Şimdi Ara

bgefafbpef.net/?275128 nereye tıklarsam fark yok hep bu sayfa açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nereye girersem gireyimhttp://bgefafbpef.net/?275128 bu lanet sayfaya yönlendiriyor, daha bişey yapamadan direk buraya yönlendirdi, ve artık hep buraya yönlendiriliyorum, bu durum cidden sinirlerimi bozuyor. Ne yapabilirim?

bu sorunu çözmek için benim yaptıklarım

1, bu sorun ilk başladığında crome kullanıyordum onu kaldırıp yeniden yükledim olmadı.
    2, microsoft security essential anti virüs programım güncelleyip full tarama yaptım olmadı.
    3, crome tamamen kaldırdım ve firefox kullanmaya başladım ama sadece bir kaç saat sorun yoktu tekrar firefox ilede yapmaya başladı.
    4, google da bu lanet sayfa hakkında hiç bir bilgiyede ulaşamadım.
    çok sinir bozucu bir durum daha başka ne yapabilirim

bgefafbpef.net/?275128  nereye tıklarsam fark yok hep bu sayfa açılıyor

• combofix download et sonra yükle not defteri açılana kadar bekle sonra restart at.
  • Combofix veya başka bir programla taratmak %80 sorunu çözmez çünkü virüs olarak gözükmüyor bende 2 kere denk geldim çok uğraştırıyor düzeltmesi internetten araştırıp çıkan yazı ile birlikte çözüme ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94C33CE76

Combofix veya başka bir programla taratmak %80 sorunu çözmez çünkü virüs olarak gözükmüyor bende 2 kere denk geldim çok uğraştırıyor düzeltmesi internetten araştırıp çıkan yazı ile birlikte çözüme ulaşabilirsiniz.
    Bu durum bende de başladı facebookta habertürk sitesine geçince bu sayfa çıkıyor.
  • http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=39197619&p=1#39197619

Bu konuyu inceleyin indirme için aşşağıya yeni bir link verdim sornunuzu çözeceğni umuyorum.

http://www.gezginler.net/indir/hijackthis.html
  • Firefox adres satırına
    about:config
    yazıp entera basın bahsettiğiniz adresle ilgili gördüğünüz tüm satırlarda sağ tıklayıp sıfırla değin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 7 Şubat 2013; 21:14:59 >
  • Cmd ye git yönetici olarak çalıstır de ve bu komutları gir
    "netsh int ip reset" yaz entere bas
    "netsh winsock reset" yaz entere bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Firefox adres satırına
    about:config
    yazıp entera basın bahsettiğiniz adresle ilgili gördüğünüz tüm satırlarda sağ tıklayıp sıfırla değin.
    combofix download et sonra yükle not defteri açılana kadar bekle sonra restart at. toplamda 45 dakka sürdü bir sorun kalmadı şimdilik.
    herkeze ilgisinden dolayıda teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat78@hotmail.co.uk

combofix download et sonra yükle not defteri açılana kadar bekle sonra restart at. toplamda 45 dakka sürdü bir sorun kalmadı şimdilik.
    herkeze ilgisinden dolayıda teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bendede var, kaspersky, avast, malwarebytes ve hepsini denedim, kesinlikle bulamıyorlar. Combofix deneme imkanım yok windows 8 de çalışmıyor malesef.

Hiç bir antivirü tarafından tanınamayan bir virüs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Aynı sorun bendede var, kaspersky, avast, malwarebytes ve hepsini denedim, kesinlikle bulamıyorlar. Combofix deneme imkanım yok windows 8 de çalışmıyor malesef.

Hiç bir antivirü tarafından tanınamayan bir virüs.

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bendede var internette dolaşamıyorum bunun yüzünden neyse bu artık

• quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Aynı sorun bendede var internette dolaşamıyorum bunun yüzünden neyse bu artık

Alıntıları Göster
    İnternet saglayıcılarınız ne beyler benim allahın belası smile adsl google dns lerini yazdım sorun cözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

İnternet saglayıcılarınız ne beyler benim allahın belası smile adsl google dns lerini yazdım sorun cözüldü

Alıntıları Göster
    Hobbala bende smile adsl kullnıyorum hocam:S Virüs olması mümkün değildi zaten 50 tane programla taradım bulunmadı
  • quote:

Hobbala bende smile adsl kullnıyorum hocam:S Virüs olması mümkün değildi zaten 50 tane programla taradım bulunmadı

Alıntıları Göster
    sende de mi çözüldü mesajı yazdıgımdan beri sorunsuzum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

sende de mi çözüldü mesajı yazdıgımdan beri sorunsuzum ben

Alıntıları Göster
    Bendede var ya bu sorun bugün bugündür yok mu çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Bendede var ya bu sorun bugün bugündür yok mu çözümü

Alıntıları Göster
    Evet hocam open dns ile değiştirdim şimdilik sorunsuz gibi :D Bu konuyu anlamak lazım iyice takip edelim durumları bildirelim
  • quote:

Evet hocam open dns ile değiştirdim şimdilik sorunsuz gibi :D Bu konuyu anlamak lazım iyice takip edelim durumları bildirelim

Hocam 8.8.8.8 8.8.4.4 mü yaptınız ben yaptım düzelmedi
  • quote:

quote:

Yok hocam ben 208.67.222.222 208.67.220.220 yaptım bu işlemden sonra modemi bi kapatıp açmak lazım bilgisayarıda tabi.

Bu arada bu sorunu yaşayan arkadaşlar, windows update ayarlarını değiştirebiliyormusunuz ? Yönetici hesabı ile oturum açın diyor, halbuki benim hesabım yönetici hesabı ve hep onla açıyordum.
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam ben 208.67.222.222 208.67.220.220 yaptım bu işlemden sonra modemi bi kapatıp açmak lazım bilgisayarıda tabi.

Bu arada bu sorunu yaşayan arkadaşlar, windows update ayarlarını değiştirebiliyormusunuz ? Yönetici hesabı ile oturum açın diyor, halbuki benim hesabım yönetici hesabı ve hep onla açıyordum.

Dediğiniz Dns leri girdim modem bilgisayar resetledim ama hala aynı deli olcam ya sabahtan beri kurtulamadım şu illeten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğiniz Dns leri girdim modem bilgisayar resetledim ama hala aynı deli olcam ya sabahtan beri kurtulamadım şu illeten

Alıntıları Göster
    Bizim yaptığımız geçiçi çözüm, bu çok sinsi bir virüs, hiç birşey tanımıyor ne yazık ki, format atmadan kurtulmanın yollarını arıyorum ben 5 gündür uğraşıyorum, kafasına göre oluyor bazende olmuyor

• quote:

Bizim yaptığımız geçiçi çözüm, bu çok sinsi bir virüs, hiç birşey tanımıyor ne yazık ki, format atmadan kurtulmanın yollarını arıyorum ben 5 gündür uğraşıyorum, kafasına göre oluyor bazende olmuyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar internetten Superantispyware adlı programı indirin. bilgisayarınızı tam tarama yaptırın. antivirüs programı değildir. bu sebeple antivirüsünüzle birlikte kullanabilirsiniz.Reklam yapan cookileri bile kaldırıyor. başka yerlerde yorumları da okuyabilirsiniz. Program formattan kurtarıyor. Benim pc çok yavaştı indirdim tarattım Avastın bulamadığı 2 tane Malware 161 tane Reklam cookiesi buldu ve hepsini temizledi. şuan gerçekten çok hızlı bilgisayarım. vazgeçemeyeceğiniz bir program.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.