Şimdi Ara

bi karar vercemde emin degilim nasil yapsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edanada 62 warriorum var yeni bi silah alcam +6raptor ve +6iron impackt arasında kararsız kaldım +6 raptor atagı daha fazla ama very slow iron impact slow ve atack powerıda dusuk degıl ama iron impact alırsam karakterdekı atack duser mı cunku priest silahı dıye bılıyorum warriorada gider mi ne yapmalıyım gorus bıldırın lutfen

• raptor derim
  • +8 blade axe hepsinden ii veya onun unuqie olanı
  • evt raptor tartısmasız ıyı atack verır ama acaba iron impackt nasıl olur daha once warrıorda kullanan varsa o zaman kesın sonuc ortaya cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß#8364;rdush

+8 blade axe hepsinden ii veya onun unuqie olanı

o giantic axe
  • lr giga demek istedin heralde evt en iyisi bencede o ama cok cok pahallı ılerde insallah bu arada bende warriorlara lr giga oneriyorum screamle cok fazla kıtleme oranı oluyo onla
  • bence raptoru al çünkü düşündüğün gibi öteki priest itemi..çok vuramazzsın onunla ama priest in olsaydı tabiiki iron impact
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atağın attack power daki farklılıktan dolayı düşer ancak atak hızın artacağından dolayı daha seri vurursun.
    Bu 2 si olayı dengeliyor anlican.
    Ayrıca priest itemi falan değil warriorda rahatlıkla kullanabilir.
    Aynı attack power a sahip bir spear la aynı atağı verir warriora yanlış bilgi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 16 Ağustos 2006; 20:26:42 >
  • atackın arasındaki 7 attack fark yüzünden düşçektir ıron impact priest silahı değildir bildiin clubdır diesde faaliyet volcom +8 ini kullanıyo isteyen karşısına çıksın görsün attack power neymiş :D
    çok iyi ıron impact ama +7 derim reverse basıp +8 yparsın :D
  • raptoru +7 yapıp parlatırsında
  • kesinlikle +6 iron impact al atagin brz duser ama +7 e basarsan yasarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: obirik

quote:

Orjinalden alıntı: ß#8364;rdush

+8 blade axe hepsinden ii veya onun unuqie olanı

o giantic axe

tatana axe

deep scarın unique si giantic

• raptor bence en iisi her yonden ama sadece wery slow
  • raptor !!!! en iii si
  • iron impact priest silahı degildir
    ikisi arasında +8lerini kullandım ben
    raptorla attack daha fazla aama genellikle czde raptor işe yaramaz çünkü nsanlar kolay kolay clup def takmazlar
    spear def takarlar ve raptor spear deftır.
    iron impact ise club olarak gecer ve cz insanları daha rahat kesersin raptor kadar mesafesi yoktur raptor mesafe olarak hepsinden ustundur cz yapacaksan iron impact derim ama lvl kasacam boss kovalayacam dersen raptor derim!!!
    saygılar ii oyunlar bilgi verebildiysem ne mutlu!!!
  • Raptor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.