Şimdi Ara

Bİ BAKIN MAVİ EKRANN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KENDİ RAM'i 128 MB 133 (BENİM SONRADAN TAKTIĞIM 256 133MHz) KENDİ RAMıNİ SÖKTÜM
    20 GB 5400 MAXTOR HDD
    ECS P6VEM MARKA VE MODEL Bİ PC VAR MÜŞTERİNİN

98 KURUYORUM BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLAT MENÜSÜ ÇIKIP 15 SN GERİYE SAYMAYA BAŞLADI MI 5. - 6. SANİYE DONUYOR MAKİNAYA RESTART ATIYOM AÇILIYOR FAKAT AÇILINCADA BU SEFERDE "msgsrv32" HATASI VERİYOR KAPAT DİYORUM YADA HİÇ DOKUNMUYORUM PC YE ARKASINDAN DA MAVİ EKRAN ÇIKIYOR 2 FARKLI HATA VERİYOR BİRİ .........71 de 00 ÖZEL DURUMU OLUŞTU DİĞERİ İSE 73 de 06 ÖZEL DURUMU OLUŞTU DİYOR SABAHTAN BERİ BELKİ 20. FORMAT ATIŞIMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_51 -- 28 Haziran 2006; 15:16:40 >

• bence birinci olasılık 98 cd bozuk olabilir.
    ikinicisi taktığın 256 mb ram i söküp başka bir ramle kurmyaı dene.Ama büyük olasılıkla donanımsal bir sorun
  • KARDEŞ CD DEN DEĞİL SORUN YAZILIMSAL DEĞİL DONANIMSAL TAKTIĞIM RAM SAĞLAM EWET DEDİĞİN GİBİ DONANIMSAL AMA SORUN NEE İŞTE SORUNDA BU
  • YAW KONUNUN BAŞLIĞININ YANLIŞ AÇMIŞIM DÜZELTİM KONU SİLİNMEDEN KUSURUMUZ OLDUYSA AFFOLA KURALLARI KONUYU AÇTIKTAN SONRA OKUDUM AMA ACİL MÜŞTERİNİN BİLGİSAYARI
  • hiç anayaaan yok mu mavi ekrandan yada daha önce aynı sorunla cebelleşmiş biri. şimdide hdd değiştirdim bakalım kuruyom 98 ama o hdd ye nasıl kuracaz acep eğer hdddense tabi
  • kardeş başka bi ram tak sorun büyük ihtimalle ram dandır.
  • yardımlar için teşekkürler ama sorunu hallettim anakarttan mış anakartı değiştim halloldu pc yi teslim bile ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran yeşil oldu YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    3 oyunda da siyah ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tebrik ederim... sabah herif geldi ... dükkana bizim dükkana bende ... teknik elemanımda
    adam windows 95 makineyi getrmiş... bazı dosyaları silmiş... banba geri yükle diyor bohuaha koptum gülkemedim..
    sonra ben modemle nasıl 1024 internete bağlancam diyor öldüm güle güle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.