Şimdi Ara

Bi demo oyun arıyorum....ZOR umudum yok:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır aradagım sonra bulamayıp vazgectıgım zaman zaman aklıma gelip tekrar aradıgım bir oyun cocukluktan kalma bişi bir demo oyundu

oyunun ismini hatırlamıyorum sadece 2000- 2004-5 arası bir piramid (simge)olarak aklımda kalmış bişi strateji oyun vardı o yıllarda dergiden mı ne almıstım ztn cdnin üzerinde kaplaması vardı. o oyunun içindeki dosyalarda 3-4tane demo oyunlar olurdu işte demolardan bir oyunda

strateji age of gibi ama farklı bişi kucuk adamlar vardı ve yerlerde giysi kılıç ok gibi silahları o insanları seçip giysi kılıç veya ok giydiirip asker yapabiliyordun yada odun,maden,pişirme, balık tutma vs şeyler yaptırabiliyodun demo oldugun için cok fazla bina yapamıyordum fln filan böle bi oyun oynayan varsa hatırlıyorsa.artık bulamayıp kafamın kenarında kemiren o oyunun adını bilen varsa yazsın kurtulup gidim artık :)

the settlers aklıma gelmedi değil araştırdım çok benziyor ama ozmnlarda görüntü vasat idi.yani tam cıkaramadım:Shangisi idi veya değilmiydi..bıla bıla

• Rıse of natıons olabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yanlış yerde. Ayrıca bilmiyorum ama bileceğini düşündüğüm birine alıntı yapayım.

@musAKka
  • konu nerdel olucaktı bilmiyorum konu dısı aklıma geldi ilk 2 ardas lar yazmıslar sagolsunlar malesef onlar dgl o oyunları oynadım bu oyun bi kafamın köşesinde kalmıs bişi bi türlü çıkaramıyorum unutuyorum tekrar hatırlayınca değişik bi his:)
  • arkadaşlar bende yazayım siz bulun demo oyundu dergiden çıkmıştı hastane yönetiyorduk sims gibi eşyalar vs koyuyorduk ofis yapıyorduk hastane veya ofis olabilir doktorlar filan vardı tepe bakışı oynuyorduk çok severdim
    bi google bakayım dedim THEME HOSPİTAL mış oyun çok güzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 26 Mart 2013; 2:58:13 >
  • heheh hospital galiba
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60075136/tm.htm

Buraya iletirsen birkaç tahminde bulunabilirim.

@ Carrier has arrived, nereden aklına geldim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.