arkadaşlar bu young boys ta oynayan 15 numaralı bienwenu süper bi adam , feneri yine eziyorlar ama bu kadar ballı takım olmaz. ne dersiniz bu bienwenu yu takibe alınmazmı , cimboma böyle adam lazım gerçekten. MÜTHİŞ...
mükemmel takım ya merak ediyorum acaba fenerlilerin bu oyunları içine siniyo mu?
iyi yazmışsın da fenere niye laf atıyosun arada
quote:
Orijinalden alıntı: CyeD
abi bu kadar kısmetli takım olmaz devre 3-1 young boys önde giricegine 2-1 fb giriyor bu kadar olur
quote:
Orijinalden alıntı: nuribaras
abi bu kadar kısmetli takım olmaz devre 3-1 young boys önde giricegine 2-1 fb giriyor bu kadar olur
Alıntıları Göster
Bienwenu gerçekten müthiş bir santrafor ağzım açık izledim ...
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı
Alıntıları Göster
valla tam bu konuyu açıcaktım baktım açılmış zaten gerçekten çok etkili bi oyuncu fiziğiyle fenerlileri parmağında oynatıo. Bize lazım böyle bi adam
quote:
Alıntıları Göster
Young Boys bizim ligde olsa kesinlikle ilk 3e girer. Kıytırık İsviçre ligi takımı.
Bizim takımların ve oyuncuların foyası avrupada ortaya çıkıyor.
valla tam bu konuyu açıcaktım baktım açılmış zaten gerçekten çok etkili bi oyuncu fiziğiyle fenerlileri parmağında oynatıo. Bize lazım böyle bi adam
Alıntıları Göster
neyi parmağında oynatıyor açıklarmısınız,
karşısında adam mı var...
tamam bende beğendim harbi iyi adam, fizikli ayağna hakim teknik. ama bide karşısındakilere bakmak lazım... önder resmen YB ta oynuyor sadece forma rengi bizden, bekir bilica birbirlerini tanımıyor,
quote:
Alıntıları Göster
Son 20 dkyı izledim. Bir tane 19 numara var sürekli dağa taşa vurdu onu demiyorsunuz değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: CyeD
Beyin bedava çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
neyi parmağında oynatıyor açıklarmısınız,
karşısında adam mı var...
tamam bende beğendim harbi iyi adam, fizikli ayağna hakim teknik. ama bide karşısındakilere bakmak lazım... önder resmen YB ta oynuyor sadece forma rengi bizden, bekir bilica birbirlerini tanımıyor,
Alıntıları Göster
bu adam mıydı bilmem de, ortasahada çarşı pazar gezdirdi herkesi ama gel gör ki bu adamı 3 büyükler getirse herkes burun kıvıracak bienvenu kim diye.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
bu adam mıydı bilmem de, ortasahada çarşı pazar gezdirdi herkesi ama gel gör ki bu adamı 3 büyükler getirse herkes burun kıvıracak bienvenu kim diye.
Alıntıları Göster
bana göre de DEGEN 3. büyüklerde banko oynar
quote:
Orijinalden alıntı: _bertuğ_
Alıntıları Göster
Degen çok deli oynuyor yalnız. Hızlı, fizikli.
nazar değdi çıkardılar adamı
quote:
Orijinalden alıntı: chiller
Rıdvanın söylediklerini mi yazıyon?
quote:
Orijinalden alıntı: pacaveli
quote:
ben bu yorumu Rıdvan dan önce yazdım, bir an bende şaşırdım acaba Rıdvan benim yorumu mu gördü diye...
quote:
Orijinalden alıntı: _bertuğ_
quote:
Orijinalden alıntı: pacaveli
quote:
ben bu yorumu Rıdvan dan önce yazdım, bir an bende şaşırdım acaba Rıdvan benim yorumu mu gördü diye...
Alıntıları Göster
Philip Degen'in kardeşi, geçen seneydi sanırım B.Dortmund'tan Liverpool'a transfer olduğunda GS için kaçırdık demiştim, kardeşide yavaş yavaş patlama yapacak gibi.
Iyi oyuncu bizimkiler bir fiyat yoklasin:)
quote:
Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry
Son 20 dkyı izledim. Bir tane 19 numara var sürekli dağa taşa vurdu onu demiyorsunuz değil mi
Yok o değil.. Dağa taşa atan iki oyuncu vardı biri dudar diğerİ doubai ..
quote:
Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry
yok o değil ikinci yarının başlarında alındı oyundan zenci bi adam. bide degen de çok iyiymiş gerçekten