quote:Orjinalden alıntı: sonix! dolual quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: amboleos boşver doluver boşal
quote:Orjinalden alıntı: amboleos quote:Orjinalden alıntı: sonix! dolual quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: amboleos boşver doluver boşal arçelikal
quote:Orjinalden alıntı: mc_caner quote:Orjinalden alıntı: amboleos quote:Orjinalden alıntı: sonix! dolual quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: amboleos boşver doluver boşal arçelikal arçeligit
quote:Orjinalden alıntı: aslıyucel oo granit bir zamanlar gereksizler... ben de bir zamanlar burada idim eskiler toplantısımı yapsak
quote:Orjinalden alıntı: GRANİT quote:Orjinalden alıntı: aslıyucel oo granit bir zamanlar gereksizler... ben de bir zamanlar burada idim eskiler toplantısımı yapsak mı soru eki ayrı yazılır eskiler toplantısı mı yapsak acaba bidaha olmasın yapacak espiri bulamadım bari imla htası bulayım dedim
quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: GRANİT quote:Orjinalden alıntı: aslıyucel oo granit bir zamanlar gereksizler... ben de bir zamanlar burada idim eskiler toplantısımı yapsak mı soru eki ayrı yazılır eskiler toplantısı mı yapsak acaba bidaha olmasın yapacak espiri bulamadım bari imla htası bulayım dedim BEnzin bitiyor sanırım.