Şimdi Ara

Bİ ALLAHIN KULU YARDIM ETSİN YALVARIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya %99 ihtimalle anadolu yada dokuz eylül tercihleri yapacağım mimarlık düşünüyorum olmazsa inşaat mühendisliği yani her halükarda gireceğim bu iki okuldan birine kıyaslama yapıyorum kampüs,ortam,eğitim vs açısından ikisininde mimarlık mühendislik fakülteleri kusura bakmayın allahın siktir ettiği yerde deniliyor yok anlamıyorum istanbul dışı zaten her üninin müh. fakülteleri böyle bi yardım edin eğitim,kampüs,ortam,arkadaşlık ne durumda sıkıntılar neler yol problemi varmı bi şekilde orada olacağım ve gözüm çok korkmaya başladı 2 eylül kampüsündende tınaztepedende ama benim gönlüm anadoludan yana olduğu için sizden iç açıcı ciddi şeyler duymak istiyorum hayatınız sıkıcımı geçiyor istediğiniz üniversite hayatını yaşayabiliyomusunuz lütfen yardımmmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trustme_0 -- 26 Mayıs 2015; 17:18:06 >

• Kardesım mesajını duzelt istersen öncelikle =)
    Soruna gelıcek olursak kampüs, arkadaslık hayatını bu kadar buyutme gözünü.
    Bana soracak olursan üniversite o kadarda arkadas ortamı bı yer degıl
    He illa bı tavsıye ıstıyosan , eskişehırlıyım, anadolu unıvertiseni tavsıye ederım
    giden cok arkadasım da var. zaten eskısehır turkiyenın en ıyı ögrencı sehırlerınden biri
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Sırf sormak için üye oldum :D yeni üye sayılırım yani belki bunu yazarkende hata yapıyorum :D neyse eyv da üniversite arkadaşlık yeri değil yorumuna katılmıyorum,hayatmıza yön vercek insanları bence o yaşta o ortamlarda tanıyıcaz.Bu yüzden nerede ne şartlar altında okuyacağım benim için çok önemli bir yer tutuyor hatta eğitimden bi tık fazla önem veriyorum diyebilirim :) Yorumun için teşekkür ederim :)
  • Anadolunun eğitimi esaslı.Anadolu Tarih geliyordu yazmadım.Ama güzel bir eğitimi var bundan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.