Şimdi Ara

bga rework station

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar, yurtdisinda ayni zamanda bilg. muh. okuyorum, biraz elimde birikmisim de war, su bga isine girmek istiyorum, ilk olarak marka model onerisi ne olur makine icin suan, tam ol arak hangi ekipmanlar gerekli yani su modeli alsam STATION IR-860 cihaz olarak baska birsey gerekli mi diger bir konu chiplerin temin edilmesi konusu, ve daha aklima gelmeyen bir cok konu war, yardimci olursaniz sevinirim herkes bir bildigini yazsa konuyu ogrenme acisindan super olur yurtdisinda yasiyorum kurs bulamazsam yap boz kendim ogrenirmiyim yoksa kurs olmazsa olmaz midir gibi bir cok konu war ekipman konusu da onemli ise baslamak icin tam olarak neler gerekli, ayni zamanda bu makine diagnostic yani sorun bulma olayida yapiyor mu eger yapmiyorsa onun icin ne kullanmaliyiz, yani hicbirsey bilmiyorum ama ogrenemeyecegiz anlami gelmez su anda bu isi yapanlarda yapmada once bilmiyorlardi, yardimlarinizi bekliyorum. sonucta az cok elektronik bilgisine de sahibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick1985 -- 11 Aralık 2011; 4:25:04 >

• BGA işinden ne kasdettiğinizi biraz daha açar mısınız? BGA Rework istasyonu ile BGA kılıftaki entegreleri söküp takabilirsiniz sadece. Bir başına BGA söküp takma gibi bir iş kolu var? Yazdılarınızdan öyle anladım da.
  • bga dan kastettigim anakart tamiri, ornegin grafik karti bozuk bi notebookun grafik kartini sokup calisaniyla degistirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick1985 -- 11 Aralık 2011; 19:32:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.