Şimdi Ara

bie feenrlilin özelden atığı mesaj tercxüman arıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kime: ULUBATLI_SOUNESS
    Tarih: 16 Eylül 2007; 1:31:18
    Başlık: hoşgeldin s silah

sessiz silah yoksa tam 35 mi desem hoşgeldin ama fazla kalmayacaksın gibi beni tanıdınmı

• ben seni acgurun feyki sanıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: enltxva

ben seni acgurun feyki sanıyordum

malesef değilim arkadaşım seni hayel kırıklığına uğratım kusura bakma
  • acgur ve sessizsilah'ın aynı kişiler olmadığı ne malum ki.zaten birbirlerine büyük sevgileri vardı.

ayrıca fake'te imzasına sessizsilah yazmış.bir de kim olduğunu bilmiyorum ayaklarında.
  • evet imzaları birebir aynı nasıl oluyorsa.
    zaten acgur banlandı bu cıktı meydana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

acgur ve sessizsilah'ın aynı kişiler olmadığı ne malum ki.zaten birbirlerine büyük sevgileri vardı.

ayrıca fake'te imzasına sessizsilah yazmış.bir de kim olduğunu bilmiyorum ayaklarında.

acgurun cezası bitiğinde anlarsın kim kimmiş ben kendim isdim imzayı kendim ondan oda geldimi ıp numaralarına bakarsın anlarsın ozaman maden bu kadar bilgin var
  • modemi kapayıp acınca ipler değişiyor zaten
  • sakin sakin anlat.heyecanlanınca anlaşılmıyor.

katılım zamanın 12 eylül 2007.o zaman sessizsilah'ı nereden tanıyorsun?

bir de neden yazım şeklini değiştirmiyorsun?hep aynı yazım şekli.aynı yanlışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

sakin sakin anlat.heyecanlanınca anlaşılmıyor.

katılım zamanın 12 eylül 2007.o zaman sessizsilah'ı nereden tanıyorsun?

bir de neden yazım şeklini değiştirmiyorsun?hep aynı yazım şekli.aynı yanlışlar.

dedektifmiisn sen
  • baba mesleği.
  • Aslan yuvası topiğine bakarsanız acgur'un imza kodlarını verdiğini herkesin kullanabileceğini belirttiğini görebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

Aslan yuvası topiğine bakarsanız acgur'un imza kodlarını verdiğini herkesin kullanabileceğini belirttiğini görebilirsiniz

Bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_7115974/mpage_472/key_/tm.htm sayfanın aşağılarına doğru...
  • quote:

Aslan yuvası topiğine bakarsanız acgur'un imza kodlarını verdiğini herkesin kullanabileceğini belirttiğini görebilirsiniz

Tipik Amatör fake... Üye olmuş Teknik yardımda kasmış oyun filan derken buralara gelmiş...

Üye oluş tarihi 12 eylül
    acgur sizin topice 13 eylülde koymuş...

Futbol bölümüne ilk yazma tarihi 16 eylül 13 eylüldeki mesaj kaç sayfa önce olduğunuda varsayarsak ben yemem kimse yemez salak değil. Yıllardır burdayız ucuz numaralar bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: kktn1925

quote:

Tipik Amatör fake... Üye olmuş Teknik yardımda kasmış oyun filan derken buralara gelmiş...

Üye oluş tarihi 12 eylül
    acgur sizin topice 13 eylülde koymuş...

Futbol bölümüne ilk yazma tarihi 16 eylül 13 eylüldeki mesaj kaç sayfa önce olduğunuda varsayarsak ben yemem kimse yemez salak değil. Yıllardır burdayız ucuz numaralar bunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.