Şimdi Ara

Bi Hızlıca Bakarmısınız Lütfen Çok Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Fan Hızım Normal Dururken 2700 RPM Oyun Açtığımda İse 3500 RPM Ye çıkabiliyor Bu Fan Hızını Nasıl Düşürüceğim Bios dan Baktım Fakat Benim Pc Nin Bios Unda Fanı Yavaş Çalıştır Sessiz Çalıştır Gibi Seçenekler Yok Diğer Bir Konu İse............. Benim Pc Nin Sıcaklığı Normalmi Oyun Oynarken 55 60 a Çıkabiliyor Ve Normal Deilse Nasıl Düşüre Bilirim??? Bi Hızlıca Bakarmısınız Lütfen Çok Önemli

Bide Sistemim Çokmu Kötü Sizce ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamoSonıc -- 20 Temmuz 2017; 17:25:23 >

• Fan hızının oyunda ya da güç isteyen bir program açtığınızda artması gayet doğaldır. Yük altında 55-60 derece sıcaklıklar da aynı şekilde doğaldır (Hele ki şu yaz gününde).
    Fan hızına bakarsak, muhtemelen stok soğutucu kullanıyorsunuz. Stok soğutucu ile bu değerler iyi bile sayılır.

Sisteminiz için "kötü" sözcüğü yerine, "eski" sözcüğünü kullanmayı tercih ederim Ekran kartınız -kendi jenerasyonu içinde bile- oldukça zayıf bir kart. Monitör çözünürlüğünüz de düşük olduğu için sizi idare ediyor olmalı. Daha büyük ekranda oyun keyfi yaşamak isterseniz sistemi komple değiştirmeniz gerekecek.
  • sistemin artık yeterli değil bu kasa ile boşuna uğraşma oyun oynayacak bir kasa lam vaktin geldi yavaştan araştırma yap o sırada paran birikir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.