Kimden: TÜRKÇÜTURANCI Kime: ULUBATLI_SOUNESS Tarih: 16 Eylül 2007; 1:31:18 Başlık: hoşgeldin s silah
sessiz silah yoksa tam 35 mi desem hoşgeldin ama fazla kalmayacaksın gibi beni tanıdınmı
ben seni acgurun feyki sanıyordum
quote:
Orjinalden alıntı: enltxva
ben seni acgurun feyki sanıyordum
malesef değilim arkadaşım seni hayel kırıklığına uğratım kusura bakma
acgur ve sessizsilah'ın aynı kişiler olmadığı ne malum ki.zaten birbirlerine büyük sevgileri vardı.
ayrıca fake'te imzasına sessizsilah yazmış.bir de kim olduğunu bilmiyorum ayaklarında.
evet imzaları birebir aynı nasıl oluyorsa. zaten acgur banlandı bu cıktı meydana.
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
acgur ve sessizsilah'ın aynı kişiler olmadığı ne malum ki.zaten birbirlerine büyük sevgileri vardı.
ayrıca fake'te imzasına sessizsilah yazmış.bir de kim olduğunu bilmiyorum ayaklarında.
acgurun cezası bitiğinde anlarsın kim kimmiş ben kendim isdim imzayı kendim ondan oda geldimi ıp numaralarına bakarsın anlarsın ozaman maden bu kadar bilgin var
modemi kapayıp acınca ipler değişiyor zaten
sakin sakin anlat.heyecanlanınca anlaşılmıyor.
katılım zamanın 12 eylül 2007.o zaman sessizsilah'ı nereden tanıyorsun?
bir de neden yazım şeklini değiştirmiyorsun?hep aynı yazım şekli.aynı yanlışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
sakin sakin anlat.heyecanlanınca anlaşılmıyor.
katılım zamanın 12 eylül 2007.o zaman sessizsilah'ı nereden tanıyorsun?
bir de neden yazım şeklini değiştirmiyorsun?hep aynı yazım şekli.aynı yanlışlar.
dedektifmiisn sen
baba mesleği.
Aslan yuvası topiğine bakarsanız acgur'un imza kodlarını verdiğini herkesin kullanabileceğini belirttiğini görebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
Aslan yuvası topiğine bakarsanız acgur'un imza kodlarını verdiğini herkesin kullanabileceğini belirttiğini görebilirsiniz
Tipik Amatör fake... Üye olmuş Teknik yardımda kasmış oyun filan derken buralara gelmiş...
Üye oluş tarihi 12 eylül acgur sizin topice 13 eylülde koymuş...
Futbol bölümüne ilk yazma tarihi 16 eylül 13 eylüldeki mesaj kaç sayfa önce olduğunuda varsayarsak ben yemem kimse yemez salak değil. Yıllardır burdayız ucuz numaralar bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
Tipik Amatör fake... Üye olmuş Teknik yardımda kasmış oyun filan derken buralara gelmiş...
Üye oluş tarihi 12 eylül acgur sizin topice 13 eylülde koymuş...
Futbol bölümüne ilk yazma tarihi 16 eylül 13 eylüldeki mesaj kaç sayfa önce olduğunuda varsayarsak ben yemem kimse yemez salak değil. Yıllardır burdayız ucuz numaralar bunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme