Şimdi Ara

Bi teşekkürü Hakettim :D (Amaç Eğlence)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bizde kota sorunu olmadığından indirebildiğimizi abimle indiriyoz filminden tutun oyununa kadar işte buyrun buda sonucu

http://img517.imageshack.us/img517/6461/forumdonanimhaber.png

Hadi herkes caps koysun bakalım (sınırsızlar tabiki sonra gaza gelip benden bulmayın :D:D)

•  Bi teşekkürü Hakettim :D (Amaç Eğlence)

durmak yok 7/24 Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 20 Ağustos 2010; 11:21:58 >
  • http://i38.tinypic.com/28lgnwg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 20 Ağustos 2010; 0:02:27 >
  • 64 TB cekiyorsunuzda o kaadr veriyi ne yapıyorsunuz ????? Oofff offff eskiden bende siz gibiydim şimdi hiiiccccccc cekmiyorum. Hatta starcraft 2
    bile oynarım derken vazgectim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

64 TB cekiyorsunuzda o kaadr veriyi ne yapıyorsunuz ????? Oofff offff eskiden bende siz gibiydim şimdi hiiiccccccc cekmiyorum. Hatta starcraft 2

ne terabaytı hocam , 64 gb indirmiş adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

64 TB cekiyorsunuzda o kaadr veriyi ne yapıyorsunuz ????? Oofff offff eskiden bende siz gibiydim şimdi hiiiccccccc cekmiyorum. Hatta starcraft 2

aynen..zamanında 1 ayda ne kadar indirilirse o kadar çekiyoduk..şimdi ne hdd kaldı ne zevk kaldı..download bi hastalıktır..çok şükür o hastalıktan kurtuldum..
  • Aferin dememizi mi bekliyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşı ufak arkadaşın. İndirdiği 50-60 gb veriye sevinebiliyor.
  • teşekkürmü??

bi kaç film indirdim sadece br rip

birde benim kotamda bir sorun war en son ay üste geliyor.. neyse ss..

bu kota hiçbirşey değil. dl manyağı bir arkadasım var 1 tb yapmış..

resim atan bir arkadaşta 1 tb yapmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 20 Ağustos 2010; 7:38:02 >
  • kota indirdiklerime oranla gayet yüksek nedenide her download %90 a geldiğinde netin kopması bile bilemi yapıyorlar anlamadımki arkadaş yok işte rapidshare premiumumuz ttnet ordandanmı para kazanıyor ne yapıyor anlamadımki arkadaş kesin rapid de araplarındır ttnetin amcaoğulları

• quote:

Orijinalden alıntı: iquana

durmak yok 7/24 Download

senin gibiler yüzünden çıkıyo zaten bu adil kullanım saçmalıkları... insan gibi indirseniz sorun olmayacak. 1TB nedir be? Ne indiriyorsun o kadar...

• @iquana beni de geçmiş hayret ettim valla tabi önceden sınırlı olunca sonra sınırsızda bayaa bi indiresi geliyo insanın "bana mı sınır koymuştunuz lan siz ben gösterecem size" :D:D arkadaşların dediği gibi yaş 13 benim artık 60-70 gb la idare ediyom gerçi ay sonu gelmedi ama...@iquana valla 1 tb ı nerde saklıyon acep bende samsung story var indire indire bitiremedim 1.5 tb ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

kota indirdiklerime oranla gayet yüksek nedenide her download %90 a geldiğinde netin kopması bile bilemi yapıyorlar anlamadımki arkadaş yok işte **** premiumumuz ttnet ordandanmı para kazanıyor ne yapıyor anlamadımki arkadaş kesin rapid de araplarındır ttnetin amcaoğulları

valla dediğin doğru ya inadına yapıyolar bi oyun yüklüom 4-5-6. partlar aynı anda incek 200 mb zaten 194 e gelio hemen kapatıp açıolar bune ya özgürce bi internete giremicez mi bi de internet hızını da düşürme saçmalığı var 50 gb ı geçtin mi adamlar internet hızını 20 kb yapıo 1 mb lık download hızını

• Ben de ttnet kullanırken ayda 500 gb ı geçerdim. İyi sömürdük birbirimizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

durmak yok 7/24 Download

senin gibiler yüzünden çıkıyo zaten bu adil kullanım saçmalıkları... insan gibi indirseniz sorun olmayacak. 1TB nedir be? Ne indiriyorsun o kadar...

