Bizim yaptığımız geçiçi çözüm, bu çok sinsi bir virüs, hiç birşey tanımıyor ne yazık ki, format atmadan kurtulmanın yollarını arıyorum ben 5 gündür uğraşıyorum, kafasına göre oluyor bazende olmuyor
Dh ve facebook harici neredeyse hiç biryere giremiyorum kesin bi çözümü olmalı bunun
dediğim programı indirin: SUPERAntiSpyware Free Edition . Ben bunu kullanıyorum. programı idirip yükleyin sonra açın açtıktan sonra Scan Your Computerin yanında Select Scan Type Den Complete Scana Tıklayıp Scan Your Computer a tıklayın. max 30 dakikanızı alır. ilk 10 dakikada kesin Adware Cookiesleri bulur.
adware.tracking cooki de 2 dosya buldu
disabled securtiy diye bi yerde 3 tane buldu
trojen de 8 tane buldu bulmaya devam ediyor bu trojenlerden bazılar system32 de gözüküyor daha önce combofixle taratıp bulduklarını sildikden sonra bilgisayar açılmamıştı bunun bulduğu herşeyi silecekmiyim ne yapcam ?
Kardeş bendede öyle çıktı system32 de ama ben sildim hiçbir şey olmadı. bazı virüsler windowsu hedef alıyor. yani bence sil. zaten önemli bir şeyse program onu karantinaya alıyor.
1 saat 13 dakika oldu 85 tane şey buldu hala buluyor :(
O zaman Bilgisayara fazla yüklenmişsin benim topu topu 33 gb lık yeri dolu pc nin o halde 20-30 dk civarında bitiriyor.
şimdi bitti hocam bazılarına kendi tik koymamıştı onlar harici hepsini sildim bakalım
Şimdi büyük ihtimalle pc yi yeniden başlatıyosundur açılsın büyük bir rahatlama görürsün. En azından ben gördüm
yooo başlatmadım
iyi o zaman fazla bişey yok demek önemli Windows dosyalarında virüs olduğu zaman yeniden başlatıp siliyo. bende öyle yaptı.
valla yeniden başlat dediysede ben görmemişimdir birşeyler çıktı finish çıktı finishe tıkladım tekrar o scan you computer ekranı çıktı kapattım bende
Hala yönlendiriyor mu ?
nereye anlamadım programın sil dediklerin icin delete bastım sildikden sonra finish çıktı tıkladım bitti program açık şuan last scan 1 hour ago yazıyor o yönlendirmiyor bende açık program galiba
o adını anmak istemediğim şey 1 yıldır musallat bana arada geliyor arada kayboluyor kardeş kardeş yaşıyoruz ama yine kaybolmuş olabilir önümüzde ki zamanlar da belli olur onu bilgisayarımdan kazıdımmı kazımadımmı
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong
quote:
Orijinalden alıntı: berkaycant
quote:
Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OnRe
quote:
Orijinalden alıntı: SerdarS.
Bizim yaptığımız geçiçi çözüm, bu çok sinsi bir virüs, hiç birşey tanımıyor ne yazık ki, format atmadan kurtulmanın yollarını arıyorum ben 5 gündür uğraşıyorum, kafasına göre oluyor bazende olmuyor
Dh ve facebook harici neredeyse hiç biryere giremiyorum kesin bi çözümü olmalı bunun
dediğim programı indirin: SUPERAntiSpyware Free Edition . Ben bunu kullanıyorum. programı idirip yükleyin sonra açın açtıktan sonra Scan Your Computerin yanında Select Scan Type Den Complete Scana Tıklayıp Scan Your Computer a tıklayın. max 30 dakikanızı alır. ilk 10 dakikada kesin Adware Cookiesleri bulur.
adware.tracking cooki de 2 dosya buldu
disabled securtiy diye bi yerde 3 tane buldu
trojen de 8 tane buldu bulmaya devam ediyor bu trojenlerden bazılar system32 de gözüküyor daha önce combofixle taratıp bulduklarını sildikden sonra bilgisayar açılmamıştı bunun bulduğu herşeyi silecekmiyim ne yapcam ?
Kardeş bendede öyle çıktı system32 de ama ben sildim hiçbir şey olmadı. bazı virüsler windowsu hedef alıyor. yani bence sil. zaten önemli bir şeyse program onu karantinaya alıyor.
1 saat 13 dakika oldu 85 tane şey buldu hala buluyor :(
O zaman Bilgisayara fazla yüklenmişsin benim topu topu 33 gb lık yeri dolu pc nin o halde 20-30 dk civarında bitiriyor.
şimdi bitti hocam bazılarına kendi tik koymamıştı onlar harici hepsini sildim bakalım
Şimdi büyük ihtimalle pc yi yeniden başlatıyosundur açılsın büyük bir rahatlama görürsün. En azından ben gördüm
yooo başlatmadım
iyi o zaman fazla bişey yok demek önemli Windows dosyalarında virüs olduğu zaman yeniden başlatıp siliyo. bende öyle yaptı.
valla yeniden başlat dediysede ben görmemişimdir birşeyler çıktı finish çıktı finishe tıkladım tekrar o scan you computer ekranı çıktı kapattım bende
Hala yönlendiriyor mu ?
nereye anlamadım programın sil dediklerin icin delete bastım sildikden sonra finish çıktı tıkladım bitti program açık şuan last scan 1 hour ago yazıyor o yönlendirmiyor bende açık program galiba
o adını anmak istemediğim şey 1 yıldır musallat bana arada geliyor arada kayboluyor kardeş kardeş yaşıyoruz ama yine kaybolmuş olabilir önümüzde ki zamanlar da belli olur onu bilgisayarımdan kazıdımmı kazımadımmı
Alıntıları Göster
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
7 yıldan fazladır Opera kullanıyordum tek bir virüs yememiştim, bu son bir hafta google chorome takıldım bilgisayarın hali ortada.
Birazdan format atıyorum, bir daha asla chorome kurmam. Mbr' ye de bişeyler bulaşmış komple sıfırlanacak harddisk
bende de aynı sorun var bilgisayarımda eset smart sec. 6 yüklü netteyken sürekli uyarı veriyor google-analytics.com/ga.js ve bgefafbpef.net uyarısı veriyor full superspyware le ve combofix le tarattım sonuc değişmedi format mı atsam? çünkü bilgisayardan bankacılık işlemleri yapıyorum bu durum beni endişelendiriyor
Arkadaşlar 3 gündür bende de bu sorun vardı. Google daki herhangi bir aramada çıkan linklere bile tıklasam yönlendiriliyordum. Full Superspyware ve Combofix le tarattım ama işe yaramadı. Avast ın son virüs veri tabanı güncellemesinde gelen tanımlamayla Ezula-Age virüsü nü bularak sildi. ve sorunum ortadan kalktı.
Avast free antivirus sürümünü kullanıyorum.
arkadaşlar ilginç bi sorunum var sitelere girerken 94.75.253.182 ip adresi engellendi diye uyarı veriyor antimalware ve bu siteler güvenilir siteler dh ekşi sözlük tamindir gibi siteler sadece bu ip deil 3 farklı ip pc ye bağlanmaya çalışıyor bunlardan nasıl kurtulabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme