SELAMLAR... amd athlon 64 3200+ asus a8nvmcsm nf 512 ddr 120gb samsung 1.44mb alps disket cg s.power 6089-b6 atx kasa.. lg dvdrw 17''samsung synmaster mönitör a4 tech kbs-2148 klavye+opt.mouse ozaki cm688 hoparlör.. 1-özellik olarak nasıl..?(oyun oynanır mı?,işlemci hızı?) 2- fiyat olarak nasıl?(739$ fiyat verildi..?) 3-ekleme ya da cıkarıp yerine koymak istediginiz var sa,,, yazmanızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.... herkese iyi günler dilerim....
anakartı dfı al lan party remı 1 gb corsaır yap dual olsun ekran kartını goremedım
120 gb yerine 80 gb alabilirsin mesela oyun için genelde düşük boyutlu hdd'ler daha sağlıklı olduğunu duymuştumtabi abartmamak lazım 80 gb yeterli
Yeni nesil oyunlarda Ram'i 1 GB yapman yüksek detayda kasılmayı önleyecektir.(Tabi iyi bir ekran kartı ile) Evet arkadaşın dediğine katılıyorum; bende ekran kartını göremedim.(o anakart hakkında pek bir bilgim yok. Acaba Onboard VGA mı düşündüm ama sanmıyorum.)
ya bu listeyi bi arkadaş yaptı... ekran kartı anakartaın içinde imiş... tam yazayım: ANAKART:asustek a8nvmcsm nf6150 ses+vga+lan+sata+16*939p on board olunca...hiz yavaşliyormu... yada ekran kartını nasıl alıcaz,hariçten mi..??? cevaplarınızı bekler saygılar....sunarım...
Anladım arkadaşım yani VGA onboard'muş. Bence eğer doğru düzgün oyun oynamak istiyorsan ekran kartını Harici al. Ekran kartı bütçesini yasarsan ona göre tavsiyelerde bulunabiliriz.
evet onboard alma bosuna. al bir EPOX - 9NPA+ ULTRA 130$+kdv, ekran kartınıda SAPPHIRE - X1800GTO 210$+kdv ram de 1 gb yap tamamdir.
ekran kartı on -board olması yada olmaması sisteme etkisi nasıl dır? diger özellikler hakkında da görüşlerinizi bekliyorum... 1000-1200ytl arası bütce var... bütçeye uygun bir toplama listesi cıkarırsanız sevinirim... bir de ileride herhangi bir parçayı degiştirmek istedigimde degiştir me özelligini desteklemesi lazım tabi ki... anlatabildim heralde.... tekrar cevaplarınızı bekliyorum... sevgiler...saygılar...
bu sistem kdv dail 1040 ytl ye filan geliyor. fiyat biraz iner yada çıkar deişebilir. birde monitör filan koy kullan. istediğin oyunu hemen hemen açarsın rahat edersin. ilerdede deişiklik yaparsın ama seni bayağı bir götürür bu sistem.
onboard olayına gelince, o anakartı pek bilmiyorum ama ekran kartı özeliği fazla deildir sanırım. ayrıca ramden filanda yer çalışırken. buda senin performansını bayağı düşürür. diğerleri onboard olsun ses+lan filan ama ekranı sen ayrı al dediğim gibi.
Anakartı Epox al hayatını yaşa
kardes on board ekran kartıyla akıcı oyun oynamak hayal olur
ya şimdi on-board alsak,,,(ekran kartını) ileride istedigimiz gibi degiştirsek... olmaz mı...?
bu sistem kdv dail 1040 ytl ye filan geliyor. fiyat biraz iner yada çıkar deişebilir. birde monitör filan koy kullan. istediğin oyunu hemen hemen açarsın rahat edersin. ilerdede deişiklik yaparsın ama seni bayağı bir götürür bu sistem.
+1 bu sistem çok güzel
ustalar; anakartta vga olmayan ekran kartı varmı... daha acıkcası... anakartta ekran kartı olmasın,kendim alıp takayım... böyle bir model var mı..?
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
kardes on board ekran kartıyla akıcı oyun oynamak hayal olur
kardes sana bir tavsiye sistem yazdim orada istediğin şey var bir incele istersen sitelerden. ekran kartı ayrıca onboard deil yani.
fiyat biraz fazla gbi
quote:
Orjinalden alıntı: egevatansever
fiyat biraz fazla gbi
evet bana da pahalı geldi... ki içinde.. kasa yok,hardd isk yok,klavye+mouse yok,ekran yok... o zaman 1500 ytl yi buluyo heralde... o zaman niye topluyoruz ki..?
ya bu saaten sonra 130$ soket 939 anakarta verilmez. ayrıca 1200 ytl lik makineye x1800gto da fazla kaçar. yardımcı olurken birazda bütçeye göre yorumda bulunursak iyi olur.
arkadaşım senin alacağın sistem şöle bişey olabilir.
Athlon64 3000+ Gigabyte K8NMF9 256mb Sapphire x1600pro 512*2 Twinmos 80gb Samsung 8mb SataII 17'Samsung 794df LG DVD-RW Asus T-230 kasa Microsoft Optical desktop
1300ytl falan oluyo ama gayet eli yüzü düzgün bi sistem oluyo. oyun da oynatır her türlü şeyi de yapar...