Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fazla suyu çıkmadan ben konuyu kapatayım İzmir in kemerlatından çiğ köfteci arayım canım çekti
    Not:kayınçoya selam
  • Çok aradım C yi bulamadım ama en yakını bu gibi gorundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 23 Ocak 2014; 15:48:52 >
  • C buranın sağında kalıyor hacı. Şu ilerisi Base işte.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Little Bird ile bırakayım sizi Base'e, oradan bulursunuz yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

Little Bird ile bırakayım sizi Base'e, oradan bulursunuz yolu.

Z11 var galiba orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

k.çı kırık bir yetkili rammer suçu ile kickledi halbuki uçak ile düşman uçağı kovalarken heliye rammer yaptım bilmiyerek uyarmadan direk kickledi ha sorun kicklenmek değil giriş yapmak uzun zaman alıyor

Kurallarımız belli kaley deskop,uzun zamandır sunucumuzda olan bir oyuncusun ve kurallar konusunda ne kadar hassas olduğumuzu ve taviz vermediğimizi bilmen gerekir.Rammer yapmanın yasak olduğu zaten biliniyor ve eğer yaptıysan uyarmaya gerek duymamıştır admin arkadaş.Burada seni kickleyen kişiye k.çı kırık demen sana bişey kazandırmaz.Senin o k.çı kırık dediğin kişiler sayesinde o kadar oyuncu rahat ,kufursuz ve güzel bir ortamda oynuyor.Arkadaş kuralları uygulamış,hakaretini hakedecek bişey yapmamış.İyi günler.

cevap için teşşekürler yanlız hesaplarımı ağabey'imde kullanıyor anlattı bana bilerek yapılmış bir şey değilmiş neyse sağlık olsun

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Olur öyle şeyler sorun değil. Kıçı kırık demen yanlış oldu sadece. Neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Olur öyle şeyler sorun değil. Kıçı kırık demen yanlış oldu sadece. Neyse.

düzelteyim hesabım hep aktif birader'de kullanmış onun yazısıdır
  • Bence ek paketlerde siege of new york,hoover dam gibi amerikan haritalari yapsinlar.İsgalci amerikalilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz

• ekran kartım gelsin hemen dalıcam serverınıza.

• Serverimizda almış olduğumuz güvenlik onlemleri sayesinde bugune kadar 1 tanesi Türk olmak üzere toplam 12 oyuncu hile kullanmaktan dolayı pbbans tarafından banlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 25 Ocak 2014; 17:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent3333

ekran kartım gelsin hemen dalıcam serverınıza.

Gel hocam bekleriz.
  • Gel kardeş gel tanka gunner lazım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 25 Ocak 2014; 20:18:27 >
  • Sunucumuza giren her iyi oynayan oyuncuyu banlamamızı isteyen bir güruh var. Maalesef işler böyle yürümüyor. Açık seçik hile yaptığı aşikar oladığı sürece kafamıza göre hileci olarak yaftalayamayız kimseyi. Lütfen oyun oynarken bu konuda diretmeyin. Tatsızlık çıkıyor.
  • Sunucumuzda Punkbuster,Pbbans,GGC Stream,Metabans ve BF4DB.com güvenlik önlemleri mevcut.Bunlara rağmen hala hile yapan varsa bizim diyecek bişeyimiz kalmıyor maalesef

Kimseyide elimizde kanıt yokken hileci diye yaftalayamayız..
  • yoksa o helileri kullanıp kafamıza füze mermi yağdıran sen misin araç kullanımında üstünüze yok diyebilirim bıktırıyosunuz adamı

unutmadan ekliyim dün dağların tepelerin taşların için girip pusanlar vardı onlara birşey yapan yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

yoksa o helileri kullanıp kafamıza füze mermi yağdıran sen misin araç kullanımında üstünüze yok diyebilirim bıktırıyosunuz adamı

unutmadan ekliyim dün dağların tepelerin taşların için girip pusanlar vardı onlara birşey yapan yoktu.

Ogbkomando kardeşim çok iyi helikopter kullanır arada benide gunner olarak yanına alıp gezmeye çıkarır Şangay sokaklarında :) Sende o günlerden birine denk gelmişsin kardeşim kusura bakma :)

Sunucumuzda genelde herzaman online admin olur ve votekick uygulaması da mevcut.Sunucuda huzursuzluk verenleri oylama ile kendi kendinize kickleyebilirsiniz.

• Yok abi adminlik satın bana bug sayesinde oynayanlari barindirmam valla. Unutmadan hainan Resort facianizi bilirim baya lafimi yapmisdiniz bi rpg ye :p

• quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

Yok abi adminlik satın bana bug sayesinde oynayanlari barindirmam valla. Unutmadan hainan Resort facianizi bilirim baya lafimi yapmisdiniz bi rpg ye :p

Adminlik satma gibi bir uygulamamız yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.