ARKADAŞLAR BEN BİRDEN BU KAFESİN İÇİNE GİRDİM BURADAN NASIL ÇIKABİLİRİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİMİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SS KOYAMIYORUM ŞU AN TOWN ÇEKİYİM DERKEN KAFESİN İÇİNE IŞINLANDIM SİZCE NE OLABİLİR ?
ya en kötü heartstone kullan senin heartstonenun baglı oldugu kasabaya götürücektir.
quote:
Orijinalden alıntı: MorfelD
ya en kötü heartstone kullan senin heartstonenun baglı oldugu kasabaya götürücektir.
hearthstone kullanırsan ışınlanırsın da nası kafese ışınlandın?
quote:
Orijinalden alıntı: codermaster
hearthstone kullanırsan ışınlanırsın da nası kafese ışınlandın?
Alıntıları Göster
hearth stone ile oldu zaten
quote:
Orijinalden alıntı: bewildrecht_2
hearth stone ile oldu zaten
Alıntıları Göster
ne kafesi lol hangi ırksın nereden başladın biraz açıklayıcı yazarmısın.
quote:
Orijinalden alıntı: CrowbarGod
ne kafesi lol hangi ırksın nereden başladın biraz açıklayıcı yazarmısın.
Gm'lerin bug vs yapanları attığı hapis :) (tabii free de) Zamanında ben de yapmıştım birine
quote:
Orijinalden alıntı: TuGhAn
Gm'lerin bug vs yapanları attığı hapis :) (tabii free de) Zamanında ben de yapmıştım birine
Alıntıları Göster
human mage lvl 21 im hearth kullandım bi hapisteyim neden olduğunu bilmiyorum bi suç işlemedeim
quote:
human mage lvl 21 im hearth kullandım bi hapisteyim neden olduğunu bilmiyorum bi suç işlemedeim
Alıntıları Göster
pvp 40 lvl istiyor enterea başka bir şey yazsam çıkabili,rmiyim ışınlanma komutları varmı bi yardımcı olun arkadaşlar lütfen
quote:
pvp 40 lvl istiyor enterea başka bir şey yazsam çıkabili,rmiyim ışınlanma komutları varmı bi yardımcı olun arkadaşlar lütfen
Alıntıları Göster
kapısıda yok buranın böyle güldüğüme bakmayın bu kafese 5 kere girdim ya sonra gm çıkardı ama şu an gm oyunda yok ne yapacağımı bilemiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim aarkadaşlar
quote:
kapısıda yok buranın böyle güldüğüme bakmayın bu kafese 5 kere girdim ya sonra gm çıkardı ama şu an gm oyunda yok ne yapacağımı bilemiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim aarkadaşlar
Alıntıları Göster
Yardım etmiyecekmisiniz ? bi yardım edin ya ilk kez forumdan birşey istiorum
quote:
Yardım etmiyecekmisiniz ? bi yardım edin ya ilk kez forumdan birşey istiorum
Alıntıları Göster
ana şimdide 77 lvl oldum zuahha gm iyi biri imiş ispanyol ama ingilizce konuştuğumuz için iyi anlaştık
quote:
ana şimdide 77 lvl oldum zuahha gm iyi biri imiş ispanyol ama ingilizce konuştuğumuz için iyi anlaştık
Alıntıları Göster
yorum yokmuu????
quote:
yorum yokmuu????
Alıntıları Göster
yasik abi ya free oynaninca ole oluyo bi kisnin tekelinde serwer ne isterse onu yapiyo
quote:
Orijinalden alıntı: kabuto
yasik abi ya free oynaninca ole oluyo bi kisnin tekelinde serwer ne isterse onu yapiyo
Alıntıları Göster
VALLA YA BEN ORJ GEÇMEYE DÜŞÜNÜORUM BİRAZ BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ VEYA SERVER KURMAYI BİLEN BİR KİŞİ ANLATABİLİRMİ BALE KENDİ SERVERIMI KURARIM DAHA İYİ OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
quote:
VALLA YA BEN ORJ GEÇMEYE DÜŞÜNÜORUM BİRAZ BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ VEYA SERVER KURMAYI BİLEN BİR KİŞİ ANLATABİLİRMİ BALE KENDİ SERVERIMI KURARIM DAHA İYİ OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Alıntıları Göster
FREE DE ELWYN FORESTE IŞINLANMAK İÇİN Bİ KOMUT VARMI NORMAL OYUNCU İÇİN
quote:
FREE DE ELWYN FORESTE IŞINLANMAK İÇİN Bİ KOMUT VARMI NORMAL OYUNCU İÇİN
Alıntıları Göster
Oyunda türkçe konuştuğun için hapse atmış olabilir.Bende girdim zamanında ma heartstone ile çıktım
quote:
Orijinalden alıntı: LITHIUM
Oyunda türkçe konuştuğun için hapse atmış olabilir.Bende girdim zamanında ma heartstone ile çıktım
Alıntıları Göster
BİDE BİRŞEY SORACAM SERVER ÇÖKÜNCE Bİ DAHA DÜZELİRMİ ?_