Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

kim o keratalar :D

Senin gibi oynayan ama hile yapan bebeler
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Bizim sunucu naval strike olucak değilmi abi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Yeni dlc haritalari eklenecek mi?

Dlc ler gelmicek maalesef.Sadece stok haritalar şimdilik.İlk 10 a girene kadar böyle
  • Siteyi ziyaret et Berke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

utandırdın şimdi beni :D
    Bide serverda gecikme sorunu yaşıyoruz.Yazdıklarımız geç gidiyor veya serverda takılıp bi anda düz giderken daha ilerde buluyoruz kendimizi.ping zaten hep 11.Ercan abi haberin varmıydı ?.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

utandırdın şimdi beni :D
    Bide serverda gecikme sorunu yaşıyoruz.Yazdıklarımız geç gidiyor veya serverda takılıp bi anda düz giderken daha ilerde buluyoruz kendimizi.ping zaten hep 11.Ercan abi haberin varmıydı ?.

Bazı gereksiz pluginler vardı chat ekranını mesgul eden, onlardan dolayı olabilir,çoğunu kapattım,büyük ihtimal artık olmaz.

• iyi yaptın..Hangilerini kapattığını bilmiyorum şuanda.oylama yaparken millet nasıl oy verecek çoğu kişi bilmiyor onu açıklayıcı birşey yapsak daha iyi olur.ard arda oynarken bazen harita sıraları kayıp 1. başlangıç şangay haritasına geçiyor. Harita sonlandığı zaman hemen hemen 10 oyunda bir siyah ekranda baya bi takılıyor.ve 750 ticket başlarken 600 e gelmeden direk oylama başlatıyor.chat ekranını çok dolduruyor.
  • yanlış anlaşılmasın ama tamam ilk 30 felan deniyor ama daha serverda balance yani denge koy bu çok büyük bir eksik herkes için açık ara fark olur her maçta oluyor bu bir takımın 200 ticket diğer takıma bakıyrum 900 ticket varmı böyle birşey bizim takımdakilerden 32 kişinin 25 kişisi 5-15 lvl karşı taraf 100-110-120 adam paraşüt hangi tuşla açılır diyor bizim takımda karşı takımda mübarekler base rape yapıyoz deniyor biraz önem verirseniz fena olmaz hani şimdiden teşekkürler güzel başarı bu arada :)
  • server çöküp duruyor gametracker da şuan 29.sırada böyle giderse geriler
  • quote:

server çöküp duruyor gametracker da şuan 29.sırada böyle giderse geriler

Adi herifler server ilk 30 a girdi diye hergün bi sorun çıkarıyolar bize.Amerikan firması sonuçta alakasız sebeplerle servera reset atıyorlar,iyice kıllanmaya başladım bu işten.
  • şuan herkes cıktı.niye böyle oldu server.ping düşük ama acaip lag var.
  • oyun bitmeden 5 10 saniye önce maç sonu istatisliği gleiyor genelde ama serverda diğer harita başlıyor sonra 5 10 saniye sonra geliyor.
    server sorunlu son 3 gündür server çökmesini çok yapmaya başladı çözüm şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 25 Mart 2014; 20:44:14 >
  • quote:

oyun bitmeden 5 10 saniye önce maç sonu istatisliği gleiyor genelde ama serverda diğer harita başlıyor sonra 5 10 saniye sonra geliyor.
    server sorunlu son 3 gündür server çökmesini çok yapmaya başladı çözüm şart

aynen öyle one lagdır öylee report olayını bende fark etmiştim :D
  • 7n bitirdinn 7 kullanıcısına yanıt
    serverin kurulu olduğu harddiskte sorun var bence aynı dedicated ile kurulan serverlardada aynı problem vardır trafiği çok fazla.datacenter yapısını bilen kişi ne demek istediğimi çok iyi anlar
  • server düzeldi 1 oyun attım sanki fps de arttı yoksa benmi karıştırdım ?ercan abi heralde sorunu kökünden hallettin.oyun bitmeden 6 saniye önce report yolladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 27 Mart 2014; 1:09:46 >
  • quote:

server düzeldi 1 oyun attım sanki fps de arttı yoksa benmi karıştırdım ?ercan abi heralde sorunu kökünden hallettin.oyun bitmeden 6 saniye önce report yolladı

Sorun firmadandı, o kadar anlattık en sonunda anladılar, güncelleme yapmamışlardı sunucuya , en sonunda yaptılarda kurtulduk.Tabi bu arada 26.lıktan 40 lara düştü server sıralamada firma yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

quote:

server düzeldi 1 oyun attım sanki fps de arttı yoksa benmi karıştırdım ?ercan abi heralde sorunu kökünden hallettin.oyun bitmeden 6 saniye önce report yolladı

Sorun firmadandı, o kadar anlattık en sonunda anladılar, güncelleme yapmamışlardı sunucuya , en sonunda yaptılarda kurtulduk.Tabi bu arada 26.lıktan 40 lara düştü server sıralamada firma yüzünden

doldururuz serveri ya son 3 4 gündür hiç sabah oynanmıyordu.fps arttı gözle görülür şekilde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

quote:

doldururuz serveri ya son 3 4 gündür hiç sabah oynanmıyordu.fps arttı gözle görülür şekilde

tamm inşallah bi daha aksilik olmaz, bu arada bir tane de 32 lik aldık çerez niyetine

• Hayırlısı serveri ilk 10 a gelir sorunsuz devam ederse.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.