile bf3 ve bf4 oyniyabilirmiyim
    oynarsam kac fps alirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.