Arkadaşlar şimdi Sorunum Formata başlatıyorum C Ye Duruyorum Dosyaların Kopyalanması Geçiyor Sonra 39 Dakikalik Yükleme Sırası geliyor cd key İstiyor Giriyorum Orayıda geçiyor Dakika 3 Oluyor 2 ...1 ve Bitiyorr Yükleme Tamam Lanıyor ama Yeniden başlatması Gerekirken makina öLe kalıyorrr
1 saat 2 saat Bekliyorum son 1 Dakikayı Bitirmesine rağmen Yeniden Acılmıyor Bende reset Ve Sonra Dll Hatası r Ye basıp Onarın Diyor Onarmaya Başlatıyorum % 50 ......%74 .....%50.....%100 tamamlandı Diyor Normalde c: gelip exit Yazıp Cıkacam ama % 100 Kalıyprr 1 saat 2 saat Bi Türlü oLmuyor Nedendir ArkadaşaLar
söyle o teknik servisine denemedilerse hala bunları denesinler..hatta madem teknik servisler ellerinde işlemci filanda vardır, hdd ram den sonuç alamazlarsa diğer parçalara geçsinler..Ne biçim servismiş bu arıza tespiti yapamamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: clarion
1. ihtimal ram hatası 2. ihtimal hdd arızalı
söyle o teknik servisine denemedilerse hala bunları denesinler..hatta madem teknik servisler ellerinde işlemci filanda vardır, hdd ram den sonuç alamazlarsa diğer parçalara geçsinler..Ne biçim servismiş bu arıza tespiti yapamamışlar
bölüm kurallarını okuyunuz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme