Şimdi Ara

Aklımda bir iş fikri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • piyasada adam gibi kaliteli baskılı tshirt olmadığını gördüm. bir tane site açsam telifsiz güzel baskılar tasarlayıp koysam. tekstilci tedarikçi ayarlayıp baskısını yaptırsam. müşteri satın alsa ve bende tedarikçiye bildirsem o da müşteriye gönderse ve üzerine kâr koyup satsam nasıl olur?

tshirt başına 20 30 tl kâr koysam iş büyürse deli para. zaten pek masrafım olmayacak.

tasarım için illustrator öğrenmem lazım. yada tasarımcılarla tasarladığı ürünün satışıbaşı komisyon şeklinde anlaşabilirim.

en kötü yapay zekaya yaptırırım tasarımları. sizce nasıl fikir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Haziran 2023; 16:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbiden ben de tshirt bulmakta zorlanıom. Ama kaliteli baskı olmalı, tshirtle bütünleşik gibi durmalı

• Evet ilklere imza atabilirsin .Ama unutma bu konuda yanlız değilsin.Senin gibi düşünen milyonlarcasi var

• ozbey08 e yalvarabilirsiniz hocam, onda da benzer fikirler vardı

• up

• Bi denemek de fayda var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Duyduğum en kötü iş fikirlerinden biri. Iki haftada ne yapıyorum lan ben dersin demedi deme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir iş fikri ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

niye hocam masrafım bile olmayacak?

• Hocam bu iş için fizibilite araştırmaları yapıp ardından çok sağlam sermaye ile piyasaya giren hem şahıslar hem de şirketler var öncelikle rakibin bunlar olacak. Kendime site açarım demişsin sen siteni nasıl bir seo çalışması yaparak Google da üst sıralara çıkartmayı düşünüyorsun bunun için nasıl bir bütçe ayırdın? Ürünlerin için belli bir reklam bütçesi de ayırmak zorundasın zira bunu yapmadığın sürece 3-5 tekstilciye-alıcıya bile ulaşma şansın az. Ayrıca nasıl bir sözleşme yapmayı düşünüyorsun üreticiyle? Adam senin baskıyı aldı kullandı sattı niye sana komisyon versin piyasa kurt dolu   Bir de illustratoru kaç gün içinde öğrenmeyi planladın işe girişmeden önce yapman gereken sey değil mi bu? Hadi tasarımcıyla anlaştın ona vereceğin komisyon senin t-shirtten elde edeceğin 20-30 TL kârdan daha fazla olmayacak mı? Bu işe nasıl bir zaman ayırmayı düşünüyorsun? Ek iş olarak yapacaksan gereken zamanı ayıramazsin tam zamanlı yaparsan kenarda seni geçindirecek en az 3-6 aylık birikimin var mı? Cart curt işte :d

• yahu daha başlangıçta ne olmasını bekliyorsun. en kötü instada eşe dosta satar gene kazanırım. daha başlangıç. benim farkım zevkimin üst düzey olması. buna bağlı olarak ortaya çıkacak ürünler.

rekabet ortamını zaten biliyorum. kendimize ait bayileştiğimiz bir cafe markamız var.

bütçe kar zarar konusunda kaba taslak örnek verdim. planlama yapmadım. instagram ve google reklam tabi ki olacak. zaten yıllardır bu işlerin içerisindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Haziran 2023; 17:1:31 >
  • Hadiy yapalim

• Kardeş bence hiç boşuna vaktini harcama çünkü bu işi yapan bir çok giysi firması var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.