Şimdi Ara

Bi bakarmısınız Arkadaslar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 3 ay once ayrıldıgım kız arkadasımın benden gercekten ayrılma sebebını bugun ogrendım . Sınırlı bır ınsan olmamı bahane edıp benden alyrılmıstı 3 ay once . Aslında baska bırı varmıs o yuzden benden ayrılmıs ve ben bundan habersızce benı affetmesı ıcın bır cok caba gostermıstım uzun sure . Ikımızınde ortak 1 tek arkadası var ve ben o arkadasa gercekten cok guvenıyordum takı bu gune kadar . Her ıkı cephedende cok buyuk kazık yemıs durumdayım . Ortalama gıttımız yerlerde aynı oldugu ıcın son 1 ay arkadasların yanına gıttım unıye sırf onunla karsılasmamak ıcın , sımdı ıse yasadıgım sehıre gerı geldım sınavlardan dolayı ve dısarı cıkmaya korkuyorum sevgılısıyle onu gorursem dıye . Daha once kımseye hıssetmedıgım seylerı hıssettıgım kızı baska bırının kolunda el ele gorursem o an ne yapacagımı kestıremıyorum dusuncesı bıle benı cıldrtmak uzere kafayı yemek uzereyım ne yapmalıyım bı akıl verın bana nolur ...

• adam mısın takmazsın devam edersin
    yok olmuyo dersen
    adam mısın çocugu kızın yanında döversin , sinirim şimdi geçti dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

adam mısın takmazsın devam edersin
    yok olmuyo dersen

Adamlık kızın yanındaı o cocugu dovmek degıldır benım felsefeme gore yakısmaz delıkanlı adama kı baskasıyla konusmak onun en dogal hakkı ama bazı yasanmıslar ve soylenen sozlerın ustune boyle seylerın yasanması canımı cok sıkıyo o yuzden onları o halde gorunce ne yapacagımı bılmıyorum . Belkı gorucem aldırmadan gecıp gıdıcem belkıde sınırıme engel olamayıp kıza 2 cıft laf edıp p cocuga zarar verıcem . Onu unutmak ıcın elımde hıcbırseyım yok ama hatırlamak ıcın bır hafızam var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiom

quote:

yok olmuyo dersen

Adamlık kızın yanındaı o cocugu dovmek degıldır benım felsefeme gore yakısmaz delıkanlı adama kı baskasıyla konusmak onun en dogal hakkı ama bazı yasanmıslar ve soylenen sozlerın ustune boyle seylerın yasanması canımı cok sıkıyo o yuzden onları o halde gorunce ne yapacagımı bılmıyorum . Belkı gorucem aldırmadan gecıp gıdıcem belkıde sınırıme engel olamayıp kıza 2 cıft laf edıp p cocuga zarar verıcem . Onu unutmak ıcın elımde hıcbırseyım yok ama hatırlamak ıcın bır hafızam var ...

kusra bakmada delikanlı olan adam o kızın eski çıktığının mahallesinde bile gezdirmez o kızı
    burda delikanlılık senden değil karşı taraftan beklenir , kızdan beklenir !
    şahsım adına konuşuyorum çok asabi ve sinirliyim şahsen dediklerimi ben yapardım içimde bi güzel rahat ederdi hatırladıkça da gülerdim

• napcaksın bilader gönül bu otada konuyo b*kada
  • quote:

quote:

quote:

yok olmuyo dersen

kusra bakmada delikanlı olan adam o kızın eski çıktığının mahallesinde bile gezdirmez o kızı
    burda delikanlılık senden değil karşı taraftan beklenir , kızdan beklenir !
    şahsım adına konuşuyorum çok asabi ve sinirliyim şahsen dediklerimi ben yapardım içimde bi güzel rahat ederdi hatırladıkça da gülerdim

