Şimdi Ara

Bi enteresan kız konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır göremediğim arkadaşım geldi,yılbaşını bende geçirecekti,gece çıktık gezdik,biraz alkol aldı,oturduk bi banka,çok soğuktu yanaştı bana baya,dudak dudağa geldik,her ne kadar karşı koymak zor olsada karşı koydum,hem alkolün de etkisi vardır diye.Eve geldik film açtık izliyoruz,yine yanaştı bana,alkol etkisinde olmadığı belliydi,bu sefer dayanamayıp öptüm,sonrası malum,arkadaşlığımızın zarar görmesinden,bana karşı bi şeyler hissetmenden korkuyorum dedi,korkma dedim ben de ne diyim,sonra gitti kız,bi gün sonra akşamına mesaj geldi görüşmeyelim artık diye,nedendir niyedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunah.

• seni test etmiş
    arkadaşlığımıza zarar gelmesinden korkuyorum derken aslında arkadaşlıktan ileri gitmek istediğini söylemiş sana ama bunu risk almadan yapmış sende korkma diyince görüşmek istemediğiniz söylemiş, kadınlar %98 bir şey hissetmeden sex yapmazlar
  • Işini görmüş kurtulmuşsun daha ne istiyon bunların kene gibi yapışanlarıda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanBanÇikiÇiki

Işini görmüş kurtulmuşsun daha ne istiyon bunların kene gibi yapışanlarıda var

Yapışmasını tercih ederdim

• Em onu

• Arkadaşlıktan ileri gitmek istiyorum de kaybedicek bişeyin yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Bi enteresan kız konusu
  • arkadaş filan geç kız senin için kalkmış gelmiş sırf ama sen karşı koyunca yazdığı bu mesajı alman normal.
  • Kiz isini gorup birakmis seni

Kizlar da abazaliktan yanar tutusur. Isini gormus kicina tekmeyi basmis. Kizlarin hep yaptigi seyler bunlar.

• ne yapmam lazım,en doğrusu ne olur
  • yardıma ihtiyacım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.