Şimdi Ara

Bi teşekkürü Hakettim :D (Amaç Eğlence) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • download yapmak ne zamandan geri gereksiz ve hastalık ?adam izleyebildiği sürece neden 50 gb lık filmler indirmesin? indirip siliyorsa değişir ama onada hakkı var sonuçta parasını ödemiş hatta sırf tarifenin adı sınırsız olduğu bişeyler indirip silebilir bunu yapınca hayvanlıkmı oluyormuş ? peki ttnetin yaptığı ne sınırsız deyip kota koymak ? 8 megabits deyip 2 megabits hızı bile doğru düzgün verememek ? tonla para alıp cumhuriyetten kalma kablolarla internet sağlamak ? asıl hayvanlık budur

hızlı surf yapmak, gerektiğinde download yapmak daha haz verici demişsiniz. belki adama durmadan download yapmak haz veriyordur... kime neyin haz verdiğinedemi siz karar vereceksiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 21 Ağustos 2010; 18:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

download yapmak ne zamandan geri gereksiz ve hastalık ?adam izleyebildiği sürece neden 50 gb lık filmler indirmesin? indirip siliyorsa değişir ama ona da hakkı var sonuçta parasını ödemiş hatta sırf tarifenin adı sınırsız olduğu bişeyler indirip silebilir bunu yapınca hayvanlıkmı oluyormuş ? peki ttnetin yaptığı ne sınırsız deyip kota koymak ? 8 megabits deyip 2 megabits hızı bile doğru düzgün verememek ? tonla para alıp cumhuriyetten kalma kablolarla internet sağlamak ? asıl hayvanlık budur

hızlı surf yapmak, gerektiğinde download yapmak daha haz verici demişsiniz. belki adama durmadan download yapmak haz veriyordur... kime neyin haz verdiğinedemi siz karar vereceksiniz ?

ne zamandan beri korsan içerik indirme "hak" oldu?!? normalini 50$'lık bir filmi veya illegal bir içeriği download etmek nasıl olur da "hak" olur? bu hakkı kim verdi size? sadece limitsiz adsl abonesi olmak "illegal içerik" indirme hakkını da beraberinde mi getirir? aslında bu "adil kullanım" meselesi tüm dünyada korsan içerik indirme karşısında düşünülen bir olay...

şimdi deseniz "sen korsan içerik indirmiyor musun?" ara sıra divx veya bir program indirdiğim oluyor tabii ama en azından bunu bir "hak" olarak görmüyorum!....

• @nadir_en söylediklerine sonuna kadar katılıyorum zaten "ben paramı verdim istediğim gibi kullanırım" deyip vari yoğu indirenler için çıkarıldı bu limitler artık ihtiyaç dışı kullanıma son veriliyor paramı veriyorum deyip onca kişinin trafiğini tikama zamanları eskidendi yapacağın download en fazla bir iki ay artık sonrası yok bir de netlimitsiz olup hayıflananlar oluyor ya ona gülüyorum yav zaten sözleşmen gereği kotalısın neye kızıyorsun hayret hakikaten
  •  Bi teşekkürü Hakettim :D (Amaç Eğlence)

netlmitsiz kullanıyoprum 2 pc var :) veriyi napıyormuyum diye sorabilirsiniz 7000 e yakın divx hobisi yapıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byneco -- 22 Ağustos 2010; 13:01:57 >
  • Birdaha Download Yapmıcam Hızım 512 Kbps doğru düzgün surf bile yapamıyorum:S
  • Ayda 1 TB küsür veri çeken arkadaşlar zamanla indirdikleri çoğu şeyi izlemeyip sadece çöp arşiv ürettiklerinin farkına varacak ve PC'yi 7/24 açık tutup elektrik idaresine çalışacaklarına; ihtiyacı olan şeyleri indirip keyiflerine bakmayı öğrenecekler. Hepimiz az çok bu süreçten geçtik sonuçta yadırganacak bir durum yok.
  • @MaTaDoR
    +1
  • Valla dial-up döneminden kalan korkularımız bilinçaltımıza o kadar işlemiş ki download hızını görünce dayanamıyoruz abanıyoruz :) Neyse gecti artık o kavak yelleri..Yeni hayat felsefemiz: iis.. Yani indir-izle-sil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 23 Ağustos 2010; 9:05:23 >
  • Alayına müstahak bunların 512 k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 23 Ağustos 2010; 11:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Bi teşekkürü Hakettim :D (Amaç Eğlence)

durmak yok 7/24 Download

bu ülkeye hepten zararsın 1tb ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 24 Ağustos 2010; 4:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Bi teşekkürü Hakettim :D (Amaç Eğlence)

durmak yok 7/24 Download

senin gibiler yüzünden çıkıyo zaten bu adil kullanım saçmalıkları... insan gibi indirseniz sorun olmayacak. 1TB nedir be? Ne indiriyorsun o kadar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.