Şimdi Ara

Bi sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben cod4'ü Multi oynanak istiyorum ama bir türlü multi olarak oynuyamıyorum her şeyini'de yükledim xfire, en son 1.7 patch'ini punkbuster'ini ama oyuna bağlanıyorum tam takım seçiceğim sırada oyundan çıkıyo lütfen yardım edin :

• oyundan nasıl çıkıyor? pb den mi kickleniyorsunuz yoksa, birden hiç bir hata vermeden masaüstüne mi dönüyorsunuz?
  • Bazen punkbaster'dan bazen de disconned server diyo çoğu zaman da error diyo.
  • punkbusterdan ise cd-keyi değiştir
  • oyunun orjinal mi ??
  • hayır değil ama onunla bi alakası yok diye biliyorum çünkü single player olarak sorunsuz oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraneker

hayır değil ama onunla bi alakası yok diye biliyorum çünkü single player olarak sorunsuz oynuyorum

Alakası var İlk zamanlar benim başımada geliyordu aynı sorun.. Cd key değiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik bir sorunum var!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nerden değiştirildiğini biliyosanız söyler misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraneker

nerden değiştirildiğini biliyosanız söyler misiniz?

Google dan araştırabilirsin yada Craggle isminde bir program kullanıyorum ben.. Onu bul google dan o program sayesinde serial falan ararken site site gezmene gerek kalmaz..

Bulduğun keyleri Multiplayer options seçeneğinden Enter Cd Key kısmına yazarak deneyeceksin..
  • ya kardeş dediğin programı indirdim.orda buldum serial ama dediğin gibi cod4'ün multiplayer ayarlarına girdim yeni serialı giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraneker -- 22 Ağustos 2008; 0:48:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.