Şimdi Ara

bı bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pvp serverlarda oynayan arkadaşlar varsa yazarmı serverını durmunu on sayısını paylasırsanız sevinirim şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevlkn -- 29 Ocak 2011; 1:46:35 >

• on sayısı nedir?
  • online demek istemiş galiba arkadaş
  • pvp server ile sanırım private demek istemiş
    on la online
    Benin bildiğim konu başlıklarının az çok bilgi verici olması gerekiyor. "bakarmısınız " "şşşt sen baksana lan" tarzı konular açmanın anlamı yok. Private server da oynayacaksan hazreti google a "wow private servers " yaz oradan incele.
  • pvp, private demek değildir. Wow retail'in çoğu realmi pvp'dir. Private serverlara gelirsek yasak kardeş.
  • "online kişi sayısı " private serverlarda genelde "bakın bukadar adam oynuyor iyiyiz" anlamında kullanılanılır. Ondan private server dedim. Retail in realmleri cata realmleri diyede bir ayrım yok.
  • ben lan fılan yazmadımki efendi bi sekilde bi bakarmısınız dedim bilgi vermemisim tıklama ozaman kardeşim google kullanmasını biliyorum ama serverda kaçtane türk oldugu yazmıyor belki bilan arkdaslar vardır diye buraya konu açma gereği duydum yasak diyen bi arkdas var yanlış anlamasın onuda anlamadım konusu açılmış zamanında oraya yasak yazmamıs şimdimi yasaklandı acaba ilgi gosterdğiniz için sağolun yazdıklarım kişisel degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevlkn

ben lan fılan yazmadımki efendi bi sekilde bi bakarmısınız dedim bilgi vermemisim tıklama ozaman kardeşim google kullanmasını biliyorum ama serverda kaçtane türk oldugu yazmıyor belki bilan arkdaslar vardır diye buraya konu açma gereği duydum yasak diyen bi arkdas var yanlış anlamasın onuda anlamadım konusu açılmış zamanında oraya yasak yazmamıs şimdimi yasaklandı acaba ilgi gosterdğiniz için sağolun yazdıklarım kişisel degildir

NOKTA
  • beni anlayan birileri cıktı eyw kardes
  • Private ler yasak değil sadece tavsiye edilmiyor. Neden dersen

1- Adminler kafalarına göre hesap silip senin emeğini çöpe atabilirler
    2- Buglardan geçilmez.
    3- Private ile orjinal arasında dağlar kadar fark vardır.(skill kasma, eşyalar, xp miktarı, gold miktarı vs vs)
    4- Hiçbir zaman güncel olamazlar.
    5- Teknik destek diye birşey yoktur.

Arama yaparken "türk wow private server" kullanırsan daha detaylı bilgilere ulaşırsın. Burada yazılanlar ile cevap bulana kadar arayarak daha rahat edersin.
  • çok sağol yardımcı olduğun için şimdi oldu
  • lanet ossun seviyom bunları
  • neyleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.