Şimdi Ara

BİFROST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne ayak bu Bifrost ? 3 kere girdim %20 ex verdim tövbe ettim ama buradaki yaratıklardan ne çıkıyoda herkes bifrost u kesmek icim kendini yırtıyo ? bilen birisi varmı ama gercekden bilen birisi?

• yaratıklardan elmas gibi bişi çıkıyo. ister elmasları moradonda ki aletten kırıyosun oyunda olan tüm itemlerden çıkabiliyo.(iron neckle,chitin,chitin shell ,lycaon staff... vs) elmaslar her yaratıktan farklı çıkıyo.bir de bunların görevleri var bu elmaslardan 4 çeşitdi sanırım toplayıp pathosun yanına giriyosun
  • yahu yaratıklardan onlarca kestik,çok fazla para çıkıyo kutu başı 130 k civarı ama başka bişi çıkmadı,sonuna kadarda gittik gaz odasını gectik kuleler dağıttı bizi ama onuda geçtik yolda sapır saçma şeyler vardı sonundada patos var ama z de görülüyoda iceri nasıl giriliyo bilmiyorum bu arada gm de uğradı yanımıza eğleniyomusunuz diyo %20 vermişim ne eğlenmesi:)
  • dedim ya içeri yaratıklardan çıkan elmaslardan toplayıp girecen ama baya bi zor
  • zor kardes cok saglam olman lazim partininde saglam olmasi lazim party heal $art
  • İçeri Ne Zaman Girecez ZAmanları Mı Var - Varsa Kaçta ?(BERAMUS)

Ve SAdece Server 1 de ?
  • BU CANAVARLARIN CANI VE VURDUKLARI DAMEGE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZSIN.GİDENLER VARDIR BİRİ FİKİR YÜRÜTSÜN LÜTFEN..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donwhang Stone Cave Haritasi
    19 yıl önce açıldı
    maradonda clan
    15 yıl önce açıldı
    LESATH KESERKEN
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: angeliyous

BU CANAVARLARIN CANI VE VURDUKLARI DAMEGE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZSIN.GİDENLER VARDIR BİRİ FİKİR YÜRÜTSÜN LÜTFEN..

ilk yaratıklar test deki itemlerle 500-700 vuruyodu benim rogue ye ona göre düşün işte. bide son yaratık var oraya kadar ulaştıysanız arkın warriora (testte full+8 falan filan) 2000+ vuruyo du
  • OHAAAA. +8 SHELLİ WARİORA 2000+ DAMEGE.O ZAMAN BOŞUNA GİTMEYE GEREK YOK
  • 2000+ mı içimi karartmak ne dmk kuyuya attın direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

2000+ mı içimi karartmak ne dmk kuyuya attın direk

sadece son yaratığı dedim onlar çok feci ya.healer şart
  • PEKİ BU TAŞLAR EN SON YARATIKTANMI ÇIKIO YOKSA DİĞER YARATIKLARDAN DA DÜŞÜOMU? DİĞERLERİNDEN DÜŞÜOSA ONLARI KESEK ON SONDAKİNE DOKUNMAYAK
  • hepsinden farklı renklerde japonlar dokunmuyor vuruyor
  • beyler bakın benden size tavsiye rez olmadan parti healer olmadan sağlam elemanlar olmadan kapısından gecmeyin,en önemlisi rez sakın rez olmadan gitmeyin emin olun yatıcaksınız :)) girişte bir yaratık var kanguru gibim o bile kodummu oturtuyo hele potos yakınındaki yaratığa sakın elleşmeyin +7 şhelli 71 warriora tek çekti bir warrior vurdu birde yaratık warriorumuz bir daha vuramadı:)
  • video izlemiştim bi taştan dark vane gibi bişi çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: angeliyous

PEKİ BU TAŞLAR EN SON YARATIKTANMI ÇIKIO YOKSA DİĞER YARATIKLARDAN DA DÜŞÜOMU? DİĞERLERİNDEN DÜŞÜOSA ONLARI KESEK ON SONDAKİNE DOKUNMAYAK

yaratığına göre farklı taş çıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

2000+ mı içimi karartmak ne dmk kuyuya attın direk

sadece son yaratığı dedim onlar çok feci ya.healer şart

yok bi de healersiz gitseydin
    her party e lazım portatif bir healer
  • bifrostta ilerledikçe değişik renkte kristaller çıkar ve her renk kristal ayrı ayrı itemler verir.örn:ego lar kesilmesi kolaydır shard shell vb itemler verir sloth ve ilerisi iron belt iron neck spear def shard vb. itemler.
    en baştan en sona kadar her yaratıktan kestik ilk 3 yaratık hemen hemen aynı vuruyor son 3 yaratık ise level 71 warrior 1450 def ile 3k civarı vuruyor ve kesilmesi 3-4 dakikayı buluyor bence oraya 80 level adamlar gitmelidir. bi tane ss çekebildim sloth tan sonrası çok actionl oldu ss almak aklıma gelmedi :p sloth a 2450 ap ile 860 vuruyorum rogueler drain ile 11k vuruyorlar ilerdekilere ise 600 vuruyorum rogueler drain ile 30k+ vuruyorlar .son 3 yaratık aynı güçte.

http://img328.imageshack.us/img328/4739/bifdu7.jpg

http://img328.imageshack.us/img328/2651/bif2sg5.jpg

• Assas'lar görünmez olurlarsa kulelerden rahat geçerler. Siz de görünmez assass'ın arkasına saklanırsanız kuleler size de atak yapamıyorlar (Son kule hariç -ki zaten son kuleyi pot basarak kurtarabiliyorsunuz)

Ben 62lvl priest olarak tekrar kule'li yola girmem. En az 65 olmam lazım.
    Oradan %6 xp verdim çıktım. Hiçbir yararım olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Assas'lar görünmez olurlarsa kulelerden rahat geçerler. Siz de görünmez assass'ın arkasına saklanırsanız kuleler size de atak yapamıyorlar (Son kule hariç -ki zaten son kuleyi pot basarak kurtarabiliyorsunuz)

Ben 62lvl priest olarak tekrar kule'li yola girmem. En az 65 olmam lazım.
    Oradan %6 xp verdim çıktım. Hiçbir yararım olmadı...

görünmez asasın arkasına nasıl saklanıcaz acaba sorması ayıp ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.