Şimdi Ara

bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben foruma bir türlü ufak resim ekleyemiyorum neden acaba bi yardım lütfen.

• ufak resımden kastın avatar mı yoksa bu yazı yazdıgımız yere resım eklemek mi? hangisi?
  • ismimin altına kardeşim,er yazıyo ya oraya avartarmı oluyor o?
  • profilinde avatar seçmek için tıkla yazan yeri işaretle ve tıkla yazıya.url den yapacaksan da altındaki seçeneklerden ayarlayabilirsin. ama ebat ve dosya boyutuna dikkat et
  • dışarıdan yukledıgın resmın boyuru 4KB yı gecmemeli ve boyutu da 64x64 pixel olmalı max.
    olmadı gir profiline oradan avatar sec.
  • teşekkürler arkadaşlar,biraz acemiyim er'im ya o bakımdan şey yapamadım çok teşekkürler,konuyuda iki defa yanlışlıkla açmışım özür diliyorum.
  • önemli değil asker şimdi nöbete marş marş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yedik binbaşıdan fırçayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_y_z_

yedik binbaşıdan fırçayı.

sana bi görev o zaman sağda msj yazdığın yerde şikayet butonu var bizim msjlardan birini şikayet edip konu yanlış yerde yada diğere belirt yanlışlıkla açtım diye konuyu silsinler.forumu kirletmeyelim boş yere
  • şikayet butonunu göremedim binbaşım ya,sağ üstte şikayet listesi var omu oluyo acaba.
  • yazı yazdığın yerin bi üst satırı alıntı-blok vs. yazan yerin en sağında
  • yazı yazdığım satırın en sağında orjinalden alıntı yazıyor,onun üst satırında center,onun üst satırında en sağda smiley'ler var kardeşim göremedim valla
  • inşallah bu sefer tamamdır
     bi yardım
  • tamam binbaşım görev tamam,konunun birini iptal ettiriyorum.

bi yardım
  • 16.05 ve 17.11 arası sonlandırabildik olayı nihayet.mesaiyi yedin valla
  • avartar olayınıda hallettim binbaşım sana çooooook teşekkürler,hürmetler,saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_y_z_

avartar olayınıda hallettim binbaşım sana çooooook teşekkürler,hürmetler,saygılar.

burhan gibi adamsın

• en son mesajın bayağı açıklayıcı oldu,biraz kendimihissettim anlarsın ya
  • şaka yav takılıyom
  • hee anladım o bakımdan,tamam o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.