Şimdi Ara

Bf4 serverler boş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bf4 ve Premium aldım bilgisayara. Lakin battlelog da server browse diyorum ayarlardan sadece free slot u 1-5 ve 6-10 işaretliyorum server aratıyorum çok az bir server listesi çıkıyor karşıma. Hiç mi oynayan yok ya?

• Bir de punkbuster indirmemi istiyor da punkbusterin sitesi sorunlu galiba güvenlik kodu istiyo da güvenlik kodu yerinde çarpı işareti var
  • Server listeleri biraz dağınık. Filtre uyguladıktan sonra Players'a göre sıralama yap, en dolu olanları en üste alsın. Fakat yine de aşağılara dolu olan serverlar çıkabiliyor. Düzgün bir sıralama yapamıyor yani. Bunun dışında China Rising ve Second Assault olanları gösterme dememe rağmen gösteriyor. Free Slots'dan None olanı da işaretle kanımca, dolu olan serverları da göstersin, popüler olan serverlar onlar. Genelde hep dolu oldukları için görmüyor olman muhtemel.
  • punkbuster indiremiyorum sitesinde güvenlik capctha kodu soruyo indirirken de o kod gözükmüyor işte o kodun olduğu yerde çarpı işareti var o kodun olduğu resmi açamıyor chrome dan da denedim aynı sorun. Başka bi yerden indiremem mi şu punkbusteri?
  • Ahanda indirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.