Bundan 2 sene öncesinde ben telefon alırken burdan çok yardım gördüm , sonra bu konuda elimden geldiğince şey öğrenip ben de elimden geldiğince yardımcı oldum insanlara elimden geldiğince fazla telefon inceleyip hepsi hakkında herkese yorumlarımı ilettim.Her neyse , şimdi benim sizlerden tekrar yardım almam gerekiyo 2 senedir kullandığım HTC One X telefonum cinnetim üzerine paramparça oldu.Kayseri'de yaşıyorum ve kar kıyametti ortalık telefonun şarjı değişmiyor biliyosunuz yekpare kasa , 3.parti değişimlerde de cebimde felan patlar telefon diye yaptırtmadım batarya eskidi tabi 2 senede , 10 dakkada %10 ekran açmadan gidiyor ve ekranını açmasam telefonun 2 saatte %10 seviyelerine iniyodu bu yüzden bide soğukta %14 ten hıp diye kapandı telefon batarya ısınsın diye çakmakla ısıttım artık biliyorum o telefonu bidaha kullanmayacağımı polikarbon kasası da biraz eridi ama açıldı hala %12 gösteriyo şarjı tam arama yapıcam tekrar gitti bende bunun üzerine telefonu ufak çaplı bir tramboline çevirip üzerinde hafiften zıpladım , yüzlerce parçaya ayrıldı telefon.Amma ve lakin bu 2 sene içerisinde telefondan memnundum:Şimdi yeni telefon alıcam yüksek bütçe koyamam çünkü ani bi olay oldu şu ara üretici garantili 1.700-1.800 max fiyata telefon istiyorum sizce ne alayım duyduğunuz gördüğünüz eksiklikler ne telefonlarda?Mesela açılır kapak olayı artık önemli bir özellik gibi geliyor bana ama şimdiki bataryalar zaten 3000 mah ve üstü li-ion sizce gereklimi bu özellik?
Htc Desire Eye benim favorim. Aşık oldum telefona. M8, Z3c de düşünebilirsiniz. Veya iPhone 5S.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben selfie çeken bir insan değilim o yüzden mantıksız geldi apple her zaman gıcık olduğum bir marka zaten düşük malzeme kalitesi yüksek fiyatla milleti kazıklıyorlar z3c mi sizce yoksa z2 mi daha mantıklı sony tarafında m8 bütçemi aşar biraz
Ekran boyutu küçük gelzmezse Z3C öneririm.
Innovative
kullanıcısına yanıt
Ekranı küçük ama z2 ye göre artıları neler ekran çözünürlüğü de düşük haliyle
CooperTimeC
kullanıcısına yanıt
Özellik olarak birbirine çok yakın telefonlar. Z3c nin işlemcisi biraz daha iyi, şarj süresi biraz daha iyi. Z2 nin ram i 3gb ve dediğiniz gibi ekranı daha iyi. Performans olarak bakıldıgında z3c 1 tık iyi z2 den fakat bu iki telefon arasında seçiminizi ekran boyutuna göre yapmanızı tavsiye ederim. Ben büyük ekranlı telefonlardan hoşlanmadığım için Z3c kullnıyorum. Büyük ekran sevseydim Z2 veya Z3 alırdım.
Innovative
kullanıcısına yanıt
Şimdi baktım işlemcisi z3 ile aynı ama ekran çöz , boyutu kısıtlı telefonla çok oyun oynayan birisi değilim gereksiz yani bence z2 daha mantıklı