Mahallede degıl onlar nerde takılırsa takılsın denk gelme oranımız %60 , ben denk gelmesem arkadaslar bı sekılde gorucek bana soylucek . Basıma cok geldı cunku . Bende senın gıbı asabı ve sınırlı bır ınsanım benden ayrılma sebebıde sozde benım boyle bır ınsan olmamdan dolayıydı . Sımdı mantıklı olarak o cocukla konusmak ıstıyorum bır kac soru sormak ıstıyorum . Acaba kızın benımle cıktıgından haberı varmıydı cunku her gun unıye gıdıp alırdım ve aksama kadar beraber vakıt gecırırdık . Hıc mı hıc aklıma gelmedı telefonunu alıp kımler msj atıp kımlerle konusmus diye .

• ben anladım ki bu kızlardan özellikle daha üniv. okuyanlardan (hepsi için geçerli değil..) ya da ne biliyim daha olgunlaşmamış olanlarından uzak duracaksın insanı öyle bir noktaya getiriyorlar ki hayattan ne zevk alıyorsun ne de yaşama istegin kalıyor..bende çok agır bir ayrılık dönemi geçirdim hala da izler var hayatımda,öyle bir noktaya geldim ki anlatamam..insan bir yerden sonra emeklerine acıyor,ben o kadar emek verdim diyorsun bir başkası gelecek ve evlenecek onunla buna da birileri kader,kısmet diyecek..kadere inancım var ama böyle olması ister istemez insanın zoruna gidiyor..belki onunla olsaydım kötü şeyler olacaktı ama onsuz da iyi şeyler olmuyor..neyse seninde yapabilecegin pek bir şey yok görmemeye çalışacaksın ya da tatile falan çık şehirden ayrıl imkanın varsa..aldatılmak insanın içine oturur,yaşamadım ama düşüncesi bile beni kötü ediyor..artık bir şeyleri görmenin vakti geldi benim için..kimseye hakettiginden fazla deger vermeyeceksin..kimse senden ve ailenden önemli olmayacak hiçbir zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

ben anladım ki bu kızlardan özellikle daha üniv. okuyanlardan (hepsi için geçerli değil..) ya da ne biliyim daha olgunlaşmamış olanlarından uzak duracaksın insanı öyle bir noktaya getiriyorlar ki hayattan ne zevk alıyorsun ne de yaşama istegin kalıyor..bende çok agır bir ayrılık dönemi geçirdim hala da izler var hayatımda,öyle bir noktaya geldim ki anlatamam..insan bir yerden sonra emeklerine acıyor,ben o kadar emek verdim diyorsun bir başkası gelecek ve evlenecek onunla buna da birileri kader,kısmet diyecek..kadere inancım var ama böyle olması ister istemez insanın zoruna gidiyor..belki onunla olsaydım kötü şeyler olacaktı ama onsuz da iyi şeyler olmuyor..neyse seninde yapabilecegin pek bir şey yok görmemeye çalışacaksın ya da tatile falan çık şehirden ayrıl imkanın varsa..aldatılmak insanın içine oturur,yaşamadım ama düşüncesi bile beni kötü ediyor..artık bir şeyleri görmenin vakti geldi benim için..kimseye hakettiginden fazla deger vermeyeceksin..kimse senden ve ailenden önemli olmayacak hiçbir zaman.

Haklısın ... Bı kac haftaya kadar sehır dısına calısmaya gıdıcem zaten Unıv masraflarını cıkartmak ıcın umarım ıyı gelır . Unutmak kolay olabılırdı belkı ama sonradan gundeme gelen olaylarlar ogrendıgım seyler benı cok derınden etkıledı . Zamanında soylemıs oldugu sozler onun ne kadar ıyı bır oyuncu oldugunu bana bır kez daha kanıtlamıs oldu . Bu saatten sonra eden bulur dıyecegım ama , o bulmasın bende yoluma bakayım Allah mesud etsın onları baska bısı demıyorum . Hepınıze tesekkur ederım arkadaslar guzel dusuncelerınız , fıkırlerınız ıcın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiom -- 29 Haziran 2012; 12:21:20 >

