Şimdi Ara

Problemleri hala halledemedim bi el atar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok konu açıyorum rahatsız olan varsa kusura bakmasın ama benim tek ortamım burası. Şu an netlerim istedigim gibi gidiyor hiçbir sorun yok ama tyt problemleri hiç halledemedim. 345 tyt matematiğin problemler kısmını çözdüm yapabiliyorum ama denemede çok sıkışıyorum bir türlü çıkaramıyorum çözüme bakınca da anlıyorum of yaparmışım diyorum ama bir türlü denemede olmuyor. Şu an tyt mat netlerim 15-16 20 ye sabitlemem için buna ihtiyacım var ne yapmamı önerirsiniz ?

Not: mikail hoca var ama çok uzun

• Acil güzeldir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Mikail hocanin ya parali derslerini ya da Youtubedeki canli yayinlari dinlemenizi tavsiye edebilirim Ama eger altyapinizin yeterli derecede olmadigini dusunuyorsaniz bence parali derslerini deneyebilirsiniz Acikcasi ozellikle Sayi problemlerinin size cok sey katacagini soyleyebilirim 12 13 saatlik bir ders ama bence cok faydali Bunlari da begemezseniz Eyup B ye bakabilirsiniz

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Hocam mikail hoca zaten var ama sanki izlersem çok zaman kaybedeceğim gibi hissediyorum o yüzden tereddütteyim sadece sayı problemi 12 saatti bunu kesiri var yüzdesi var
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam, MH dinleyene kadar çap+acil yaparsınız.

Hocam acik konusayim ben problemler ozurlusuyum Yani hala zaten problemleri fullemiyorum ama mesela artik denemelerdeki problemlere yaklasirkenki onyargim kirildi Altyapi olustu yani Zaten MFden gecmeli TMsiniz sanirim TMnin anahtari Matematik zaten Yani TYTde EA adina en fazla puan getiren dersler Mat ve Fen Bu sebeple ben acikcasi cok fazla eksigim yoksa bunlara agirlik verirdim Cunku seni daha fazla one gecirecek dersler bunlar Mesela dil bilgisi seviyen ortaysa gidip daha fazla dil bilgisi abanmaktansa Matematik ve Fen abanman daha mantikli bence Ama karar senin

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Bakalım reis olmazsa mecbur izlicez şimdi trigonometriye yükleniyorum ordan soru kaçırmayalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    AYTde eksigin varsa tabii agirligi AYTye ver ama TMnin anahtari Mat ve Fen bunu aklindan cikarma

• Hocam ayt çok eksiğiniz yoksa birinden dinleyip 2-3 kaynaktan o problem türünü çözün arka arkaya. Gözle görülür ilerleme katedeceğinizi düşünüyorum fakat aytniz çok eksikse her gün en az 1 tane tyt matematik bölüm denemesi çözmenizi öneriyorum ve günlük 20-30 soru problem sorusu çözmelisiniz fasikülden bence.

• Hocam ayt de bilmedigim konu yok bütün konulara çalıştım biliyorum sadece soru çözüyorum pratiklik kazanmak için deneme falan atıyorum.
    Şu an tek eksikliklerim

1- Problemler
    2- tyt fen kısmı (unuttugum çok şey var )
    3- yarım dil bilgisi
    4- edebiyat genel olarak calısıyorum ama eser falan ezberlemem lazım öyle
    Hocam ayt mat halletmişsin %70-80 yükün kalkmış bence deneme at tyt analizlerini iyi yap günlük. Problem fasikülü çöz soru çözümü izle dil bilgisini de tamamlamanı öneririm net garanti geliyor bilince

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.