Şimdi Ara

Bi Kullanıcıya Açtığım Paylaşımı Dier Kullanıcının Görmesini İstemiyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bende Adsl modem var ve benim Pc den benim dışımda 2 kişi daha kablo çekip internet sahibi oldular Şimdi Benim hemen yan komşumun benim paylaşıma açtığım D : klasörünü görmesini Vee diğer Alt kattaki kullanıcınında Paylaşımı kullanmamasını istiyorum...Yalnız paylaşım açıkken 2 side kullanabilir Kapatırsam 2 side göremez ..Buna şifre filan koyamazmıyım sadece şifreyi bilenler girebilsin yada başka bir yolu varmı bunun Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY_CLOONEY -- 10 Mart 2006; 20:32:46 >

• şimdi hocam şunu dene bakalım tools->folder options->view sekmesi orda use simple file sharing i kaldır ondan sonra dosyaya sağ tıkla properties de sharing sekmesine gel permission a gel orda yukardaki add kısmından istediin kullanıcıyı ekleyebilirsin kolay gelsin
  • +1
    aynen budur olay
    quote:

Orjinalden alıntı: eko2005

şimdi hocam şunu dene bakalım tools->folder options->view sekmesi orda use simple file sharing i kaldır ondan sonra dosyaya sağ tıkla properties de sharing sekmesine gel permission a gel orda yukardaki add kısmından istediin kullanıcıyı ekleyebilirsin kolay gelsin
  • Sağolun beyler sayenizde yaptım
  • kardeş bunun türkçe meali yokmu ?
    bi de buna karşın bana ağda parola nasıl konur onu söylerseniz sevinirim ...lütfennnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengizb

kardeş bunun türkçe meali yokmu ?

araclar / klasor secenekleri / gorunum e girip

"basit dosya paylasımını kullan" ı isaretsiz hale getir..sonra paylasmak istedigin dosyaya sag tıkla , ozelliklere sonrada paylasıma gel .. yukarıda add (ekle) var. ona tıklayıp istedigin kullanıcıya paylasım izni verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 11 Mart 2006; 10:42:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.