Şimdi Ara

Bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech x540 ses sistemi kullanıyorum. Ama onboard ses kartından memnun değilim. Yeni bir ses kartı almak istiyorum. 150 TL param var. Ayrıca bunun yanında elektrogitarımdan da daha yüksek ve kaliteli ses almak için amfi ya da ses kartı arasında kararsızım. İşletim sistemi olarak Windows 7 kullanıyorum. Bana öyle bir ses kartı tavsiye edin ki param yetsin ve elektrogitardan da yine 150 liralık ufak bi amfi kadar kaliteli ses alabileyim.

Şimdiden teşekkürler. :)

• Benim şu an sattığım Audigy Platinum Ex e bir bak istersen. Ben gitarla kullandım Creative 5.1 lerle 150 liralık bir amfiden alabileceğimden çok daha güzel bir ses elde ettim. Tabi bunun için ayrıca Guitar Rig programını kullandım. Neyse ses kartını tavsiye etmemin nedenleri bu işlerle uğraşıyorsam çok fazla giriş çıkışa sahip olduğu için işine çok yarar. İlgilenirsen ÖM at yardımcı olmaya çalışırım daha detaylı.

NOT: Win7 ile kullanmadım. Driverlarını bir araştır hatta bu forumda vardı sanki win7 için driverlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3K3K -- 12 Kasım 2009; 14:00:01 >
  • Audigy value yı onerırım bende onceden 2+1 vardı kucuk bır tane on board ta son sesı acıtıgımda ses bozuluordu audigy value yı aldım o dandık 2+1 den duymadıgım basları tıslerı duymaya basladım sonra karar verdım 5+1 almaya ve ertesı haftada logıtech x-540 aldım vatandan ve harbıden dıorum ew gumluor yanı muzık fılm oyun ne ıstersen en ıyı sekılde ıdare edıor bass ta ve tızlerde hıc suphen olmasın audigy value ıle cok uyumlu calısıor ben de ıkı ısletım sıstemı wardı MC Vısta Basic ve Mc xp pro, audigy valuenın zaten kutuyla qelen vısta uyumlu ve 64 uyumlu drıverı wardı calıstırdım xp ye gore seste hıc bır deısıklık yok ancak wın7 de deneme fırsatım olmadı ama sana kendı adımı %100 emınım dıebılırım ondada aynı sekılde calısıcaktır su anda wın7 drıverı mevcut onuda creatıve ın sıtesınden ındırdım ıstersen sen ındır value alınca kurarsın ıstersen pm atar msnden ben gorderırım dedıgım gıbı audigy value benım on board a gore kat kat daha ıyı yanı kesınlıkle tavsıye ederım cok guzel bır kart wısta destegı wın7 destegı olmasıda bı ayrı avantaj alıcaksan sımdıden hyrlı olsun krdsm

• Bende aynı soruyu sormak ıcın konu acacaktım.Fatih31 kardesım bayagı guzel anlatmıs.Bende x-540 kullanıyorum.Bı bakıyım bu ses kartı ne kadarmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-live_7.1_value-sb-audigy-value-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253
    Fatih31 kardesim, senın aldıgın kart bumu?

ewt benım aldıgım ses kartı o alıcaksan sımıden hyrlı olsun kopmaya dvm

• Audigy Value 7.1 aldım arkadaşlar. Teşekkür ederim. Windows 7 Beta kullanıyorum şimdilik. Driver yüklerken mavi ekran hatası aldım. Araştırmalarım sonucunda bir kaç driver buldum, kurdum ama programları tam kullanamıyorum. Windows 7 full sürümünü kurunca üzerine eğilicem bu konunun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.