• quote:

Arkadaslar 3 ay once ayrıldıgım kız arkadasımın benden gercekten ayrılma sebebını bugun ogrendım . Sınırlı bır ınsan olmamı bahane edıp benden alyrılmıstı 3 ay once . Aslında baska bırı varmıs o yuzden benden ayrılmıs ve ben bundan habersızce benı affetmesı ıcın bır cok caba gostermıstım uzun sure . Ikımızınde ortak 1 tek arkadası var ve ben o arkadasa gercekten cok guvenıyordum takı bu gune kadar . Her ıkı cephedende cok buyuk kazık yemıs durumdayım . Ortalama gıttımız yerlerde aynı oldugu ıcın son 1 ay arkadasların yanına gıttım unıye sırf onunla karsılasmamak ıcın , sımdı ıse yasadıgım sehıre gerı geldım sınavlardan dolayı ve dısarı cıkmaya korkuyorum sevgılısıyle onu gorursem dıye . Daha once kımseye hıssetmedıgım seylerı hıssettıgım kızı baska bırının kolunda el ele gorursem o an ne yapacagımı kestıremıyorum dusuncesı bıle benı cıldrtmak uzere kafayı yemek uzereyım ne yapmalıyım bı akıl verın bana nolur ...

Böyle şeyleri kafaya takmamak gerek.Sende ileride bir sürü insanla çıkıcaksın,o kızında bir sürü sevgilisi olacak.Kimse,kimseye ait değil şu dünyada en azından evlenene kadar.

• Çok saçma düşünüyorsun bence. Yok kızın yanında o çocuğu dövmem felsefeme göre yakışmaz yok Allah onları mesud etsin bilmem ne. Bu tavırlar ne dostum allah aşkına ya. Gidip adam akıllı ikisine de haddini bildirmelisin. Sen kızı adam akıllı seveceksin sonra kız durup dururken böyle bir terbiyesizlik yapacak ve seni aldatacak. Sen de bütün bu olan bitenlerden sonra ee neymiş efendim mutlu mesud olsunlar ben artık bir şey demiyorum diyeceksin. Yok artık daha neler

