Herkese selam. Şu anda Pancom (Panasonic Computer Products) Ankara Şubesi'nden telefon bekliyorum. Gidip Panasonic Toughbookları yakından inceleyeceğim ve işim biter bitmez dönüp izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım. Şimdilik siz şununla yetiniverinwww.panasonic.com.tr
Şimdi bu aleti pcdepo'dan alınca herhalde gene de garantisini infronic veriyor di mii? Yani distribütörü?
pcdepo.com un sattıgı tüm ve acerler infronic garantili infronic servis ağı türkiyedeki en iyi servis hizmetini veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: demargon
Şimdi bu aleti pcdepo'dan alınca herhalde gene de garantisini infronic veriyor di mii? Yani distribütörü?
vallai teknik desteği bilemiycem ama sony'de en çok model,satış süresince güleryüz ve kibarlık onlarda.ben güvendim ve 285m'i aldım:) umarım teknik desteklik bi problem yaşamam,ha yaşarsamda umarım hayal kırıklığı yaşatmazlar.şu ana kadar memnunum,ve şu haliyle istanbul bilişimi herkeşe tavsiye edebilirim_-yok şu şunu dediydi,yok bunun arkadaşının arkadaşı şööle demiş idi laflarını bir nebze kenara bırakıp gidip kendiniz bakın,sorun soruşturun diyorum-_
Abi sorup soruşturduk zaten.. Bir arkadaş da ordan notebook aldı, CD Rom'u değişmiş çıktı.. Yoksa biz de meraklı değiliz 200-300 dolar fazla vermeye.
evet sonyde böyle seyler oluyor malesef
alacağınız tüm acer ve dell notebooklarda infronic garanti belgesini arayın bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme