Şimdi Ara

Bi Bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle abilerim ablalarım küçüklerimden yardım istiyorum ben çalışma programı yaptım. bi bakın bu çalışmayla en fazla kaç alabilirim doğru bi çalışma. eksik olmıcak

Not:8.sınıf 14 yaş

Hafta içi hergün okulda gördüğüm konuları tekrar edip test çözüp arkasından hemen konu anlatımıyla kapanış olucak hergün 1.30 2.30 saat çalışağım hiç ertelemicem

Hafta sonu ise genel tekrar + test Not Test çözmeye başladığımda günde bir dersden en az 60 soru olucak sizce kaç alırım hedefim polis koleji hafta içleri 4,30 saat özel ders 1ders=1,30 saat onlarıda tekrar edip test çözüçem bide hafta sonu anafen dershanesine yazıldım ona gidicem sosyal hayat olmucak bu tempoyu bozmucam kesinlikle kaç alırım lütfen bi okuyun

• UP UP!
  • Okumayın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeCCilo

Okumayın beyler

Niye abi yada kardeşim?
  • 1,30 saat = ?
  • Yürümez bu program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jelly Bean

1,30 saat = ?

:D 90 dakika :D Say
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben her sene böyle plan yapıyorum ama sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

ben her sene böyle plan yapıyorum ama sonuç

Ama moralimi bozdunn ihihi inançım %100 yani pc bile kalkcak full ders bunları yaparsam kaç gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeCCilo

Okumayın beyler

Tavsiyene uyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILCIKLI2662

quote:

1,30 saat = ?

Böyle asosyal olarak olmaz. Belirli programın olmasın bence. Düzenli çalış ama şu saatte şu felan hiç bir zaman olmayacak şeyler. Önce defterinden konuya göz gezdir sonra konu anlatımlı kitaptan konuyu iyice çalış sonra o konuyla ilgili bütün soruları çöz. Kendini kasma vicdanını rahatlatana kadar çalış yeter.
  • quote:

quote:

quote:

1,30 saat = ?

Böyle asosyal olarak olmaz. Belirli programın olmasın bence. Düzenli çalış ama şu saatte şu felan hiç bir zaman olmayacak şeyler. Önce defterinden konuya göz gezdir sonra konu anlatımlı kitaptan konuyu iyice çalış sonra o konuyla ilgili bütün soruları çöz. Kendini kasma vicdanını rahatlatana kadar çalış yeter.

Hafta sonu 1 gün dinlenme koyucam programa o zaman :D

• Daha SBS için bu kadar çalışıyorsan yazık gençliğine. Ben OKS'ye 2 hafta deneme çözerek girmiştim %1'lik dilimdeydim İzmirde en iyi anadolu liselerine puanım yetiyordu fazla fazla.

Yapma , etme, eyleme evladım günde 1.5 saat beynin sulanır çocuğum :D Çık dışarıya karıyla kızla vakit geçir git top oyna bisiklet falan sür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuinFea

Daha SBS için bu kadar çalışıyorsan yazık gençliğine. Ben OKS'ye 2 hafta deneme çözerek girmiştim %1'lik dilimdeydim İzmirde en iyi anadolu liselerine puanım yetiyordu fazla fazla.

Yapma , etme, eyleme evladım günde 1.5 saat beynin sulanır çocuğum :D Çık dışarıya karıyla kızla vakit geçir git top oyna bisiklet falan sür.

Tamamda kendime gübenip düzenli çalışıp yapmak lazım yoksa 410 felan 390 alırsam kafayı yirim yüksek almam lazım
  • quote:

quote:

Daha SBS için bu kadar çalışıyorsan yazık gençliğine. Ben OKS'ye 2 hafta deneme çözerek girmiştim %1'lik dilimdeydim İzmirde en iyi anadolu liselerine puanım yetiyordu fazla fazla.

Tamamda kendime gübenip düzenli çalışıp yapmak lazım yoksa 410 felan 390 alırsam kafayı yirim yüksek almam lazım

Böyle eğitim sistemine lanet olsun gençliğimizi yaşamamız gereken sokakta oynamamız gereken yaşlarda (12-13-14) dersane, test, deneme gibi saçmalıklarla uğraştırılıyor yeni nesil. bu mudur yani liselere girmek için tek yol.

• quote:

quote:

quote:

Böyle eğitim sistemine lanet olsun gençliğimizi yaşamamız gereken sokakta oynamamız gereken yaşlarda (12-13-14) dersane, test, deneme gibi saçmalıklarla uğraştırılıyor yeni nesil. bu mudur yani liselere girmek için tek yol.

Aynen bu sistemin :( keşke amerikalı olsam oh kebab bi ailenin geliri yıllık 500 bin dolar

• Böyle bir programla olmaz çalışma işi düzenli çalış ama kendine program hazırlama ve unutma programlar uyulmamak içindir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar öncelikle abilerim ablalarım küçüklerimden yardım istiyorum ben çalışma programı yaptım. bi bakın bu çalışmayla en fazla kaç alabilirim doğru bi çalışma. eksik olmıcak

Hafta içi hergün okulda gördüğüm konuları tekrar edip test çözüp arkasından hemen konu anlatımıyla kapanış olucak hergün 1.30 2.30 saat çalışağım hiç ertelemicem

Hafta sonu ise genel tekrar + test Not Test çözmeye başladığımda günde bir dersden en az 60 soru olucak sizce kaç alırım hedefim polis koleji hafta içleri 4,30 saat özel ders 1ders=1,30 saat onlarıda tekrar edip test çözüçem bide hafta sonu anafen dershanesine yazıldım ona gidicem sosyal hayat olmucak bu tempoyu bozmucam kesinlikle kaç alırım lütfen bi okuyun

dersi dikkatle dinle en önemlisi bu . Ben çok çalışmadan 471 yaptım bu sene .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

quote:

Merhabalar öncelikle abilerim ablalarım küçüklerimden yardım istiyorum ben çalışma programı yaptım. bi bakın bu çalışmayla en fazla kaç alabilirim doğru bi çalışma. eksik olmıcak

dersi dikkatle dinle en önemlisi bu . Ben çok çalışmadan 471 yaptım bu sene .

492 yapmıştım 500 üzerinden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.