Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi hafta sonu doluluk olmuştu ondan sonra uğrayan olmadı Neyse secondı da yabancıdan oynarız
  • ksbrky K kullanıcısına yanıt
    Sunucuyu 7/24 dolu tutmak gibi bir idealimiz var şu aralar :) O yüzden bu şekilde yaptık bir süre.
  • Dün girdim bayağı beğendim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    Her zaman bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Her zaman bekleriz

Peki Naval Strike adlı DLC gelince onun mapleri serverda olucakmı? Bu aralar premium almayı düsünüyorumda.

• [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

BFTURK Clan yeni uyelerini bekliyor.Sizler aşağıdaki linktekileri uygulayın ve BFTURK ailesine katılın.

BFTURK Klan Basvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 4 Mart 2014; 17:55:01 >

• Özellikle sabah-öğlen saatleri online olabilecek varsa değişik görevlendirmeler yapacağız. Bu tip arkadaşlar bana direk pm yoluyla da ulaşabilirler.
  • Başarılarınızın devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magfelon

Başarılarınızın devamını dilerim.

Sağolasın hocam.
  • Türkiye lokasyonlu "Kingston BFTR Clan Conquest" sunucumuz dünyada 8500 küsür sunucu arasında siz değerli takipçilerimiz sayesinde ilk 259. sıraya yükselmiştir.Hedefimiz dünyada ilk 100.Hepinize teşekkür ederiz.

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

Adresimiz :http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/36fbe481-1cb9-45ef-9e5c-7ab15b7f804e/KINGSTON-BFTR-CLAN-CONQUEST-SERVER-battlefieldturk-com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 10 Mart 2014; 8:48:49 >

• Gece online olabilecek admin almamız lazım gece bile boşalmıyor artık :)

• quote:

Gece online olabilecek admin almamız lazım gece bile boşalmıyor artık :)

Gecelerin yargıcı ol Orkun al eline kırbacı ve sonra ......
  • quote:

hocam haritalari değiştirin artık.pre li haritalari koyun bf3 haritalari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Bu ay sonuna kadar böyle gidecek maalesef. Bana kalsa 7/24 Silk Road yaparım ama herkese hitap etmesini istiyoruz sunucunun ve herkeste Premium yok maalesef. Ay sonunda tekrar konuşacağız aramızda ne yapmamız gerektiğiyle ilgili...
  • quote:

quote:

quote:

Bu ay sonuna kadar böyle gidecek maalesef. Bana kalsa 7/24 Silk Road yaparım ama herkese hitap etmesini istiyoruz sunucunun ve herkeste Premium yok maalesef. Ay sonunda tekrar konuşacağız aramızda ne yapmamız gerektiğiyle ilgili...

peki pre istemeyen harita yokmu başka.yani bu kadarmı harita var.cogaltilamiyormu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki pre istemeyen harita yokmu başka.yani bu kadarmı harita var.cogaltilamiyormu?

Maalesef. Ana oyunla gelen haritaların hepsi mevcut sunucuda zaten.

• ben bu serverda takılıyomda acayip fps düşüşleri var akşamları düzeliyor gündüzleri düşüyor
  • server 60 kişiyi kaldırmıyor nickim [WKS]-TR-Ultiva.. bugün flood mapinde 1. gidiyordum önce yavaş yavaş laglar başladı sonra daha major laglar oluştu ve ne sonunda tamamen attı oyundan bu kopmalar bir tek sizin server da oluyor bende.. bir de oyunda admin var bakıyoruz 400 pingli adam oyunda cirit atıyor ama adminin kılı kıpırdamıyor yahu diyoruz at şöylelerini adamın umrunda bile değil servera ping sınırı koyun mesela 100 gibi oynayanlarda oyndaıklarından bişey anlasınlar
  • Aynen öyle ping konusunda katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perforan

server 60 kişiyi kaldırmıyor nickim [WKS]-TR-Ultiva.. bugün flood mapinde 1. gidiyordum önce yavaş yavaş laglar başladı sonra daha major laglar oluştu ve ne sonunda tamamen attı oyundan bu kopmalar bir tek sizin server da oluyor bende.. bir de oyunda admin var bakıyoruz 400 pingli adam oyunda cirit atıyor ama adminin kılı kıpırdamıyor yahu diyoruz at şöylelerini adamın umrunda bile değil servera ping sınırı koyun mesela 100 gibi oynayanlarda oyndaıklarından bişey anlasınlar

Oyunda attığında battlelogta herhangi bir hata veya atılma sebebi yazdı mı ultiva ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.