Şimdi Ara

bi zahmet şu soruyu yapar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam şıklar ne? ben bişey buldumda söylemiyim şimdi
  • sekiz+sekiz çarpı kök içinde iki yaklaşık = 19,2 cm^2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parankima -- 21 Ocak 2006 21:04:08 >
  • eee şekilde dikdörtgen yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 21 Ocak 2006 21:25:01 >
  • yada yamuk işte aklım karışmış kusura bakma gardaş

nolüyo bana bugün yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güneşinışıkları -- 21 Ocak 2006 21:28:56 >
  • yaw yavrucum bu sorularla takilma çerezgibi soru neyse cevabı 160 cm kare + 5 çarpı kök içerisinde 5 , net sonuç 171,180 cm2 dir. eğer nasıl yapıldığını merak ediyorsan ekle msn ne beni sxxx@hotmail.com hadi kolay gelsin.

DÜZELTME : soru basit, ama bende basit bir hata yapmışım,soruda verilen değerler yanlış, verilen değerlerle böyle bir şekil çıkmaz. şekildeki değerlerden 2cm ya 1 olucak, yada 3 cm lik uzunluk en az 5cm olucak, başka türlü birsonuç veya buna benzer bir şekil çıkmaz. mevcut sayılarla yapılan cevabı gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icg -- 21 Ocak 2006 22:23:05 >

• icg yanlıs yapmıssın dik ucgende kenarı 10 bulmussun hipotenus 5 bulmussun imkansız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman009

eee şekilde dikdörtgen yok ki

dörtgen varda dik değil bence
  • sorudaki hatayi göstermek icin gonderdim zaten, bu yolla çözülür ama oradaki hipotenüslerin dik kenardan büyük çıkacak sayı kullanılması lazım, dediğim gibi ya 2 cm yerine 1 cm, yada 3 cm yerine 5 cm olması lazım. açıkcası bende dalmışım soruyu yaptıkdan sonra soruyu soran arkadaş hipotenüs küçük çıkıyor deyince uyandım :) oradaki sayılar düzeltilirse, şekildeki method ile soru kolayca çözülür. aşağıda olabileceği şekilde tekrar editleyip gönderiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: emregun

icg yanlıs yapmıssın dik ucgende kenarı 10 bulmussun hipotenus 5 bulmussun imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icg -- 22 Ocak 2006 1:15:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.