Şimdi Ara

Bi Max Payne vardı, sahi ne oldu o?(Max Payne 3)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bizi en çok etkileyen oyun karakterleri üzerine bi konu açılmış Max Payne'nin ismini görünce anılarım depreşti google dan arayıp resimlere bakayım dedim Max Payne 3'ü gördüm tabi hemen gaza gelmedim (malum photoshop geldi mertlik bozuldu) ama aşağıdaki linkte daha önce -2004 yılında- çıkarılacağı duyurulan Max Payne 3 hakkında bişeylerden bahsediliyor. ben tam anlamadım ama yorumlardan umutlandım ne yalan söyliyeyim ne dersiniz 2009 da Max Payne dönüş yapar mı sizce?

http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26283798/max-payne-3-coming-in-2009.html

• ümit ediyorum inşallah çıkar :)
  • ben hala max payne nin 1 2 sini oynamadım arkadaşlar bi kaç bölüm geçtim çok uzun bi oyundu o yüzden sıkıldım sildim ilerleyenbölümlerde nasıldı akıcı bi oyunmuydu
  • Birincisi müthiş birşeydi hele o bebek ağlaması gelipte çıkışı aradığımız yerler çizgi romansı anlatım ve filim tadında ilerleyiş max paynenin kabusları ve çıldırışa yakın etraftan duyduğu sesler cisimlerle olan etkileşim ve matrixten hatırladığımız ilk defa kullanılan bullet time evet sırf bu bullet time için bile oynanır diğer denenilen oyunlardaki tadı bu oyundaki kadar vermez counter vari çatışmalar süper bir oyundu

• quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

ümit ediyorum inşallah çıkar :)

Aynen..İnşallah çıkar süperdi max payne ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabırsızlıkla bekliyorum.Max Payne'nin yeri ayrı kalbimde.
  • Aynen ya benim için efsane bi oyundur o. Zamanında FX5200 kartımla çok oynardım. Hatta geçen gün DVD Fİlmini seyrettim gerçekten müthiş bir film olmuş.
  • Max Payne bir efsane oldu artık. Ve efsane olarak kalması taraftarıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

ben hala max payne nin 1 2 sini oynamadım arkadaşlar bi kaç bölüm geçtim çok uzun bi oyundu o yüzden sıkıldım sildim ilerleyenbölümlerde nasıldı akıcı bi oyunmuydu

geçemedin die silinirmi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilterler1991

rockstar da mı çalışıyon sen

evet bi sakıncasımı var
  • Oyunun çıkacağı duyurulmuş zaten de 2009 da olup olmayacağı sorun.. böyle ağza bi parmak bal çalıp sonra işkence ediyorlar işin yoksa koca sene Max Payne ile ilgili haber varmı diye ara dur
  • boşuna arama derim çünkü resmi bir açıklama yada bir haber yok.. sadece oyun el değiştirdi ve rockstar tarafından geliştiriliyor yaz aylarında felan çıktı sanırım bu haberde..
    o haberden sonrada herhangi bir haber çıkmadı malesef.. internette birçok görüntü dolaşıyor ama onlarda ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemeyiz resmi bi açıklama gelmeden.
    dolaşan resimlerinde bir çoğu zaten fanların yapmış olduğu çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sybercomp

Birincisi müthiş birşeydi hele o bebek ağlaması gelipte çıkışı aradığımız yerler çizgi romansı anlatım ve filim tadında ilerleyiş max paynenin kabusları ve çıldırışa yakın etraftan duyduğu sesler cisimlerle olan etkileşim ve matrixten hatırladığımız ilk defa kullanılan bullet time evet sırf bu bullet time için bile oynanır diğer denenilen oyunlardaki tadı bu oyundaki kadar vermez counter vari çatışmalar süper bir oyundu

Valla benimde en sinir olduğum bölümlerdi o kafayı bulduktan sonraki kabus gördüğü bölümler bulacam diye canım çıkıyodu.
  • Max Payne 2 de ki düşük satışlar nedeniyle oyun'un 3.versiyonu çıkmayacak..

Daha önce gamershell vs gibi sitelerde bununla ilgili açıklamalar mevcut.

Kısacası ; Max Payne Artık Efsaneler Arasında :)
  • İnş Çıkar Max Paynenin Yeri Bende Ayrı
  • Yalan oldu MP3...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 4 Ocak 2009; 14:53:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nurky

Max Payne 2 de ki düşük satışlar nedeniyle oyun'un 3.versiyonu çıkmayacak..

Daha önce gamershell vs gibi sitelerde bununla ilgili açıklamalar mevcut.

Kısacası ; Max Payne Artık Efsaneler Arasında :)

okadar emin olmayalım
  • alan wake diye bir oyun yapıyo diye biliyorum max payne in yapımcı firması
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.