Şimdi Ara

Bi yardım etseniz. Çok makbul olur. Şu imzalar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Ben iphone 4s kullanıcısıyım. İos 7.1.2 kullanıyorum.

Malum ios 8 çıktı ve şuan imzalar açık.
    Peki ben ios7.1.2 deyken ipsw yüklesem. İos 7.1.2 olarak. Yani imza problemi olurmu. Aynı sürüm içinde.

İlla şimdi imzalar açıkken mi yapmalıyım.

Şimdi diyeceksiniz neden aynı sürümde deniyosun. Ben jailbreak kullanıyorum. Birdaha ios 7.1.2 yüklesem imza problemi olurmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dediğinizi tam anlayamadım. Şu an 7.1 kullanıyorsunuz tekrar 7.1 mi yüklemek istiyorsunuz? Eğer öyleyse imzaya bir alakası yok. Imza önceki sürümleri yüklemeye yarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Hocam dediğinizi tam anlayamadım. Şu an 7.1 kullanıyorsunuz tekrar 7.1 mi yüklemek istiyorsunuz? Eğer öyleyse imzaya bir alakası yok. Imza önceki sürümleri yüklemeye yarar.

Şöyle açıklayayım
    Jailbreake yapmış durumdayım. Ama ben jailbreake den çıkmak istiyorum. İos 7.1.2 de kalmak istiyorum. Şimdi ios 7.1.2 de iken imzalar kapansa bile 7.1.2 yükleyebilirmiyim recovery mode 'da. Yoksa imzalar kapanmadan mı yapmalıyım

• İndirdiğiniz sadece bir kurulum dosyasıdır kurulum bilgilerini içermez, yüklemek istediğiniz an itunes imzaların açık olup olmadığını ayrıca sorgulayacak.
    Yani imzalar kapalı ise geri dönmek mümkün değil.

Recovery ile 7.2'de kalırsınız diye biliyorum ama ipsw'den gitmeye çalışırsanız bu sürümün üstü var diyecektir imzalar kapanırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 20 Eylül 2014; 22:58:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

İndirdiğiniz sadece bir kurulum dosyasıdır kurulum bilgilerini içermez, yüklemek istediğiniz an itunes imzaların açık olup olmadığını ayrıca sorgulayacak.

Öyle demiyorum. Geti dönmiyecem. İos 7 de iken ios 7 ipsw yükleyebilirmiyim. İmzalar kapalı iken

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

quote:

İndirdiğiniz sadece bir kurulum dosyasıdır kurulum bilgilerini içermez, yüklemek istediğiniz an itunes imzaların açık olup olmadığını ayrıca sorgulayacak.

Öyle demiyorum. Geti dönmiyecem. İos 7 de iken ios 7 ipsw yükleyebilirmiyim. İmzalar kapalı iken

Hayır, madem yüklüyon bi üstü var onu yükle diyecektir itunes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hayır, madem yüklüyon bi üstü var onu yükle diyecektir itunes.

İpsw ayrı olarak yükleniyo onu biliyorum. Yani sen o kısmı anlamdın. Hani downgrade işlemi ile aynı sürümü yüklesem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 7.1.2 deyken, ne olursa olsun, recovery modunda tekrardan 7.1.2 yükleyebilirsin, imzalar açık kapalı bir fark yok.

Telefonu kurtarma moduna alıcaksıni, itunesten shift+güncelle gibi bi seçenek vardı onu seçiceksin, sana dosyayı seç diyecek. ios 7.1.2 nin ipsw sini seçiceksin ve yüklenicek. imzalarla alakası yok.

Eğer ios 8 e yükseltip tekrardan 7.1.2 ye dönmeye çalışsaydın imzaların önemi olurdu. ki şuan onu da yapabilirsin geri dönüşler açık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Hocam dediğinizi tam anlayamadım. Şu an 7.1 kullanıyorsunuz tekrar 7.1 mi yüklemek istiyorsunuz? Eğer öyleyse imzaya bir alakası yok. Imza önceki sürümleri yüklemeye yarar.

Şöyle açıklayayım
    Jailbreake yapmış durumdayım. Ama ben jailbreake den çıkmak istiyorum. İos 7.1.2 de kalmak istiyorum. Şimdi ios 7.1.2 de iken imzalar kapansa bile 7.1.2 yükleyebilirmiyim recovery mode 'da. Yoksa imzalar kapanmadan mı yapmalıyım

Tabii ki yükleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzası açık olan sürümün ipsw dosyasını indirip, iTunes'da üst karakter + geri yükleme tuşlarına basarak yükleyebilirsin. Bir nevi geri yükleme yapmak istiyorsun, ama iTunes seni bir sürüme zorlayacağı için, hazır imzalarda açıkken 7.1.2 kurayım temiz diyorsun yanlış anlamadıysam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 20 Eylül 2014; 23:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

İmzası açık olan sürümün ipsw dosyasını indirip, iTunes'da üst karakter + geri yükleme tuşlarına basarak yükleyebilirsin. Bir nevi geri yükleme yapmak istiyorsun, ama iTunes seni bir sürüme zorlayacağı için, hazır imzalarda açıkken 7.1.2 kurayım temiz diyorsun yanlış anlamadıysam.

Yok. Ben ipad 2 yi downgrade yaptım bugün. Ama aklımda bi soru vardı sağolsun arkadaşlar cevap verdi.

Soru şu: imzalar kapalıyken aynı dürümde restore atabilirmiyim. Yani imza problemi olurmu.

Anladım problem değimiş herkeze tşk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.