ben kaspersky virüs programını yükledim ve memun kalmadım silmek istedim ekle kaldıra girdim silinmio bi çare nolur
güvenli moddaken denedinmi
o dediğin nerde oluo acaba
bilgisayar açılırken f8e bas gelen menüden güvenli mod seç öyle dene bide
tıklıorum açılmıo sil diorum silmio daha ne yapiiim
"MY UNİNSTALLER" ADINDA BİR PROGRAM VAR.PROGRAM EKLE KALDIRDAN SİLİNMEYEN DOSYALARI SİLMEK İÇİN BİREBİR!
F8 ile Güvenli moda geç. Daha sonra system tray da olan antivirüs uygulmanı kapat yani inaktif yap. Daha sonra Denetim masasından Program ekle/kaldır dan kaldır. Eğer olmazsa yani kaldırmana izin vermezse Başlat-->Çalıştır-->Regedit Yaz ve açılan menüden , HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\**** senin antivirus programının adını sil. Sonra C:\Program Files\ da bulunan antivirus program klasörünün tamammını sil. Başarılar.
Remover adında bir program var kullanmadım ama bildiğim kadarıyla kullanışlı bir bak derim.
kardeşim sen antivirüs programı ÇALIŞIR VAZİYETTE İKEN silmeye kalkıyorsun galiba tabii uninstall etmez önce antivirüsü kapatın sonra deneyin yine olmaz ise inndir.com dan cleaner programlarından birisini kurup ondaki uninstallar ile kaldırınız
virüs programı muhtemelen start menü içinde oradan kaldırıp daha sonra silmeyi dene
quote:
Orjinalden alıntı: iugunduz
virüs programı muhtemelen start menü içinde oradan kaldırıp daha sonra silmeyi dene
ordan da olmassa çalıştırdan sil
İndir system mechanic'i hem diğer süper özelliklerinden yararlan hem de "securely delete files" seçeneğinden patlat kaspersky'i..Memnun kalmamakta da haklısın zira kaspersky eskiden iyi bi programdı ama artık norton gibi o da patladı 90lı yıllarda kaldı.Yeni yükleyeceğin antivirüs kesinlikle BitDefender ya da Nod32 olsun bunlarda virüsleri daha tanımlanmadan tesbit eden sistemler var çok başarılı ayrıca bunların bir virüsü yakalamadaki başarısı %80ler civarındayken misal norton'un sadece %14 sanırım bu bir fikir vermiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme