Şimdi Ara

bi allahın kulu yokmu yardımcı olcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar 2 aydır server arıyorum yani ynadığım server var şöyle ben pcme bi server kurcam nasıl kurulduğunu anlatmışsınız güzel ama sorularım var sql indirdim verdiğiniz linklerden işte onu açtım girdim tam bilgisayar adı seçilen yere geldiğimde local compuerteri seçin demişsinmiz seçili zaten orda bide ben seçtim yani aynı şeyi yani zaten o kutucuk işaretli yukarda bilgisayar ismim falan ayzıyo neyse işte next diyorum a problem insttallion falan bişeyler diyo uzun 1tek cümle hata veriyo alttakini seçiyorum heralde orasını yanlış verdielr diye başka bilgisaayr istiyo anlamadım gitti burda bana bi yardımcı olun arkadaşalr 1.sorunum bu 2 tane sorunum var zaten 2.sine gelince ben pcme kurcem deneme amaçlı bi kere ilerde belki güzel bi kasa alır kurarım millet oynasın neyse işte ben diyelim kurdum serveri ama benim ipim sabit değil sabitlediğimdede olmuyo dinamic hareketli-ip adslnin ipi işte ondan sabitliyorum yine olmuyo bende dedimki kendi pcmde oynanyabilirsem ineternete aktarması nı sonra yaparım onu bıraktım şimdi kurdum diyelim ip adresim yok benim yani dinamik ipo ben kendi kurudğum serveri kendi pcmde ineternette söylemiycem kimseeye nasıl oynayabilirim? tek ben olayım farketmez

• Arkadaşlar ben SQL ile ilgili bişi söylicem.
    SQL de farketmişsinizdir herhalde.İlk başta MuOnline adlı yeni database açmamız gerek.Ama açmıyo.Onun nedeni o zaten bi tane açmış içinde.Onu silin sonra tekrar açın.Yoksa server olmuyo...
  • http:mu.hopzone.net gir bulursun bir cok mu burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karizma_Coder

ya arkadaşlar 2 aydır server arıyorum yani ynadığım server var şöyle ben pcme bi server kurcam nasıl kurulduğunu anlatmışsınız güzel ama sorularım var sql indirdim verdiğiniz linklerden işte onu açtım girdim tam bilgisayar adı seçilen yere geldiğimde local compuerteri seçin demişsinmiz seçili zaten orda bide ben seçtim yani aynı şeyi yani zaten o kutucuk işaretli yukarda bilgisayar ismim falan ayzıyo neyse işte next diyorum a problem insttallion falan bişeyler diyo uzun 1tek cümle hata veriyo alttakini seçiyorum heralde orasını yanlış verdielr diye başka bilgisaayr istiyo anlamadım gitti burda bana bi yardımcı olun arkadaşalr 1.sorunum bu 2 tane sorunum var zaten 2.sine gelince ben pcme kurcem deneme amaçlı bi kere ilerde belki güzel bi kasa alır kurarım millet oynasın neyse işte ben diyelim kurdum serveri ama benim ipim sabit değil sabitlediğimdede olmuyo dinamic hareketli-ip adslnin ipi işte ondan sabitliyorum yine olmuyo bende dedimki kendi pcmde oynanyabilirsem ineternete aktarması nı sonra yaparım onu bıraktım şimdi kurdum diyelim ip adresim yok benim yani dinamik ipo ben kendi kurudğum serveri kendi pcmde ineternette söylemiycem kimseeye nasıl oynayabilirim? tek ben olayım farketmez

Yazdiklarindan tek bir $ey anlamadim
    Server kurmak sorun degil arkada$, onemli olan kurdugun serveri ayakta tutabilmektir.
    Bir oyuncu olarak aradigin server varsa BizMU serverime ek olarak 1.02d sürümünü cikaracagim.. Sifir bir server olacak. Hesap alip diger butun playerlar ile sifirdan kasabileceksiniz.
    (1.01e ve 1.02d olmak uzere iki farkli server olacak bilginiz olsun.)
    Yeni sürümün clientini henuz 75 ki$i download edebilmi$.. yeterli sayiyi yakaladiktan sonra serveri acacagiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 30 Mart 2006; 18:46:50 >

• holy atay bi yardım etsen öğüt verceğine biliyosan kaç aydır arıyorum yahu verdiğiniz cevaplar sorduğum soruyla uzaktan bile alakası yok
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.