Silkroadda bugüne kadar hiçbir bot vb. program kullanmadım Direk Sro sitesinden indirdiğim full clientden oyunu kurup oynuorum Ortalama 1 aydır falan bir dc problemim war Oyuna giriorum takribi olarak 1 saatle 2 saat aralığında mutlaka dc yiyo char İnternetten araştırma yaptım ancak hiçbişi bulamadım Bilen birileri yardımcı olursa çok sewinirim Dc probleminde bi ilginçlik war bence oda şu oyundayken net giderse yada herhangi bi şekilde lagdan dc yenirse char yaklaşık bi 15-20 saniye oyunda kalıo bizde ekran donuyor bu arada (hatta oyuna tekrar girdiğimizde char %90 yatmış oluyor) ancak bu bnm yaşadığım dc proleminde oyun bi an takılır gibi oluyo 3 saniye içinde dc yiyorum Kafayı yemek üzereyim bi bilen n'olur yardım etsin
Son zamanlarda farkettim, bazen pc nin çok dandik olmasındanda dc yiyebiliyoruz. Bi ışınlanıyosun 10 dkda hotan geliyo falan. Pc inin hali nasıl bunu bi soruyum. Bu yüzden bende bazen dc yiyorum. 3 char acıyom 4 cü genelde dc yiyor. Çünkü pc çok kasıyor.
Oyun direk DC mi veriyor, yoksa bi hata alıyormusun. Sadece Dc veriyorsa internet bağlantılarınıda bi gözden geçir diyecem, sanırım bunu olasılık olarak görmüyosun.
Oyunda lag sorunların nasıl, internet hızında düşük olabilir.
bu oyunda dc yeme olayı tamamen kullanıcıdan kaynaklanıyor..sro oynadığım sürede,ttnet yurt dışı işleri müdürlüğü ile bu dc konusunda koşutuğum sürede,4 çeşit pc sisteminde ve 3 çeşit internet seçeneğinde bu silkroadı denediğim için söylüyorum...
1. neden %65 internet bağlantısı
2.neden pcnin özellikleri şimdi sen gidip 512 ram ile 128 ekran kartıyla sro oynama kalkarsan oyunmu oynadım yoksa çizik cd de filmmi izledim ne oldu dersin..
pc faktörü internet faktörü kadar önemli..
3.seçenek gerek yok bunlar düzgün çalışıyor ise ve halen daha sorun yaşıyorsan.. pcni ve internetini ....
Öncelikle bana yardımcı olmak için emek werip cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim Bilgisayarıma 2 gün önce yeni format attım bi toparlansın kendine gelsin diye we xp kurdum we xp şuanda sorunsuz çalışmakta Bilgisayarımn özelliklerine gelince Celeron 2.2 işlemci 1 Gb. ram 512 Mb ati Ekran kartı Bence oyun için yeterli olacağını düşünüorum ayrıca oynarkende hiç lag olmuyo İnternet değerlendirmesine gelince Airties RT-205 modem kullanıyorum we internet bağlantısında herhangi bi problem yaşamıyorum download sorunsuz ve kesintisiz oluyor Benim aynı zamanda birde laptobum war onun özellikeri masaüstüne göre biraz daha ii aynı internet bağlantısından (aynı modemden wireless) oyuna girdiğimde char kesinlikle dc yemiyo ancak çok lag oluyo :S Gel çık işin içinden çıkabilirsen hakkaten kafayı yicem
1 haftadır Ttnet yurtdışı çıkışları göçük durumda. Bundan kaynaklanıyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: zeralp
Silkroadda bugüne kadar hiçbir bot vb. program kullanmadım Direk Sro sitesinden indirdiğim full clientden oyunu kurup oynuorum Ortalama 1 aydır falan bir dc problemim war Oyuna giriorum takribi olarak 1 saatle 2 saat aralığında mutlaka dc yiyo char İnternetten araştırma yaptım ancak hiçbişi bulamadım Bilen birileri yardımcı olursa çok sewinirim Dc probleminde bi ilginçlik war bence oda şu oyundayken net giderse yada herhangi bi şekilde lagdan dc yenirse char yaklaşık bi 15-20 saniye oyunda kalıo bizde ekran donuyor bu arada (hatta oyuna tekrar girdiğimizde char %90 yatmış oluyor) ancak bu bnm yaşadığım dc proleminde oyun bi an takılır gibi oluyo 3 saniye içinde dc yiyorum Kafayı yemek üzereyim bi bilen n'olur yardım etsin
aynı sıkıntı benim arkadasta var. fakat onun nedeni laptop uzerınden oynaması ve ekran kartının vs nın ısınması. ekran kartının ısımasından kaynaklanabilir. bilgisayarın iyi olabilir ama belki bir sıkıntı vardır... donanımına baktır derim