şubat ayında 2000 model ford focus ghia aldık babama...arabaya 50 ytl lik benzin koydum mersinde hep şehir içi kullandım 135 km de ışık yandı bu normalmi sizce normal mi sizce?1.6 zetec-s motor.bir de ışık yanınca depoda yanlış bilmiyorsam yaklaşık 8 lt benzin vardır diyolar bu ne kadar doğru!!!!??? bi el atın bana
benim abimde emre , o yusden denzel in abisi de degilim yazarsan seviniirm
ben bugun 30 ytl benzin aldım 120km gittim ki benim arac cok yakıyor.a3 1.6 tiptr. Focusun normal kullanımda bu kadar yakması dogal degil gibime geldi.Bakımı falan yapıldı mı?
sen dua etki otomatik almamıssınız bende vardı otomatik 13 lt falan yakıyordu
ben kimsenin abisi falan dilim oldumuben matematik öğretmenliği öğrencisiyim izmirde "topoloji" bir ders adıdır matematikte.bu arada fazla yakan bi arabaya ne yapılabilir neleri değişir
quote:
Orjinalden alıntı: serkes1
bu kelimeni değiştirmeni ve top-olojiyi açıklamanı istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: topolojikemre
bi el atın bana
Abi yine koptum yau dikkat etmemistim
Depodan çekmişlerdir benzini
yalnız alayımız geyik peşindeyiz adama yardım eden olmamış
hea bu arada benzin yandıktan sonra depoda 8lt benzin oldugu dogru.Kullanma kılavuzunda yazar zaten.
quote:
quote:
bi el atın bana
ondan diyorum serkes1
bilen var bilmeyen var. sonra karışıklık olup da adımız kötüye çıkmasın dedik
merak etme...senin haklarını savunmak azcıkta bize düşer dostum....
quote:
Orjinalden alıntı: emre.
quote:
quote:
bi el atın bana
ondan diyorum serkes1
bilen var bilmeyen var. sonra karışıklık olup da adımız kötüye çıkmasın dedik
ahmey sana yaklaşımın için teşekkür ederim.denzel sana da teşekkür abicim.bi de fazla yakan araca ne yapılır hangi parçası değişir nedir ne diildir?topolojikemre konusunda da anlaşmısız devam edelim ozaman
quote:
merak etme...senin haklarını savunmak azcıkta bize düşer dostum....
sağolasın
şaka bir yana arkadaş forumda yeni yazmaya başlamış bu tarz bir diyaloğa girmesi kendisi için hoş olmadı sanırım. ama biraz daha anlayışlı olsaydı daha iyi olurdu. tanıdıkça alışacaktır.ortamı geren lüzumsuz tiplerden değil anlaşılan..
topolojikemre sana yardımcı olacağım.;
lamba depoda 7 lt kalana kadar yanmaz. ilk aracı aldığında depodaki benzin yok denecek kadar azdır. verdiğin paranın litresini hesapladıktan sonra 7den çıkardığında gittiğin yolun normal bir mesafe olduğunu sorunun olmadığını göreceksin. eğer yakıt göstergen dijitalse o zaman buna o kadar itimat etme ,çünkü dijitaller analoglar kadar sanılanın aksine hassas değil..
umarım faydalı olmuştur..
rumuzuna gelince ;
farklı olmuş,bazen öyle ortamlar oluyor ki zaman zaman rahatsız edici mesajlar alabilirsin. saygı duyuyorum senin tercihindir,bundan sonra lafını etmem.
bu mesaja kadar olan kısımda dijital imzan haricindeki kısımlardaki mesajlar şakaydı.bu durumu da da özel mesaj olarak bildirebilirdim sana,kusura bakma.