Şimdi Ara

bi html kodu arıyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir link yapmak istiyorum ve bu linke tıklayınca yeni bir pencere acılcak ve o pencerenin boyutunu vs ben belirlicem. kitabımı kaybettim. yanlız buton deil link olacak arkadaslar..
    cevaplarınızı bekliyorum.

• böle bi html kodu ben hiç görmedim bunu ancak java script ile yapabilirsin.
    örnek kod şöle olabilir.

<SCRIPT language=JavaScript>
    <!-- Begin
    function expandingWindow(website,mywidth,myheight) {
    var windowprops='width=300,height=300,scrollbars=yes,status=no,resizable=no'
    var heightspeed = 4; // vertical scrolling speed (higher = slower)
    var widthspeed =2; // horizontal scrolling speed (higher = slower)
    var leftdist = 0; // distance to left edge of window
    var topdist = 0; // distance to top edge of window

if (window.resizeTo&&navigator.userAgent.indexOf("Opera")==-1) {
    var winwidth = mywidth;
    var winheight = myheight;
    var sizer = window.open("","","left=" + leftdist + ",top=" + topdist +","+ windowprops);
    for (sizeheight = 1; sizeheight < winheight; sizeheight += heightspeed)
    sizer.resizeTo("1", sizeheight);
    for (sizewidth = 1; sizewidth < winwidth; sizewidth += widthspeed)
    sizer.resizeTo(sizewidth, sizeheight);
    sizer.location = website;
    }
    else
    window.open(website,'mywindow');
    }
    // End -->
    </SCRIPT>

• Kitabımı kaybettim çok iyi hatırlıyorum degerler vardı ama artık bulamam sanırım :(

javascript kodu için tesekkür ederim ama bunu nasıl kullanıcam ben? hiç bilgim yok desem yeridir :)
  • java script olmadan pencere boyutu, özelliği belirlemek mümkün değil.

yukardaki kodu web sayfasının kaynak kodunda herhangi bi yere (genelde <head> .. </head> arasına konur) ekleyip,
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=3452631&url=javascript:expandingWindow("burayaistediin/sayfa.htm",genişlik,yükseklik);" data-href="javascript:expandingWindow("burayaistediin/sayfa.htm",genişlik,yükseklik);">link</a>
    biçiminde bi etiketle
    yada sayfa adı görünmesin istersen
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=3452631&url=#" onclick="javascript:expandingWindow("burayaistediin/sayfa.htm",genişlik,yükseklik);" data-href="#" onclick="javascript:expandingWindow("burayaistediin/sayfa.htm",genişlik,yükseklik);">link</a>

şeklinde ekleyebilirsin.

serpantin arkadaşın gönderdii uzun gelirse direk "javascript:window.open("açılacaksayfa.htm",width=genişlik,height=300,scrollbars=yes,status=no,resizable=no);"
    adresine link verebilirsin.
    kolay gelsin.

• tşk ederm cok sağolunn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.