Bildirim
bi yardım
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ufak resımden kastın avatar mı yoksa bu yazı yazdıgımız yere resım eklemek mi? hangisi? -
ismimin altına kardeşim,er yazıyo ya oraya avartarmı oluyor o? -
profilinde avatar seçmek için tıkla yazan yeri işaretle ve tıkla yazıya.url den yapacaksan da altındaki seçeneklerden ayarlayabilirsin. ama ebat ve dosya boyutuna dikkat et -
dışarıdan yukledıgın resmın boyuru 4KB yı gecmemeli ve boyutu da 64x64 pixel olmalı max.
olmadı gir profiline oradan avatar sec. -
teşekkürler arkadaşlar,biraz acemiyim er'im ya o bakımdan şey yapamadım çok teşekkürler,konuyuda iki defa yanlışlıkla açmışım özür diliyorum. -
önemli değil asker şimdi nöbete marş marş -
yedik binbaşıdan fırçayı. -
quote:
Orjinalden alıntı: m_y_z_
yedik binbaşıdan fırçayı.
sana bi görev o zaman sağda msj yazdığın yerde şikayet butonu var bizim msjlardan birini şikayet edip konu yanlış yerde yada diğere belirt yanlışlıkla açtım diye konuyu silsinler.forumu kirletmeyelim boş yere -
şikayet butonunu göremedim binbaşım ya,sağ üstte şikayet listesi var omu oluyo acaba. -
yazı yazdığın yerin bi üst satırı alıntı-blok vs. yazan yerin en sağında -
yazı yazdığım satırın en sağında orjinalden alıntı yazıyor,onun üst satırında center,onun üst satırında en sağda smiley'ler var kardeşim göremedim valla -
inşallah bu sefer tamamdır
-
tamam binbaşım görev tamam,konunun birini iptal ettiriyorum.
-
16.05 ve 17.11 arası sonlandırabildik olayı nihayet.mesaiyi yedin valla -
avartar olayınıda hallettim binbaşım sana çooooook teşekkürler,hürmetler,saygılar. -
quote:
Orjinalden alıntı: m_y_z_
avartar olayınıda hallettim binbaşım sana çooooook teşekkürler,hürmetler,saygılar.
burhan gibi adamsın
-
en son mesajın bayağı açıklayıcı oldu,biraz kendimihissettim anlarsın ya -
şaka yav takılıyom -
hee anladım o bakımdan,tamam o zaman.
Benzer içerikler
- rave video açılmıyor
- ev telefonundan numara engelleme
- word tek sayfaya sığdırma
- img dosyası açma
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- secure boot nasıl açılır
- pc otomatik kapatma
- iso dosyası nedir
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X