Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ercan abi tribünlere doğru koşu verde 3 lü yapalım
  • güzel !
  • 150 ping sınırı koyabilirseniz iyi olur aslinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 ping siniri olmali ayrica hile kullanan oyunculari banlarsaniz iyi olur bazilari var 80-0 oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Teşekkürler.

Şimdiki hedefimiz ilk 30'a girip Corsair serverlarını tokatlamak

21 Corsair serverından 20 tanesini geçmeyi başardık. Kaldı 1.

ram ve ssd savaşlarımı başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 18 Mart 2014; 18:17:31 >
  • gerçekten ping sınırı getirilmeli.

oyunda admin olmuuor... bugun bi adam tek atıp duruyordu bizim takim da şikayetçiydi fakat admin olmadığı içiin oynamya devam etti..

yoksa güzel server önceden akşamları filan dolardı şimdi sabah bakıyorum 64 kişi dolmuş dahada girmeye çalışıyorlar. :D
  • Şimdilik ping sınırlaması koyamıyoruz arkadaşlar,ileride düşünebiliriz.
    Onun dışında karşılaştığınız ve hile kullandığına emin olduğunuz kişileri Platoonumuzdan (http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/3749498536263544827/)
    veya bu konudan bize bildirebilirsiniz.
    İlginiz için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 18 Mart 2014; 20:19:29 >

• Arkadaşlar sorun ping değil. Yüksek pingli 15 kişi olursa server laga girer. Başka bir sorun var gibi geldi. O yüzden bir takım ayarlamalar yaptım. 64 kişi full yüksek pingli arkadaşlarla oynadım biraz önce gram kasma yoktu. Şimdi birdaha deneyin derim.
  • 42 olduk hadi hayırlısı

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 19 Mart 2014; 19:47:47 >
  • Corsair'i geçmişiz :D
  • quote:

Corsair'i geçmişiz :D

La o değilde benim makinedeki ramlerin bi kaçtanesi corsairdi,üzüldüm şimdi :d
  • Hocam çok hileci girmeye başladı sizin sunucuya . Alınmayın ama admin lerde ya oyunda değil , oyunda olsada hileciler onun umrunda değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Hocam çok hileci girmeye başladı sizin sunucuya . Alınmayın ama admin lerde ya oyunda değil , oyunda olsada hileciler onun umrunda değil .

Üç, beş gün önce battlelog forumunda yanlış hatırlamıyorsam archelot'un bir konusuna rastlamıştım. Sunucu official statüsünde olduğundan oyuncu kickleyemiyorlarmış diye. Official sununuculara bu konuda olanak sağlanmıyorsa hileciler rahat gezer elbette ki. Umarım yanlış biliyorumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Hocam çok hileci girmeye başladı sizin sunucuya . Alınmayın ama admin lerde ya oyunda değil , oyunda olsada hileciler onun umrunda değil .

Üç, beş gün önce battlelog forumunda yanlış hatırlamıyorsam archelot'un bir konusuna rastlamıştım. Sunucu official statüsünde olduğundan oyuncu kickleyemiyorlarmış diye. Official sununuculara bu konuda olanak sağlanmıyorsa hileciler rahat gezer elbette ki. Umarım yanlış biliyorumdur

Hocam Official serverlarda normalde kick olmaz evet ama biz o olayı çözdük. Hem kick hem ban atabiliyoruz. Sadece atılan oyuncu neden atıldığını göremiyor o kadar.

Hileciler için %100 kanıt olmadan bir şey yapamıyoruz maalesef. Hile yapan kadar iyi oynayan oyuncuları hileci diye yaftalayanların sayısı da fazla maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 19 Mart 2014; 18:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sunucumuzda Punkbuster ve fairfight aktiftir arkadaşlar,yani hilecilerin cirit atmasi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil . Official sunucularda hilecilerin banlanmadığı bilgisi doğru değil.Makro , glich vs kullananlar bunun dışında tabi.Bunun dışında archelotun bahsettiği gibi official serverlarda maalesef adminlerin kick ve ban yetkileri olmuyordu fakat BFTURK ekibi olarak bununda üstesinden geldik,sizin yapmanız gereken rahatsız olduğunuz kişileri sadece bize buradan bildirmeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 19 Mart 2014; 18:57:32 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam Official serverlarda normalde kick olmaz evet ama biz o olayı çözdük. Hem kick hem ban atabiliyoruz. Sadece atılan oyuncu neden atıldığını göremiyor o kadar.

Hileciler için %100 kanıt olmadan bir şey yapamıyoruz maalesef. Hile yapan kadar iyi oynayan oyuncuları hileci diye yaftalayanların sayısı da fazla maalesef.

Abi adam almış eline Mg4 ü salla babam salla , önüne kim gelirse Hs yi vuruyor . Daha ne olucak ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi adam almış eline Mg4 ü salla babam salla , önüne kim gelirse Hs yi vuruyor . Daha ne olucak ?

Battlelog profilinden report edebilirsiniz.

• 3-5 kişiyi reportladım ancak hala yetişemiyorum keratalara
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    kim o keratalar :D
  • Yeni dlc haritalari eklenecek mi?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.