Bak yaşadığın olayın neredeyse aynısını 2 sene önce yaşadım. Kız ailem öğrendi diyerek benden ayrılmıştı. Ayrılırken bile aşkım sakın hayatının düzenini bozma, ben varmışım gibi davran futboluna antrenmanlarına devam et herşey düzelecek falan diyordu. Durum öyle olunca ben de inandım tabi buna. 3 ay sonra gerçekleri öğrenince şok oldum, meğer olayın ailesiyle alakası yokmuş kız beni aldatmış. Bunu öğrenince kıza bana yaptığın herşeyi öğrendim. Okuldan sonra bekle hiçbir yere gitmeyeceksin dedim. O da sen kimsin ki bana böyle davranıyorsun ya biz ayrıldık dedi. Ha öylemi tamam madem babanı arayıp herşeyi ona anlatıyorum o seni benim yerime bir güzel döver dedim. Bu arada babanın numarasının son 4 rakamı 6752miydi dedim. Ciddi olduğumu bilsin ki daha fazla uğraştırmadan kabul etsin diye tehdit ettim. Tamam beklicem seni ama nolur babamı arama babamın kalp rahatsızlığı var dedi. Neyse okuldan çıktık. Ben önden yürüyorum o arkamdan bir arkadaşıyla beraber geliyor. Bir yerde durduk anlat niye bana bunları yaptın ben bunları hak edecek ne yaptım seni bir günden bir güne hiç üzdüm mü niye bana bunları yaptın dedim. Bana benden ayrılman değil bana yalan söylemen koydu dedim. Sen bana düzgünce senden ayrılmak istiyorum deseydin ayrılırdık seni kimsin ki ben senden vazgeçemicektim dedim. Bu başladı konuşmaya işte yok sana gerçekleri anlatsaydım çok üzülürdün kaldıramazdın ben de üzülme diye böyle bir şey yaptım demeye başladı. Ama o anda iyice delirmiştim. Çünkü hem suçlu hem de bu suçunu normal bir şey gibi anlatmaya başlamıştı. Ben bunun daha fazla konuşmasına izin vermeden bir giriştim. Ağız burun bırakmadım her tarafı kan içinde kaldı. O da çirkef çıktı ha elimi falan ısırmaya kalkıştı ama sadece kalkıştı Biraz ilerde kıraathane vardı. Ordan bir adam fırladı geldi bana söylenip duruyor erkek adam kıza el kaldırırmı falan diye. Amca sen git taşını oyna bize karışma sen kimsin dedim. Madem bu kız haklı arayalım babasını gelsin o hesap sorsun benden dedim. Telefonu çıkarttım babasını arıyormuş gibi yaptım. Kan revan içinde olan kız birden dillendi dur nolur babamı arama dedi. Amca tamam yok bir şey biz aramızda hallederiz sen git dedi. Ben onu fena şekilde dövünce ve o halde görünce içimin yağları eridi resmen. Bütün sinirim geçmişti ve kulağımda baharla beraber gelen kuş cıvıltıları vardı sanki Beni aldattığı çocuk şehir dışında olduğu için onu dövememiştim. O içimde ukte olarak kalsa da bu kadarı da bana yeterdi. Bütün bu olaylardan 1 ay sonra kız bana mesaj atmıştı nolur barışalım çok üzülüyorum çok pişmanım bilmem ne. Öyle bir mesaj atmasına çok şaşırmıştım lan insanda bir gurur olur dimi

Bu arada kızlara el kaldırma konusunda çok sabit fikirliydim. Nolursa olsun bir kıza el kalkmamalı diyordum ama yaşayarak tecrübe ettim ki hak edeni döveceksin arkadaş. Ayrıca insanı çok rahatlatıyor ha

Kısacası git döv derim dostum çok da ciddiyim yani. Sana doğruları söyleseydi, tamamseni istemiyor başkasıyla birlikte olabilir bu onun en doğal hakkıdır derdim. Ama kalkıp da sana saçma sapan bi sebep söyleyip affedersin ama seni salak yerine koyarsa ve seni parmağında oynatıp aldatırsa herşeyi haketmiş olur.

• hiç bişi yapamazsın, boşver seni istememiş seni istemeyini sende isteme dostum değmez. seni sevmemiş demekki seni sevmeyen birisi için değmez boşver sen kendi hayatına bak bul bitane kız arkadaşı unutur gidersin. merak etme kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vir23

Çok saçma düşünüyorsun bence. Yok kızın yanında o çocuğu dövmem felsefeme göre yakışmaz yok Allah onları mesud etsin bilmem ne. Bu tavırlar ne dostum allah aşkına ya. Gidip adam akıllı ikisine de haddini bildirmelisin. Sen kızı adam akıllı seveceksin sonra kız durup dururken böyle bir terbiyesizlik yapacak ve seni aldatacak. Sen de bütün bu olan bitenlerden sonra ee neymiş efendim mutlu mesud olsunlar ben artık bir şey demiyorum diyeceksin. Yok artık daha neler

