Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum monitörümle, monitörüm samsung SyncMaster 932NPlus son zamanlarda bilgisayarı açarken monitörüm açılmıyor windows açılıyor ama monitörüm açılmıyor Vga kablosundandır diye düşünüyodum değiştirdim fakat sıkıntı devam etmekte kabloyu ekran kartından çıkardığım zaman check signal cable gibi herhangi bi uyarıda vermiyor bi 10-15 dakika sonra kendi kendine sinyali veriyor kabloyu taktığımda monitör açılıyo kasayı başka monitörle açmayıda deniyorum gayet normal açılıyor fakat bu monitörde bi sıkıntı var sizce bunun sorunu nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba,
Sorunu kendin yazmışsın zaten kardeşim, sorun monitörde
Sorunumun ne olduğunu anlamışsınız teşekkürler :) Ama aradığım cevap sizin ki değildi :)
açıklayıcı bir başlık yazarsanız sizin için daha iyi olur.
buyuk ihtimal monitorun icerisinde besleme kartinda bazi kondansatorlerde sisme var.
dento35
kullanıcısına yanıt
Haklısınız olabilir. Teşekkür ederim ilgi gösterip fikir verdiğiniz için.
bence monitorun ekranına güç gitmiyor veya bilmiyorum
ya güç gitmese ekran geldiğindede gidip gelmeler yapar bence bilgisayarı ilk açtığım zaman ışığı yanıp sönüyo seri bi şekilde ekran kartından kablosunu çıkarıyorum 15 dakika sonra uyarıyı veriyo takıyorum görüntü geliyo ondan sonra kapatana kadar bi sıkıntı yok anlam veremedim neden böle olduğuna
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme