Şimdi Ara

BIG BANG! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala 4602 diyorum. Bu indirimler pek hayra alamet değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: esquivo

off ikiside düşürmüş yine arada baya fark var şimdi
    pcdepo infronicten niye ucuz anlamıyorum bir anormallik mi var
    başka bir forumda bir arkadaş da infronicin fiyat düşürme nedeni geri iade edilenleri satmakmış kutusu mutusu acılıp iade edilmiş birkac acer :(

infronic distributor bayiden ucuza satarsa kim bayii olur ki
    bayiden ucuza satmamaları lazım mantık olarak

pcdeponun satış politikası bu piyasayı kızıştırıyor rekabet iyidir

geçen hafta aspire 5014 dümü aldım pcdepodan kutu Çin den buraya kadar hiç bir şekilde açılmamıştı
    orjinal kutusu bile kolinin içinde
    notebook Çinde infronic adına ürütetiliyor
    TR klavye , TR işletim sitemi filan konuyor
    kutudan çıkartıp düğmeye bastığında
    windows ilk defa çalışıyor olarak açılıyor
    bu Çinli amcalar otomatik driverları yükleyen bir şey yapmışlar
    15 dakika tüm driver yükleniyor el deymeden

• 1692 ve 1694 gayet iyi modeller.Fakat yine de 692 için fiyatı yüksek buluyorum(15 taksite rağmen)..Ama 1694 standart üstü bi makine olduğu için 3000YTL gibi bir parayı hakediyor olsa gerek..
    5014 yerine 1692 tercih edilmeli bence.En büyük nedeni de pil elbette: 2sa<3,5sa
    Laptop için 2500lira ve üzeri parayı gözden çıkaran biri için 1694 ideal gözüküyor.
  • kampanya süper
  • barisiri sanirim 1694 alicam dün carrefour a gittim başka acerlar (kasalar aynı dokunma şansım olmadı ama kasa iyi duruyor sony 285h gordum teknosa da harbi gel beni al diyor hani derler ya uzay teknolojisi ;) ama görüntünün içini de doldurmak gerek diye düşünüyorum belki bir sonraki notebookum sony olabilir...)
    gördüm teknosa ve bimeks e sordum getirmiolar
    "orda(vitrin raf vs...) ne varsa o" gibi ozurlu bir cevap verdiler ben de uzatmadım. Açıkçası 1692nin ekran kartı 64 mb olması birazcık düşündürüyordu. Ama 1694 ün konfigurasyonuyla fiyatı karşılaştırınca 1694 e karar verdim 2 ghz işlemci 1 gb ram 128 mb ekran kartı daha ne istiyebilirim ki :D:D)
    bugun adanadaki infronic bayisine telefon actim belki 1-2 saat sonra gidebilirim ama pcdepodaki fiyat beni ordan mı alsam diye düşündürüyor
    ayrıca infronic e iade edildigi soylenen modeller 1692 mi 1694ler mi ? ? ?
    sonuc : şu anki kararım 1694 sen ne dersin barisiri
    yani normal de 3 milyar paraya kıymazdım ama dedigim gibi 1694 ile 1692 arasındaki konfig. farkıyla fiyat farkı beni firmanın da amacladıgı gibi sanirim 1694 e yonlendiriyor ;) 1692 daha ucuz olmalı diiye düşünüyorum :D

• e zaten Acer takma adlı bir arkadaş var aramızda ;) ben ondan şüpheleniyorum hehe
  • haklısın esquivo..Şaka bi yana bu 1694 çok harika alet be...Ama benim için ideal fiyat taksitli 2500YTL civarı maalesef.Yani bu fiyata inmesi için en az üç dört ay beklemeliyim galiba.Belki de daha fazla.
    Ama bu parayı verebilecek olanlar kaçırmasın derim.
    çünkü burada biçok notebook tartışıldı ama herkesin beklentilerini hem de fazlasıyla karşılayan ilk notebook bu galiba.
    ekran,işlemci,ram,HDD,ekran kartı,optik okuyucu vs. hepsi on numara.Bluetooth vs de cabası.
    İnsanın şu dakka sipariş edesi geliyo walla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

haklısın esquivo..Şaka bi yana bu 1694 çok harika alet be...Ama benim için ideal fiyat taksitli 2500YTL civarı maalesef.Yani bu fiyata inmesi için en az üç dört ay beklemeliyim galiba.Belki de daha fazla.
    Ama bu parayı verebilecek olanlar kaçırmasın derim.
    çünkü burada biçok notebook tartışıldı ama herkesin beklentilerini hem de fazlasıyla karşılayan ilk notebook bu galiba.
    ekran,işlemci,ram,HDD,ekran kartı,optik okuyucu vs. hepsi on numara.Bluetooth vs de cabası.
    İnsanın şu dakka sipariş edesi geliyo walla.

• bugun 1694 e bakmadan once bir acer kasası göreyim dedim
    travelmate 4003 (evet eski model ama kasa aynı) idi model.
    Pek metal kısma rastlamadım
    resimlerde görünen gri kısım plastik gibi ama sert kalın birşey satıcı da tam olarak bilgi sahibi değildi
    monitorun klipsler ince bir plastik zorlasan kırılabilir gibi kücük ince
    tabii aspire serisi nasıldır hicbir fikrim yok
    kasa konusunda acil bilgi lazım
  • acerın kasası fiber magnezyum kasaya sahip benim gordugum kadarı ıle ve dunyanın en sağlam kasalarından
  • freemoney bu bilginin kaynağından bahseder misin ;) emin olmak gerek sonucta
  • kasa plastik arkadaşlar kesin...
    ayrıca şu yazıyı okuduktan sonra kafam karıştı :(
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2315
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2426
  • notebookreview e baktım da çoğu modelde aynı sorun var sanırım ciddi bir sorun olarak görmemişler bu konuyu
    klavye ve aletin kapagının üst tarafındaki sorun acera özgü birşey değil içim rahatladı biraz...
  • hakikaten konu bing bang olmuş
  • bu arada 1402 nin fiyatı düşmüş

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Acer Aspire >> 1692WLMi =X700 ekran kartı.ve 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280×800 çözünürlük, 16.7 milyon renk.fiyatı.2.639.660.000 TLkdv dahil.

sony=2.500.000tl kdv dahil 6200tc ekran kartı.

Acer Aspire 1692WLMi ile Acer TM4102WLMi ARASINDA NE FARK VAR?EKRANI DIŞINDA KASASI MI NEYİ FARKLI? ACİŞL CEVAP BENDE ALCAM.

ARADA 440 MİLYON OYNUYOR.NEREDE DAHA UCUZA ALABİLİRİM.BANA PM DE ATABİLİRSİNİZ.

• Merhaba arkadaşlar, bu forumda genelde sony ve acer karşılaştırılması yapıldığı için buraya yazmayı uygun buldum maruzatımı .

Haftaya falan bi laptop alacağım kısmetse, araştırmaya başlamadan önce sony'den emindim ama burdaki forumlardan sonra içime kurt düştü. Aslında sony'nin 15.4 '' ekranlıları bence acer 1694 modelinin eline su dökemez. Sony'lerin ekranın daha ii olması ve kasanın şıklığı dışında kalan diğer bütün özellikleri acer'da aşmış durumda bence, üstelik daha da ucuza. Çelişkimin nedeni kafamdakinin hep sony VGN-417M olmasıydı. 256 mb x600 radeon ekran kartı 17'' x-black ekrana sahip bu alet , bu özellikler gayet ii ammmaa, gel gelelim diğer özelliklerinden bayaa bir kırpmışlar bu güzel aletin. Acer'la sony'i aşağıdaki kriterlere göre kendimce kıyasladım ama işin içinden çıkamadım pek.

1. fiyat doğal olarak acer'dan 700-800 YTL kadar daha fazla oluyor

2. sony'nin ram 512mb ddr2, bunu kafadan 1gb yapmak için extra bi maliyet olacak.( acer 1gb)

3.sony'nin pili 2 saat bile dayanmıyor anladığım kadarıyla, acer o açıdan avantajlı.
    80gb hardisk ve emin değilm ama büyük olasılıkla 4200 rpm. ( acer 100gb 5400 rpm)

4. 256mb ekran kartı ii güzelde modeli x600(ayrıca 256mb hyper-memory diye bişey yani geforce'un turbo cachesinin ati versiyonu, ram'den çalacak bi kısmını demek bu da), yani acerın 128 mb x700'ünün alt modeli ( bu 128mb sırf ekran kartına ait zaten) bu ikisinin performansı birbirine göre nasıl olur acaba?(Bu konu önemli bilgi verebilecek birisi varsa çok sevinirim)

5.Acerın olumsuzluğu olarak ta şu slot disk olayına takıldım, ufak cdleri okumuyor diye bi olay var doğru mudur?

6. Garanti olayları var tabi acerın teknik desteğinin ii olduğunu okudum pek çok forumda, sony alırsam da istanbul bilişimden alacam büyük olasılıkla bunların teknik destekleri, satış sonrası hizmetleri nasıldır acaba?

Bu konularda bana yardımcı olup kararsızlığımı giderebilirseniz çok makbule geçer valla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demargon -- 23 Eylül 2005, 12:13:03 >

• İstanbul bilişim'in satış sonrası desteği falan rezalet. Bildiğim kadarıyla bavul ticareti yapar gibi getirtiyorlar Vaio'ları. Vaio alacaksan yegane firma Özel, diğerlerini salla. (tabi fiyat da artıyor)

Acer'ı infronic'ten garantili alırsan sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  • en iyi favori acer 1694

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga145 -- 23 Eylül 2005, 15:41:25 >
  • fiyat istanbulla aynı oluyor peşinde yüzde 7 ye kadar indirim yapıyorlar
    başta yüzde 5 diyorlar ama zorlayınca 6 hatta 7 yapıyorlar
    istanbul blişim ve empati sonynin yetkili distributoru değil diye duydum
    empatinin sitesinde yalandan bir belge koymuşlar ama işte yalandan :)

bende A417M düşünüyordum fakat hdd 4200 devir o kadar parayı (peşin 2200 euro buldum en ucuz) vereceksem herşeyi tam olmalı...
    quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

İstanbul bilişim'in satış sonrası desteği falan rezalet. Bildiğim kadarıyla bavul ticareti yapar gibi getirtiyorlar Vaio'ları. Vaio alacaksan yegane firma Özel, diğerlerini salla. (tabi fiyat da artıyor)

Acer'ı infronic'ten garantili alırsan sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  • Zaten koydukları belgenin son geçerlilik tarihi 31 Mart 2004.. Türkiyemden profesyonel firma manzaraları..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.