Bak yaşadığın olayın neredeyse aynısını 2 sene önce yaşadım. Kız ailem öğrendi diyerek benden ayrılmıştı. Ayrılırken bile aşkım sakın hayatının düzenini bozma, ben varmışım gibi davran futboluna antrenmanlarına devam et herşey düzelecek falan diyordu. Durum öyle olunca ben de inandım tabi buna. 3 ay sonra gerçekleri öğrenince şok oldum, meğer olayın ailesiyle alakası yokmuş kız beni aldatmış. Bunu öğrenince kıza bana yaptığın herşeyi öğrendim. Okuldan sonra bekle hiçbir yere gitmeyeceksin dedim. O da sen kimsin ki bana böyle davranıyorsun ya biz ayrıldık dedi. Ha öylemi tamam madem babanı arayıp herşeyi ona anlatıyorum o seni benim yerime bir güzel döver dedim. Bu arada babanın numarasının son 4 rakamı 6752miydi dedim. Ciddi olduğumu bilsin ki daha fazla uğraştırmadan kabul etsin diye tehdit ettim. Tamam beklicem seni ama nolur babamı arama babamın kalp rahatsızlığı var dedi. Neyse okuldan çıktık. Ben önden yürüyorum o arkamdan bir arkadaşıyla beraber geliyor. Bir yerde durduk anlat niye bana bunları yaptın ben bunları hak edecek ne yaptım seni bir günden bir güne hiç üzdüm mü niye bana bunları yaptın dedim. Bana benden ayrılman değil bana yalan söylemen koydu dedim. Sen bana düzgünce senden ayrılmak istiyorum deseydin ayrılırdık seni kimsin ki ben senden vazgeçemicektim dedim. Bu başladı konuşmaya işte yok sana gerçekleri anlatsaydım çok üzülürdün kaldıramazdın ben de üzülme diye böyle bir şey yaptım demeye başladı. Ama o anda iyice delirmiştim. Çünkü hem suçlu hem de bu suçunu normal bir şey gibi anlatmaya başlamıştı. Ben bunun daha fazla konuşmasına izin vermeden bir giriştim. Ağız burun bırakmadım her tarafı kan içinde kaldı. O da çirkef çıktı ha elimi falan ısırmaya kalkıştı ama sadece kalkıştı Biraz ilerde kıraathane vardı. Ordan bir adam fırladı geldi bana söylenip duruyor erkek adam kıza el kaldırırmı falan diye. Amca sen git taşını oyna bize karışma sen kimsin dedim. Madem bu kız haklı arayalım babasını gelsin o hesap sorsun benden dedim. Telefonu çıkarttım babasını arıyormuş gibi yaptım. Kan revan içinde olan kız birden dillendi dur nolur babamı arama dedi. Amca tamam yok bir şey biz aramızda hallederiz sen git dedi. Ben onu fena şekilde dövünce ve o halde görünce içimin yağları eridi resmen. Bütün sinirim geçmişti ve kulağımda baharla beraber gelen kuş cıvıltıları vardı sanki Beni aldattığı çocuk şehir dışında olduğu için onu dövememiştim. O içimde ukte olarak kalsa da bu kadarı da bana yeterdi. Bütün bu olaylardan 1 ay sonra kız bana mesaj atmıştı nolur barışalım çok üzülüyorum çok pişmanım bilmem ne. Öyle bir mesaj atmasına çok şaşırmıştım lan insanda bir gurur olur dimi

Bu arada kızlara el kaldırma konusunda çok sabit fikirliydim. Nolursa olsun bir kıza el kalkmamalı diyordum ama yaşayarak tecrübe ettim ki hak edeni döveceksin arkadaş. Ayrıca insanı çok rahatlatıyor ha

Kısacası git döv derim dostum çok da ciddiyim yani. Sana doğruları söyleseydi, tamamseni istemiyor başkasıyla birlikte olabilir bu onun en doğal hakkıdır derdim. Ama kalkıp da sana saçma sapan bi sebep söyleyip affedersin ama seni salak yerine koyarsa ve seni parmağında oynatıp aldatırsa herşeyi haketmiş olur.

