Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum sadece ben de mi sorun. nedense diğer serverlara göre sizin server' a daha geç giriyorum. kingston ssd almak için bir şey mi yaptınız nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

bilmiyorum sadece ben de mi sorun. nedense diğer serverlara göre sizin server' a daha geç giriyorum. kingston ssd almak için bir şey mi yaptınız nedir

Aynen bende de öyle. Diğer serverlarda oyunun başlangıcına yetişiyorken sizin serverda 100 ticket gitmiş oluyor.Hdd kullananları dışladınız mı naptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksbrky -- 27 Mart 2014; 11:04:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

bilmiyorum sadece ben de mi sorun. nedense diğer serverlara göre sizin server' a daha geç giriyorum. kingston ssd almak için bir şey mi yaptınız nedir

yok hocam sadece psikolojik

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

32 Kişilik TDM Sunucumuz hizmete girmiştir. (Seçimler beni de etkiledi)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/1458af99-e71d-4f1d-ac72-479a7f6cbbbb/KINGSTON-BFTURK-CLAN-TDM-SERVER-battlefieldturk-com/

Açılısa şangay kaymakamı oramakoma buramako geliyomuş öle diyolar

• Güncel istatistik sayfamızda hazır,bundan sonra sunucularımızda kendinizin ve diğer oyuncuların ayrıntılı istatistiklerini görebileceksiniz.Kim hangi silahlarla oynamış, kaç kill almış , hangi ülkenden kaç kişi gelmiş , sunucudaki sıralamanız nedir vs bunların hepsi istatistik sayfamızda mevcut.

Sayfamızı ziyaret etmek için tıklayınız

Keyifli oyunlar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 27 Mart 2014; 16:32:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Güncel istatistik sayfamızda hazır,bundan sonra sunucularımızda kendinizin ve diğer oyuncuların ayrıntılı istatistiklerini görebileceksiniz.Kim hangi silahlarla oynamış, kaç kill almış , hangi ülkenden kaç kişi gelmiş , sunucudaki sıralamanız nedir vs bunların hepsi istatistik sayfamızda mevcut.

Keyifli oyunlar ....

Hangi ülkeden kaç kişi gelmiş olayı çalışmıyor admiiiiin...

• quote:

quote:

Güncel istatistik sayfamızda hazır,bundan sonra sunucularımızda kendinizin ve diğer oyuncuların ayrıntılı istatistiklerini görebileceksiniz.Kim hangi silahlarla oynamış, kaç kill almış , hangi ülkenden kaç kişi gelmiş , sunucudaki sıralamanız nedir vs bunların hepsi istatistik sayfamızda mevcut.

Keyifli oyunlar ....

Nasıl çalışmıyor http://battlefieldturk.com/stats/index.php?ServerID=1&countries=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 27 Mart 2014; 19:07:14 >

• quote:

quote:

quote:

Keyifli oyunlar ....

Nasıl çalışmıyor http://battlefieldturk.com/stats/index.php?ServerID=1&countries=1

Hep alamanlar Ruslar girmiş

• Sunucularımıza almış olduğumuz güvenlik önlemleri sayesinde 2014 yılında toplam 10'u PBBANS 11'i Punkbuster tarafından toplam 21 Hileciyi enseledik ve oyununa veda ettirdik.

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 29 Mart 2014; 0:14:41 >

• Şunlar küfürler:

Bunlar da extra: Kırmızı bölgede camp yapmak yasaklanmalı. AA'ya bakın.

• @Maskeli Bilo

ilgilenicem bunlarla teşekkürler.
  • Ping sınırı hadi tamam olmasinda lütfen autobalance olsun. Yenilen takimdakiler, karsiya gecmek icin büyük çaba sarf ediyor. Sonra 32 vs 25 bile kaldigimiz oluyor.Tabi sv hep dolu olabilir ama lazim bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denge ayarı gelme ihtimali var mı servera?

800 ticketlık maç 700-0 bitiyor. Yenilen veya yenen takımdada olsa insan zevk almyor. Ayrıyetten, yenen takıma kaçan insanda çok. Bazı serverlarda bunu engelliyorlar. Hatta, "x nickli oyuncu kazanan takıma geçmek istedi " diye kocaman yazı gösteriyorlar. Bu tarz değişiklikler var mı planlarınızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Denge ayarı gelme ihtimali var mı servera?

800 ticketlık maç 700-0 bitiyor. Yenilen veya yenen takımdada olsa insan zevk almyor. Ayrıyetten, yenen takıma kaçan insanda çok. Bazı serverlarda bunu engelliyorlar. Hatta, "x nickli oyuncu kazanan takıma geçmek istedi " diye kocaman yazı gösteriyorlar. Bu tarz değişiklikler var mı planlarınızda?

Eğer takımda en skorerken ve farkla yenerken auto balance yüzünden karşıya geçip lose alırsam daha o servera girmem :D
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Böyle bi kötü yanı var ve hal böyle olunca insan oyundan nefret ediyor.
  • Oyun bitiminde squadlardaki oyunculari degistirmeden scramble yapan plugin'i yuklerseniz cok guzel olur, feci stacking oluyor.

Ayni sekilde kazanan takima gecmeyi engelleyen plugin de guzel olur diye dusunuyorum, bi de 150 veya 200+ high ping kicker.
  • Arkadaslar pluginlerin kullanimi offical serverlarda geçerli olmuyor maalesef.

• silahlar yokkkk.gerekli kişiye duyrulurr.
  • KINGSTON bunu ne için eklediniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.