Şimdi Ara

bi okuyun acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende en az sizin kadar biliyorum ki bu konunun yeri burası değil..

sizlerden özür dileyerek ve mod arkadaşlardan bir müddet izin isteyerek buraya topic açıyorum..
    çok acil derecede yardıma ihtiyacım olan konu şu..

autocad te hazır bir projede yaptığım çalışmalar belirgin olmadığı için geri gönderdiler ve çizgi kalınlığını arttırmamı istediler..

çizim line komutu ile yapıldığı için bunu pline a çevirmem lazımki kalınlık değişikliği yapabileyim..
    yada line komutunda kalınlık değiştirme işlemini öğrenmeliyim..

bu konuda bilgim yok.. genelde çıktı alırken çizgilerin et kalınlığını ayarladığım için daha önce hiç kalın çizgi çizmedim..(pline hariç)

ama şimdi çıktı üzerinde değilde direk cad üzerinde inceleme yapmak istediler..

çok muzdaribim lütfen acil yardım..

Not:topic i buraya diğer konulardan çok rabet olduğu için açtım..tekrar özür dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesi007 -- 1 Şubat 2006 14:46:48 >

• Neden polyline'a çevirmen gerekli anlamadım. Çizgiyi seçtikten sonra yukarıdaki menüden (Lineweight) bunu ayarlayabilirsin. Eğer AutoCad'in çizgileri tek tek seçiyorsa çoklu seçim için shift'e basılı tut.

Çizgilerle ilglili tüm ayarları özellikler penceresinden de yapabilirsin. (Ctrl+1)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.