Ben kıyamam kıza cunku hala sevıyorum bana yasattıklarına bana yaptıklarına ragmen . Ben bıseylere kalkıstıgımda bana sen kımsın bana karısyosun unvanın nedır benım hayatımdakı gıbı laflar sarfedıp benı daha fazla yaralamasından korkuyorum acıkcası . O cocuga gelecek olursam kım oldugunu bılmıyorum ama daha onceden tanıdıgı bırıymıs sadece bunu bılıyorum , arastırmadım cocugu cunku . Mevlanan bı lafı vardı kardesım bılmem bılırmısın .
    'İstedıgın kadar ınanclıyım de namaz kıl sadaka ver , umut verıp guven asılayıp da yarı yolda bıraktıgın ınsanın gonul sadakasını her ıkı dunyadada veremezsın '

İcimde bu yasananlardan dolayı ukta kaldı kalmadı degıl bende kendımı rahatlatmak ıstıyorum ama kızı doverek degıl baska bır yolla . O cocuk zaten cezasını cekıcek benım varlıgımı bıle bıle kızla konustugu ıcın kızda benımle oldugunu halde o cocukla konustugu ıcın ama kıza daha farklı bır sekılde yaptıgının cezasını vermek ıstıyorum . Bılıyorum yazdıklarımla kendımle celısıyo gıbıyım ama dengem alt ust olmus durumda , mantıklı kararlar vermekte gucluk cekıyorum artık ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

hiç bişi yapamazsın, boşver seni istememiş seni istemeyini sende isteme dostum değmez. seni sevmemiş demekki seni sevmeyen birisi için değmez boşver sen kendi hayatına bak bul bitane kız arkadaşı unutur gidersin. merak etme kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz.

Unutamam demıyorum , unuturum ama baya sancılı bır surec olucak cunku 3 ay gectı ortalama ustunden bana bır cok laf soyledı ve cok sey yasattı ama benım ona karsı olan duygularım sabıt kaldı degısmedı . Hanı derler ya bazen hayatına oyle bır ınsan gırerkı baska kım gelırse gelsın onun yerıne dolduramaz dıye oyle oldu sanırım . Ondan daha baskın karakterlı bırı karsıma cıkmadıgı surecede unutacagamı pek sanmıyorum . Baska kızlarla konusmayı denedım ama olmuyo karsımdakı ınsanlarında duygularıyla oynamak ıstemıyorum . Anlayacagın alt ust olmus durumdayım . Dusuncelerımı komada su anda mantıklı dusuncelerle hareket edemıyorum ...
    Konustugum kızlarda onu arıyorum bıraz ve sankı ona ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum . Ismını bıle duydugumda karnıma sancılar gırıyor o kadar zaman gecmesıne ragmen ..

• quote:

quote:

hiç bişi yapamazsın, boşver seni istememiş seni istemeyini sende isteme dostum değmez. seni sevmemiş demekki seni sevmeyen birisi için değmez boşver sen kendi hayatına bak bul bitane kız arkadaşı unutur gidersin. merak etme kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz.

Unutamam demıyorum , unuturum ama baya sancılı bır surec olucak cunku 3 ay gectı ortalama ustunden bana bır cok laf soyledı ve cok sey yasattı ama benım ona karsı olan duygularım sabıt kaldı degısmedı . Hanı derler ya bazen hayatına oyle bır ınsan gırerkı baska kım gelırse gelsın onun yerıne dolduramaz dıye oyle oldu sanırım . Ondan daha baskın karakterlı bırı karsıma cıkmadıgı surecede unutacagamı pek sanmıyorum . Baska kızlarla konusmayı denedım ama olmuyo karsımdakı ınsanlarında duygularıyla oynamak ıstemıyorum . Anlayacagın alt ust olmus durumdayım . Dusuncelerımı komada su anda mantıklı dusuncelerle hareket edemıyorum ...
    Konustugum kızlarda onu arıyorum bıraz ve sankı ona ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum . Ismını bıle duydugumda karnıma sancılar gırıyor o kadar zaman gecmesıne ragmen ..

hocam, yapcak bişi yok gerçekden biliyorum kafana nekadar takma dersem deyim bi şekilde takılıyor, onun başkası ile olma ihtimali bile insanı deli edicek gibi oluyor ama gerçekden yapabilecek bişi yok. ben 7-10 senelik hayatımı birleştireceğim kişiden ayrıldım 8 ay önce hala acısını çekiyorum ama unutmaya çalışıyorum. ben geçen aradım duymak istemediğim şeleri duydum. sana 1-2 tavsiyem olcak.