Benim gibiler derken?Verdigim paranın karşılığını almak suçmu?İnsan gibi inderseniz demekle bana hayvanmı demek istedin.1Tb 1.000.202.039.296 bayt demektir.Son olarak Bluray film indiriyorum.Keşke daha sakin tepkini dile getirseydin

quote:

Orijinalden alıntı: NarutoMania

@iquana beni de geçmiş hayret ettim valla tabi önceden sınırlı olunca sonra sınırsızda bayaa bi indiresi geliyo insanın "bana mı sınır koymuştunuz lan siz ben gösterecem size" :D:D arkadaşların dediği gibi yaş 13 benim artık 60-70 gb la idare ediyom gerçi ay sonu gelmedi ama...@iquana valla 1 tb ı nerde saklıyon acep bende samsung story var indire indire bitiremedim 1.5 tb ı

2X1 Tb + 3X500Gb +320Gb Harddiskim var kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 20 Ağustos 2010; 14:50:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

durmak yok 7/24 Download

Benim gibiler derken?Verdigim paranın karşılığını almak suçmu?İnsan gibi inderseniz demekle bana hayvanmı demek istedin.1Tb 1.000.202.039.296 bayt demektir.Son olarak Bluray film indiriyorum.Keşke daha sakin tepkini dile getirseydin

quote:

Orijinalden alıntı: NarutoMania

@iquana beni de geçmiş hayret ettim valla tabi önceden sınırlı olunca sonra sınırsızda bayaa bi indiresi geliyo insanın "bana mı sınır koymuştunuz lan siz ben gösterecem size" :D:D arkadaşların dediği gibi yaş 13 benim artık 60-70 gb la idare ediyom gerçi ay sonu gelmedi ama...@iquana valla 1 tb ı nerde saklıyon acep bende samsung story var indire indire bitiremedim 1.5 tb ı

2X1 Tb + 3X500Gb +320Gb Harddiskim var kardeşim

Seni anlayabiliyorum ama yani gerçekten bu kadar download yapmanınbir manası yok. Önceden internet bende açık kaldığında download yapmıyorsa bana batardı resmen. Ama şimdi hızlı surf tutkusu var. Gerçekten bir yararı yok aksine hızınızı düşürmelerini sağlayarak kendine kötülük yapıyorsun. Ayrıca bu sınırlı sınırsız internet dünyanın her yerinde var. Ben ki ttnet düşmanı olduğumdan superonline bağlattım. Şuan 10Mbit internetle ihtiyacım olduğunda download yapıyorum. Bu en güzeli bence. Sana tavsiyem download yapmayı bırak hızlı surf keyfine var. Download hastalığından çok daha rahatlatıcı ve haz verici birşey..

• En mantıklısı ihtiyaç olduğu zaman download yapmak. Her şeyde olduğu gibi bir şeyi de dibini görmeden bitirsek olmuyor dimi Sonra başlarsınız yok hakkımız gaspediliyor yok avrupada böyle bi şey yok diye...
  • quote:

Seni anlayabiliyorum ama yani gerçekten bu kadar download yapmanınbir manası yok. Önceden internet bende açık kaldığında download yapmıyorsa bana batardı resmen. Ama şimdi hızlı surf tutkusu var. Gerçekten bir yararı yok aksine hızınızı düşürmelerini sağlayarak kendine kötülük yapıyorsun. Ayrıca bu sınırlı sınırsız internet dünyanın her yerinde var. Ben ki ttnet düşmanı olduğumdan superonline bağlattım. Şuan 10Mbit internetle ihtiyacım olduğunda download yapıyorum. Bu en güzeli bence. Sana tavsiyem download yapmayı bırak hızlı surf keyfine var. Download hastalığından çok daha rahatlatıcı ve haz verici birşey..

Geceleri torrentteyim herseyide indirmiyorumki zaten Netlimitsiz degilim ayrıca hızım düşmez begendigim hosuma giden filmleri dizileri indirip arşivliyorum sadece.

aslında bu kadar olmaması lazım bendeki kotanın fazla olma sebeplerinden biri 1 dosyayı çekmek için 20-30 kere dl yapmam gerekiyor geçen bir oyun için yama yapcam diye 20 kere aynı dosyayı dl yaptım %60 lara geliyo hop internet koptu %70 e geliyo hop intenet koptu öyle öyle kota da artıyo malum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.