Arkadaşlar Uzun Süre Önce 'LongHorn İspirat' Adlı Bir Tema Yükledim.başta gayet düzgün çalışıyordu bir gün bir baktımkı görev çubuğum gitmiş! aradım bakındım ortalıklarda yok.o olmayınca kendımı eksık hıssettıgımden gıdıp bı oturum daha actım bılgısayarımda baska bır kullanıcıda gorev cubugumla mutlu mutlu yasarken user32.dll hatası geldı basıma.Temayı Bir Türlü Kaldıramadım.Bu Yüzden Temanın Bulabildiğim Bütün Dosyalarını Sildim. Windows XP Service Pack 2 de mıcrosoft'un guncellemesını atınca sorun cozulur dıyor bırı.ben Wındows XP Servıce Pack 3 Kullanıyorum Bu Olmadı. Bırı LıbraryFiles Dedi Denedim Olmadı Biri Shell32.dll yi gönderdi.Değiştiremedim.(bu arada benım shell32.dll dosyam 22mb arkadasın verdıgı 1.33mb :D ) temayı kaldıramadım olmadı. sıstemı gerı yuklemeye calıstım.yuklenmıyor sorunlu. Ben Ne Yapacagım Allah Askına ! ınternetten canım cıktı bır oyun ındırecegım dıye.sabah 4 ten aksam 6 ya kadar ugrastım sonuca bakın :S bırı bana yardımcı olsun.yada teamwiewer ile bilgisayarıma erişip kendi düzeltsin. lütfen cevap yazın siz cevap yazana kadar konuyu tekrar tekrar acacagım oncekı konuda cevap yok :S
HATA: user32.dll sistem DLL'sinin bellekte konumu değiştirildi.Uygulama, düzgün çalışmayacak.Konum değişikliği, C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll DLL'si Windows sistem DLL'leri İçin ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı. DLL üretici ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı