Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rush mod açsaydınız keşke. coquestten daha zevkli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmnr

sen neymişsin be battlefield turk ...

http://teknolojioyun.org/esl-bfturk-4-yilda-buyuk-basarilarin-sirri/

Teknolojioyun sitesine çok teşekkür ederiz.

64 Kişilik rush modu pek tutmuyor hocam. en iyisi conquest şimdilik :d
    @Death Time

• quote:

Websiteni keyifle takip ediyoruz Bahtiyar. BFTURK'e de basarılarının devamını diliyoruz.

bu arada bizde teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcadius -- 12 Mart 2014; 19:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcadius

quote:

Websiteni keyifle takip ediyoruz Bahtiyar. BFTURK'e de basarılarının devamını diliyoruz.

Teşekkür ederiz. Artık casual takıldığımız için eskisi gibi maçlara katılalım yardıralım olayımız kalmadı o yüzden yeni başarılar elde etmek şu an için zor gibi. BF4 zaten yeni yeni toparlamaya başladı. Hatta toparlayamadı. Ama alışkanlık işte kopamıyoruz.

• quote:

quote:

Ooooo kimler gelmiş,en büyük takipçimiz, hayranımız , fan boyumuz arcadius

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz,darısı başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 12 Mart 2014; 21:23:24 >

• Sizsiz olmuyor walla ne diyeyim. oyle acaip tiplerle ugrasiyoruz ki sizi mumla aratıyorlar. oyunu biraktik, oyun bizi birakmadı.

ama buradaki mevzu baska, sadece bmnr nin postu dikkatimi cektide geldim
  • quote:

Sizsiz olmuyor walla ne diyeyim. oyle acaip tiplerle ugrasiyoruz ki sizi mumla aratıyorlar. oyunu biraktik, oyun bizi birakmadı.

ama buradaki mevzu baska, sadece bmnr nin postu dikkatimi cektide geldim

İşte allahın sopasi yok bizi mumla ararsiniz

• Allah yoklugunuzu vermesin, ne diyeyim, siz genede malzeme vermeyin bize, sağımız solumuz belli olmuyor. yakaladım bir tanede bugün haberiniz olsun ü

Titanfall'a geciyoruz bekleriz.
  • quote:

Allah yoklugunuzu vermesin, ne diyeyim, siz genede malzeme vermeyin bize, sağımız solumuz belli olmuyor. yakaladım bir tanede bugün haberiniz olsun ü

Bizde malzeme bol hacım,allah razı olsun sevenlerimiz çok,sizlerinde yokluğunuda allah göstermesin, sen olmasan caner olmasa kim takip eder bizi :D

Titanfall da başarılar, ben bugun ps 4 aldım bakalım platform değişikliği olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

quote:

Allah yoklugunuzu vermesin, ne diyeyim, siz genede malzeme vermeyin bize, sağımız solumuz belli olmuyor. yakaladım bir tanede bugün haberiniz olsun ü

Bizde malzeme bol hacım,allah razı olsun sevenlerimiz çok,sizlerinde yokluğunuda allah göstermesin, sen olmasan caner olmasa kim takip eder bizi :D

Titanfall da başarılar, ben bugun ps 4 aldım bakalım platform değişikliği olabilir

Hayırlı olsun bakalım, sen duramaz bf4 de bir bfturk fraksiyonu kurarsın şimdi

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun bakalım, sen duramaz bf4 de bir bfturk fraksiyonu kurarsın şimdi

Şimdilik Fifa 14 ile bi ortamın havasına alışalım bakalım gerisi allah kerim

• Özellikle gündüz saatlerinde (sabah 11-12'den itibaren) online olabilecek arkadaşlar varsa clan alımı için PM atabilirler.
  • Dünya'nın en çok ziyaret edilen 88. sunucusu" Kingston [BFTURK] " sunucusu olmuştur arkadaşlar.İlk 100 girmeyi nihayet başardık.Sizleri de sunucumuza bekleriz.
    Adresimiz : Kingston BFTURK Sunucusu

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

• quote:

Dünya'nın en çok ziyaret edilen 88. sunucusu" Kingston [BFTURK] " sunucusu olmuştur arkadaşlar.İlk 100 girmeyi nihayet başardık.Sizleri de sunucumuza bekleriz.
    Adresimiz : Kingston BFTURK Sunucusu

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

Tebrikler, basarilarinizin devamini beklerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 0ops kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Şimdiki hedefimiz ilk 30'a girip Corsair serverlarını tokatlamak

21 Corsair serverından 20 tanesini geçmeyi başardık. Kaldı 1.
  • Umarım sunucunuz herkese açıktır, noob kabul ediyorsanız oyunu aldığım anda geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Umarım sunucunuz herkese açıktır, noob kabul ediyorsanız oyunu aldığım anda geliyorum.

Açık açık rütbe kısıtlaması yok , bekleriz.
  • sizin server oyun oynanmaz hale geldi ben yabanci serverlarda oynadığım zaman pingim 100 ü geçtimi anında atıyorlar doğrusuda budur zaten sizin serverda adam 999 pingle oynuyor ve oynamaya hala devam ediyor geçen bi oyun atayim dedim lag dan oyun oynanmaz halde sözde pingimiz 16 ama pingi 500 ün üzerinde olan en az 7 8 adam vardı pingimin 80 90 olduğu yabancı serverlarda bile daha rahat oyun oynuyorum gram lag yok
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.