Bildirim
bı yardım edın arkaslar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
internetten bulabilirsin -
dostum ne ise yariyo ki o sey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başkan benım araba kaset calar orjınalını bozmak ıstemıyorum bu kaset adaptorunu takıyorum telefona takıyorum sonra telefondankı muzıklerı arabada dınleyebılıyorum
telefonnun markası samsung e 2550 ıstersen @hulle -
saol kardesım phllıpss marka aldım gayet güzel radyodan daha ıyı ses verıyor ınternetten almak ıstemedım ... @axelfoly -
quote:
Orijinalden alıntı: x1513
başkan benım araba kaset calar orjınalını bozmak ıstemıyorum bu kaset adaptorunu takıyorum telefona takıyorum sonra telefondankı muzıklerı arabada dınleyebılıyorum
telefonnun markası samsung e 2550 ıstersen @hulle
vay be muhteşem bi şeymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardesım vallahı bende yenı kesffettım cok önceden kasetı dıskmene baglıyodum oda ıstedıgım sarkıyı acamıyodum sonra aklıma geldı telefonuda arkdastan almıştım baktım
jack gırıs yuvası var dırek takıyorum sarkıları dosyalara ayırdım muthıs bısey telefon markasını yanlış yazmışım samsung e 2350 harıka telefon gerçekten @hulle -
Başlık, konu içeriğine uygun olmalıdır.
Ticaret sitelerinde bulabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X