1) birdaha sakın arama ben o hatayı yaptım, gururmu ayaklar altına aldım aradım, o güç kazandı ben heba oldum (şimdi aramayı düşünmüyo olabirsin ama ilerde gi gaz gelebilir) en önemi tavsiyem bu...
    2) başka bir kızla sevgili olamay çalış. ama hata yapma seçeceğin kişiyi iyi tanı ben bir hata yapıyordum yapıyordum evlenirsem unuturum diodum az daha sevemicem, hoşlanmadığım birisi ile evlenicektim...
    3) boşvermeyi öğren olabildiğince farklı şelere yoğunlaş hobi edin kalabalık içinde bulun.
    4) sende alnısı olan yerlere gitme, eğer sende hediyesi felan versa hemn yok et at yırt.
    5) sakın facebook profine felan bakma.
    6)fotoğrafları sil gözden ırak olan gönüldende ırak olur.

• quote:

quote:

quote:

hocam, yapcak bişi yok gerçekden biliyorum kafana nekadar takma dersem deyim bi şekilde takılıyor, onun başkası ile olma ihtimali bile insanı deli edicek gibi oluyor ama gerçekden yapabilecek bişi yok. ben 7-10 senelik hayatımı birleştireceğim kişiden ayrıldım 8 ay önce hala acısını çekiyorum ama unutmaya çalışıyorum. ben geçen aradım duymak istemediğim şeleri duydum. sana 1-2 tavsiyem olcak.

1) birdaha sakın arama ben o hatayı yaptım, gururmu ayaklar altına aldım aradım, o güç kazandı ben heba oldum (şimdi aramayı düşünmüyo olabirsin ama ilerde gi gaz gelebilir) en önemi tavsiyem bu...
    2) başka bir kızla sevgili olamay çalış. ama hata yapma seçeceğin kişiyi iyi tanı ben bir hata yapıyordum yapıyordum evlenirsem unuturum diodum az daha sevemicem, hoşlanmadığım birisi ile evlenicektim...
    3) boşvermeyi öğren olabildiğince farklı şelere yoğunlaş hobi edin kalabalık içinde bulun.
    4) sende alnısı olan yerlere gitme, eğer sende hediyesi felan versa hemn yok et at yırt.

Sonuna kadar haklısın . Bu dedıklerının hepsını yapmaya calısıyorum faceımı 2 ay once dondurdum zaten profılınıe gırıp bakmamak ıcın ama bazende dedıgın gıbı gaza gelmeler oluyor kendımı frenlemeye calısıyorum . Bı kac haftaya kadar sehır dısına calısmaya gıdıcem umarım bana ıyı gelır , tesekur ederım ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuna kadar haklısın . Bu dedıklerının hepsını yapmaya calısıyorum faceımı 2 ay once dondurdum zaten profılınıe gırıp bakmamak ıcın ama bazende dedıgın gıbı gaza gelmeler oluyor kendımı frenlemeye calısıyorum . Bı kac haftaya kadar sehır dısına calısmaya gıdıcem umarım bana ıyı gelır , tesekur ederım ..

rica ederim biz çektik yaptımız hatalar oldu aman sen yapma hocam sakın arama o güç kazanır sen heba olursun sakın arama

• Aramaya yuzum olmaz kı artık , hem arasam bıle acmaya yuzu olacagını pek sanmıyorum bu saatten sonra . Herseyı ogrendıgımı oda bılıyor cunku .
  • yaw sonunda robot kız alcam yada çinden bir kız getircem bune yaw böle ben ne istersem onu yapacak
  • Robot kızın bıle bı acıgı olur kardes merak etme :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.